Kızlar ben şöyle bir karar aldım ne kadar gerçekleştirebilirim bilmiyorum ama belli sürelerle aklımda olan yan işleri sıraya koyup onlari halletmeye çalışacağım ,yani sürekli ertelediğimiz işler var ya o tarz şeyler
Ocak ayı hedefim evlendikten sonraki tüm fotolarımizi taramak seçilenlerle belli bı klasör oluşturmak ve muhtemelen bunları bastrmak.
Normalde hiç foto çıkartmam ama uzun süredir ertelediğim ve yapmaktan da bir türlu vazgeçemediğm bu işi bu ay halletme kararı aldım.Fotograf bastrmak için bildiğiniz kaliteli sayfalar var mı arkadaşlar
Benim de aklıma gelen ilk yer orası oldu ama fikirlerinizi sormak istedim belki daha iyisi vardır diye, teşekkür ederimSosyopix canım kaliteli ama fiyat nedir bilemedim :)
Güzel bir hedef belirlemişsin salty, benim de aklımın bir köşesinde üniversite fotolarını elden geçirmek var. Artık hayatımda yeri olmayan insanlarla olan fotoları silmek istiyorum. Hepsini silemem yine de. Biri nikah şahidimdi. Şimdi nikah fotolarımı silmeyim onun yüzündenKızlar ben şöyle bir karar aldım ne kadar gerçekleştirebilirim bilmiyorum ama belli sürelerle aklımda olan yan işleri sıraya koyup onlari halletmeye çalışacağım ,yani sürekli ertelediğimiz işler var ya o tarz şeyler
Ocak ayı hedefim evlendikten sonraki tüm fotolarımizi taramak seçilenlerle belli bı klasör oluşturmak ve muhtemelen bunları bastrmak.
Normalde hiç foto çıkartmam ama uzun süredir ertelediğim ve yapmaktan da bir türlu vazgeçemediğm bu işi bu ay halletme kararı aldım.Fotograf bastrmak için bildiğiniz kaliteli sayfalar var mı arkadaşlar
Teşekkür ederiz ne mutlu bizeMerhaba uzun süredir sessiz takipçinizim.Yazacak kadar sadeleşmeyi bekledim.Çok şeyler kattı bu sayfa bana baştaMia- olmak üzere buraya yazan herkesten ilham aldım ben de kendi adıma teşekkür etmek istedim.Kediniz de ailenize hoşgelmiş
Bugün ilacını icirdim diye küstü bana miyaMiya napıyor mia? :)
Eylül kucağından indirmiyordur diye düşünüyorum
Ben ig den bulmuştum fiyatı uygundu da ama adını hatırlamıyorumBenim de aklıma gelen ilk yer orası oldu ama fikirlerinizi sormak istedim belki daha iyisi vardır diye, teşekkür ederim
Ooo eline sağlıkAramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz
Ne güzel paylaşımlar olmuş temizlik yaparken aşk olsun
Dün yazmıştım erzak dolabı ve buzdolabı temizliği yapacağım diye ,ikisini de bugün bitirdim hatta hızımı alamayıp tüm mutfağı elden gecrdm,zaten çok kirlenmemisti iyi oldu, silip süpurdum ,yemek yaptım yedik şükür baya yoruldum
Nerdesin diye merak ettim neler yapıyorsunNeler kaçırdım acaba, hemen geçmişe göz gezdiriyorum kızlar
Kıyafette çok zorlanıyoruz biz çok zayıfız nisan kıyafetim 34 beden düşünün beden olarak uymuyor , çeyiz olayı 8 9 tane yorgan var yün fazla su an için hatta doğalgaz olan evde ihtiyaç fazlası yer kaplıyor onlar kaldı baya yıllar bizimle olacaklar belli çözüm bulamadim bi de kırk yılın başı kullanılan olmadığında aranan şeyler ornegin elektrikli soba. Bunları da halletsem olay tamam da olmuyor iste apartman deposuna koysam diyorum o da ayrı teferruat in çık lazım olunca al gel bir sürü saçmalık. Evde koyacak yer var ama boş yer kaplayan ve evde başrol değiller insanı geriyorKesinlikle duygusal bağ kısmı kilit nokta, orayı çözdün mü gerisi geliyor. Ben de mutfak eşyalarını dağıttım. Paketli çeyizlik pike takımları vs. Vardı yeni evlenenlere hediye ettim. Kıyafetleri ihtiyacı olanlara verdim. Şimdi bazen uygulamaya koyuyorum gözüme takınlanları. Belli bir müddet içinde satılmazsa giysi kutularına atıyorum.
Yün yorganların işe yarayacağını sanmıyorum ama yaKıyafette çok zorlanıyoruz biz çok zayıfız nisan kıyafetim 34 beden düşünün beden olarak uymuyor , çeyiz olayı 8 9 tane yorgan var yün fazla su an için hatta doğalgaz olan evde ihtiyaç fazlası yer kaplıyor onlar kaldı baya yıllar bizimle olacaklar belli çözüm bulamadim bi de kırk yılın başı kullanılan olmadığında aranan şeyler ornegin elektrikli soba. Bunları da halletsem olay tamam da olmuyor iste apartman deposuna koysam diyorum o da ayrı teferruat in çık lazım olunca al gel bir sürü saçmalık. Evde koyacak yer var ama boş yer kaplayan ve evde başrol değiller insanı geriyor
Ben 3 sene once nisan resimlerimizi hizlifotobaski.com dan siparis etmistim. Parlak kagit secenegini secmistim, kalite ortalamaydi memnun kaldim. Cunku nisanimizda cektigimiz resimler cep telefonuyla cekilmistiKızlar ben şöyle bir karar aldım ne kadar gerçekleştirebilirim bilmiyorum ama belli sürelerle aklımda olan yan işleri sıraya koyup onlari halletmeye çalışacağım ,yani sürekli ertelediğimiz işler var ya o tarz şeyler
HosbuldukAramıza yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz
Ne güzel paylaşımlar olmuş temizlik yaparken aşk olsun
Dün yazmıştım erzak dolabı ve buzdolabı temizliği yapacağım diye ,ikisini de bugün bitirdim hatta hızımı alamayıp tüm mutfağı elden gecrdm,zaten çok kirlenmemisti iyi oldu, silip süpurdum ,yemek yaptım yedik şükür baya yoruldum
Aynen ben de kaynım evlenirse giyerim ama olmaz yeni al kız onu mu giycen sen baş eltisinYün yorganların işe yarayacağını sanmıyorum ama yabenim 2 tane pamuk yorganım var sadece elyaflar hariç. Aslında benimde eleme konusunda sıkıntı yaşadığım yer orası. Kına kıyafetim duruyor benim de ama annemgilde. İçine olurum ama çünkü şu an daha zayıfım. Bi de çok severek içime sinerek alıp giydiğim bir kıyafet. Kaynım görümcem evlenirse giyerim diyorum
Ben de baş elti olucam bakAynen ben de kaynım evlenirse giyerim ama olmaz yeni al kız onu mu giycen sen baş eltisindiyorum al bitane kirmizi tuvalet parla dugune bi gun onlardan da kurtulucaz insallah yeni nesil yun de yatmaz yorganciya veririm belki burda öyle tavsiye edildi aklima yatti
Eltim çeyiz yorganlarını üç ye verdi kv de bana verdi eltim düğünde kırmızı giydi sizce ikinci planda miyim diye konu acarmış burdaBen de baş elti olucam bakama kına kıyafeti oldukça gösterişli zaten giyersem eltim benden nefret edebilir
-eltim kına kıyafetiyle düğünüme geldi, sizce amacı ne olabilir?Eltim çeyiz yorganlarını üç ye verdi kv de bana verdi eltim düğünde kırmızı giydi sizce ikinci planda miyim diye konu acarmış burda
Ahahaha cevaba öldüm-eltim kına kıyafetiyle düğünüme geldi, sizce amacı ne olabilir?
- iyi ihtimal minimalist kötü ihtimal cimri olabilirsana ne taktı ordan anlarız