Ablanın beyaz giymeyi isteme sebebi beni şaşırttıBide diğer ablam da beyaz kıyafet giyecekti kendi düğününden birşey anlamamış da bu 2. Düğünü gibi hissedecekmiş falan nasıl yani diye sorunca fikrini değiştirdi
Sonra gorumcemle aynı renk giydiğini görünce gitti evden başka kıyafet giydi geldi
Düşün yani aynı duruma beni düşünmeyip başına gelince anlıyorsun
Gittim geldim ama tukendimEline sağlık ayva tatlısı güzel olur
Herkes yarın markete gidecek sanırım
Anlat anlatt :)Kına günümü hiç anlatmiyim mazi de derin bir yara
Bizimde gelinimiz beyaz balık elbise giymiştiAblam düğünümde beyaz dar gelinlik gibi kıyafet giymişti konu açsa hak veririm
Ayy anlat anlat heyecanlı oluyorKına günümü hiç anlatmiyim mazi de derin bir yara
Aynen zor oluyor öyle haftalık alıyorum daha rahatGittim geldim ama tukendimpazar arabasiyla gittim rahat tasiyabilmek icin. Bundan sonra biriktirmiycem aldiklarimim zor oluyo bi anda alip yuklenmek
Kına günü nisanligi almaya gitmiştikAnlat anlatt :)
Aksilik üstüne aksilik olmuş ya üzüldüm. Benim moralim baya bozulurdu sanırım. Hatta benim kınam kır kınası oldu gerçekten gelenler de çok güzel oldu kınan derler. Ama mesela gündüz kına yoğrulurken yengem yoğurdu ay dedi kına ele geçmiyor iyi değil bunun da anlamı gelin mutlu olmayacak demekmiş o zaman nasıl bir ruh halindeysem bu bile moralimi bozmuştuKına günü nisanligi almaya gitmiştik
Anlaşmamızda kına kıyafetide vardı
Sonra kadın demesin mi ben onu başkasına kiraladım, paramızda yok başka alacak
Neyse dükkandan iyi kötü olsa birşey seçtim düz elbise gibi sade birşey
Ablam yine allı pullu kıyafet seçmişti
Ama sasirmadim tabi
Birde birbirimize çok benziyoruz
Kv sepetleri köyde unutmuş kına malzemeleri kutularda çıkmıştı
Basın ortulu olur etrafında dolanırlar ya kutular görüyorum öyle hayal meyal
Kutu üstünde marka isimleri anlam veremedim başta
Hadi sepet unutuldu ne diye kutularla dolasiyosunuz verin etrafa bitsin dimi
Bütün bunlar yaşanırken benimde sakin kalmam mucizeydi gerçekten
Aynen zaten kına da gelin hem ağlasın isterler hem gülsün garip bir olay gerçektenAksilik üstüne aksilik olmuş ya üzüldüm. Benim moralim baya bozulurdu sanırım. Hatta benim kınam kır kınası oldu gerçekten gelenler de çok güzel oldu kınan derler. Ama mesela gündüz kına yoğrulurken yengem yoğurdu ay dedi kına ele geçmiyor iyi değil bunun da anlamı gelin mutlu olmayacak demekmiş o zaman nasıl bir ruh halindeysem bu bile moralimi bozmuştuKınada da pistte oynuyoruz başka bir yengem sürekli gelip gelip niye suratın asık ne oldu diyip diyip durdu. Gerçekten kendimi çok iyi hissettiğim anlarda modumu düşürdü. Bazı insanlar negatiflikten besleniyor
Biz de kınada ağlatılmaz gelinAynen zaten kına da gelin hem ağlasın isterler hem gülsün garip bir olay gerçekten
Her düğünde çıkıyor öyle kişiler
Kına günü nisanligi almaya gitmiştik
Anlaşmamızda kına kıyafetide vardı
Sonra kadın demesin mi ben onu başkasına kiraladım, paramızda yok başka alacak
Neyse dükkandan iyi kötü olsa birşey seçtim düz elbise gibi sade birşey
Ablam yine allı pullu kıyafet seçmişti
Ama sasirmadim tabi
Birde birbirimize çok benziyoruz
Kv sepetleri köyde unutmuş kına malzemeleri kutularda çıkmıştı
Basın ortulu olur etrafında dolanırlar ya kutular görüyorum öyle hayal meyal
Kutu üstünde marka isimleri anlam veremedim başta
Hadi sepet unutuldu ne diye kutularla dolasiyosunuz verin etrafa bitsin dimi
Bütün bunlar yaşanırken benimde sakin kalmam mucizeydi gerçekten
Ben küçükken minicik bir alman kurdu almıştı babamlar. 14 yıl kadar bahçede kapı önünde yaşadı. Çok süper bir şeydi. Halen özleriz. Öyle bir köpeğim olsun isterim ama artık evde öyle büyük köpekler olmaz. Bende küçüklerden isterdim ama bakım vs zor diye beklemedeyim. Yazın işten çıkınca belki olur. belki de bir kedi. Mia bir tecrübelerini paylaşsın hele :)Geçen bir pet shopta köpek sordum 50.000 tl imiş. Fiyatlardan hiç haberi olmayan ben şok oldum tabi. Maske filmindeki Milo’yu bilirsiniz o cinsten. Ben aslında büyük köpekleri severim Labrador, Golden tarzı. Şu an çok uzak bir ihtimal ama alsam barınaktan alırım kesinlikle.
Anlat anlat, bilelim :) :)Kına günümü hiç anlatmiyim mazi de derin bir yara
Ne güzelAnlat anlat, bilelim :) :)
Ben taaa o zamanlarda bile sadeymişim ya :) Var olan Kırmızı mini bir elbise mi giyip 20 kadar sevdiğim insanla eller havaya yapıp çok güzel eğlenmiştik. Zaten bir şeyi yaparken öncelikle ben keyif almalıyım diye düşünüyorum. Belki bencilce gelebilir ama yani millet eğlenip ben kötü hissedeceksem..... sonuçta o kına da düğün de benim ve eşimin :) :)
Kedi çok uslu ya günlük bakımını yapıyoruz oynatiyoruzBen küçükken minicik bir alman kurdu almıştı babamlar. 14 yıl kadar bahçede kapı önünde yaşadı. Çok süper bir şeydi. Halen özleriz. Öyle bir köpeğim olsun isterim ama artık evde öyle büyük köpekler olmaz. Bende küçüklerden isterdim ama bakım vs zor diye beklemedeyim. Yazın işten çıkınca belki olur. belki de bir kedi. Mia bir tecrübelerini paylaşsın hele :)