Popüler Konu Minimal Yaşam

Sosyopix canım kaliteli ama fiyat nedir bilemedim :)

Güzel bir hedef belirlemişsin salty, benim de aklımın bir köşesinde üniversite fotolarını elden geçirmek var. Artık hayatımda yeri olmayan insanlarla olan fotoları silmek istiyorum. Hepsini silemem yine de. Biri nikah şahidimdi. Şimdi nikah fotolarımı silmeyim onun yüzünden

Benim bu ayki hedefim lise felsefe kitabımı bitirmek 1. Ünite bitti darısı diğer 7 üniteye

Teşekkür ederiz ne mutlu bize
Ayrıca sizide tebrik ederim sadeleşme kolay görünen zor bir süreç

Miya napıyor mia? :)
Eylül kucağından indirmiyordur diye düşünüyorum
Bugün ilacını icirdim diye küstü bana miya
Baya yatak odasında kaldı

Tuvalet kumuna kolay alıştı çok şükür herhangi kazası olmadı

Sadece ağzında yarası var baya hırpalanmış krem sürdüm

Eylül de sürekli topla oynatıyor

Ooo eline sağlık

Kıyafette çok zorlanıyoruz biz çok zayıfız nisan kıyafetim 34 beden düşünün beden olarak uymuyor , çeyiz olayı 8 9 tane yorgan var yün fazla su an için hatta doğalgaz olan evde ihtiyaç fazlası yer kaplıyor onlar kaldı baya yıllar bizimle olacaklar belli çözüm bulamadim bi de kırk yılın başı kullanılan olmadığında aranan şeyler ornegin elektrikli soba. Bunları da halletsem olay tamam da olmuyor iste apartman deposuna koysam diyorum o da ayrı teferruat in çık lazım olunca al gel bir sürü saçmalık. Evde koyacak yer var ama boş yer kaplayan ve evde başrol değiller insanı geriyor

Yün yorganların işe yarayacağını sanmıyorum ama ya benim 2 tane pamuk yorganım var sadece elyaflar hariç. Aslında benimde eleme konusunda sıkıntı yaşadığım yer orası. Kına kıyafetim duruyor benim de ama annemgilde. İçine olurum ama çünkü şu an daha zayıfım. Bi de çok severek içime sinerek alıp giydiğim bir kıyafet. Kaynım görümcem evlenirse giyerim diyorum

Ben 3 sene once nisan resimlerimizi hizlifotobaski.com dan siparis etmistim. Parlak kagit secenegini secmistim, kalite ortalamaydi memnun kaldim. Cunku nisanimizda cektigimiz resimler cep telefonuyla cekilmisti

Hosbulduk

Minicik kendimden bahsedeyim; 35 yasindayim, 2 küsur senelik evliyim, calismiyorum, 23 haftalik hamileyim

Kisilik olarak da sade seyleri seven, hayatinda az insan tutan, az esya tutmaya calisan biri olarak bu sayfa ruhuma hitap etti dilerim sadelesme yolunda ufak ama saglam adimlarla ilerleyebilirim

Aynen ben de kaynım evlenirse giyerim ama olmaz yeni al kız onu mu giycen sen baş eltisin diyorum al bitane kirmizi tuvalet parla dugune bi gun onlardan da kurtulucaz insallah yeni nesil yun de yatmaz yorganciya veririm belki burda öyle tavsiye edildi aklima yatti

Ben de baş elti olucam bak ama kına kıyafeti oldukça gösterişli zaten giyersem eltim benden nefret edebilir

Ben de baş elti olucam bak ama kına kıyafeti oldukça gösterişli zaten giyersem eltim benden nefret edebilir
Eltim çeyiz yorganlarını üç ye verdi kv de bana verdi eltim düğünde kırmızı giydi sizce ikinci planda miyim diye konu acarmış burda

Eltim çeyiz yorganlarını üç ye verdi kv de bana verdi eltim düğünde kırmızı giydi sizce ikinci planda miyim diye konu acarmış burda
-eltim kına kıyafetiyle düğünüme geldi, sizce amacı ne olabilir?
- iyi ihtimal minimalist kötü ihtimal cimri olabilir sana ne taktı ordan anlarız

Bugun baya yorucu oldu, vaktimin cogu mutfakta ugrasmakla gecti
Etli nohut pilav salata ayva tatlisi yaptim.
Ayva tatlisini ilk kez deniyorum, tam 2 bucuk saat pisirdim yine de istedigim renkte olmadi. Tadina bakmak istiyorum ama evde dondurma yok o yuzden bakamiyorum
Esim isterse ona kaymak esliginde (yemekteyizin eski bolumlerinin etkisindeyim) sunucam

Yarin markete gidilecek, eksikler alinacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…