Evet burada herkesin öğrenmeye ve öğrendiğini anlatmasını paylaşımcı ruhunu seviyorumKesinlikle büyükler çıkınca sadelestigimi hissettim
Ama az çok demeden fazlalıklardan arınmak lazım tabi
Mia senin ve diğer arkadaşların benim motivasyonuma katkısı çok büyükherkesin yazdığından bir şeyler ogreniyoruz çok iyi oluyor
Evet baya büyük bir sorumluluk, eşim yanaşmıyor zaten. İstediğim cins biraz pahalı şu kadarmış diyorum kaç yıl yaşıyor diyor kar zarar hesabı yapacakSağol
Köpek zor ama belli saatler dışarı çıkması gerekiyor ama çok sevimli oluyorlar
Ay bilmiyorum nerden geldi o yaMikan altta hamilelik günlüğü mu var o neeee
Mikan bu bir işaret olabilirAy bilmiyorum nerden geldi o ya
Satın almak yerine istediğin köpeği sahiplenirsin mutlakaEvet baya büyük bir sorumluluk, eşim yanaşmıyor zaten. İstediğim cins biraz pahalı şu kadarmış diyorum kaç yıl yaşıyor diyor kar zarar hesabı yapacakdalga geçiyordu tabi de Bahçeli ev alırsak alırız diyor
Kızım yeni konuşmaya başladığında kedilere mia derdi o geldi aklıma :) şimdi kedisi olursa adını ponçik koyacağını söylüyor ama benim cesaretim yok. Sen tecrübelerini bizimle paylaşırsın artık :) güle güle büyütSelam kızlar kedimiz geldi adı miya
Gri haldeydi yıkadık ablamda aşı vs derken evde ancak gelip dinlendim
Kalan isler yarına artik
Ben de en çok köpeğim olsun isterdim ama o da zor.Hayırlı olsun mia çok özendim ben de köpek sahiplenmek istiyorum ama fobim var
Ayy yok almıyım yaMikan bu bir işaret olabilir
Ben de satın almaktan ziyade sahiplenme taraftarıyım, doğru zamanda bulur bizi belki deSatın almak yerine istediğin köpeği sahiplenirsin mutlaka
Kedisi olan biriyle konuştuğumda zamanı geldiğinde sen onu değil o sizi bulur demişti
Dediği gibi oldu
Ilk sayfadan okumaya baslayanlardan biri benimIlk sayfalardan beğeni gelince 4 yıl öncesine gidiyorum hep
Ah be mia koca okyanusta çırpınmışsın hep
Bitmeyen çamaşırlar varmis 3 mak birikmiş
3 nevresimin varmis 2 tane daha olsa hayır demezmissin
Bitmeyen ev işleri
Kaseleri çokmuş ama veremezmiş
Hayallerine adım atamayacak kadar korkak ve yorgun
Sonra büyümüşsün değişmişsin
Bugün elimde çayımla dinlenirken mia yi okudum
O günler o kadar yorumlasaydım bugün bu kadar rahat olamazdım belki de
Değişmeyen bir şey var ütüyü hala sevmiyorum ama ütülenecek eşyam az
Evet köpek baya baya 3. Çocuk gibi bir sorumlulukBen de en çok köpeğim olsun isterdim ama o da zor.
Hamilelikten ne kadar uzaklaştığımı gösteriyor yanlış anlaşılmasın
Bahçeli evimiz olursa ben de golden isterim, şu anki ev için toy poddle çok hoşuma gidiyor. Barınaktan alma imkanım olursa tabiki ben de onu tercih ederim. Ama bu konularda bilgisizim, iş ciddiye binerse derin bir araştırma yaparımGeçen bir pet shopta köpek sordum 50.000 tl imiş. Fiyatlardan hiç haberi olmayan ben şok oldum tabi. Maske filmindeki Milo’yu bilirsiniz o cinsten. Ben aslında büyük köpekleri severim Labrador, Golden tarzı. Şu an çok uzak bir ihtimal ama alsam barınaktan alırım kesinlikle.
2017 temmuzunda minimal yaşam verimli rutin bi de eski bir sayfa vardı sade yaşam mıydı neydi. Bu 3 topiği okudum bitirdim. O zaman memleketteydim. Planlar yaptım yazdım çizdim. Elenecekler yeri değişecekleri vs. Belirledim listeledim. Ağustosta eve döndüm 3 hafta her gün poşet poşet kıyafet, mutfak eşyası, ıvır zıvır vs. Evden çıkardım. Eşim bile şok oldu ama çok hoşuna gitti o da kıyafetlerini eledi 30-40 parçayı tek seferde elemiştir. Bazıları yavaş yavaş yapar ama ben bir anda yapıp büyük farkı sadeliği görünce çok mutlu ve motive oldum, hafifledim, zihnim berraklaştı. Siz de kendinize uygun yöntemi bulup başlayabilirsiniz eğer gerçekten istiyorsanızIlk sayfadan okumaya baslayanlardan biri benimokurken bile heves ediyorum, terapi gibi oluyor, ama gerceklestiremiyorum:)
Okumak bile insani mutlu ediyor degil mi? Bir de uygulamasi kimbilir ne guzeldir2017 temmuzunda minimal yaşam verimli rutin bi de eski bir sayfa vardı sade yaşam mıydı neydi. Bu 3 topiği okudum bitirdim. O zaman memleketteydim. Planlar yaptım yazdım çizdim. Elenecekler yeri değişecekleri vs. Belirledim listeledim. Ağustosta eve döndüm 3 hafta her gün poşet poşet kıyafet, mutfak eşyası, ıvır zıvır vs. Evden çıkardım. Eşim bile şok oldu ama çok hoşuna gitti o da kıyafetlerini eledi 30-40 parçayı tek seferde elemiştir. Bazıları yavaş yavaş yapar ama ben bir anda yapıp büyük farkı sadeliği görünce çok mutlu ve motive oldum, hafifledim, zihnim berraklaştı. Siz de kendinize uygun yöntemi bulup başlayabilirsiniz eğer gerçekten istiyorsanız
Sizin işiniz daha kolay o zaman zaten 1-0 Önde başlamışsınız yavaş yavaş istediğiniz kıvama gelirsinizOkumak bile insani mutlu ediyor degil mi? Bir de uygulamasi kimbilir ne guzeldiraslinda evlenirken hicbir seyi gereksiz almadim. Koca koca salon takimlarim yok mesela, butun esyalarimizi ikeadan aldik. Ama salonumuz nispeten kucuk ve soyle bir bakinca kalabalik duruyor mesela 12 kisilik yemek takimim yok. Onun yerine 6 kisilik gundelik, 6 kisilik de misafir icin ayri yemek takimi almistim bekarken. Fakat mutfaga bakiyorum butun dolaplar dolu, ustuste. Evlendikten sonra da bisey gorup begendikce almisim, birikmis. Hangisine kiysam diye dusunup kiyamiyorum
Kiyafetlerimden azaltayim dedim gecen. En fazla 10 parca ciktiartik calisan bir kadin degilim, degisik degisik seye ihtiyacim da yok, ama varolanlardan da bu kadar eleyebildim bilmiyorum, bu sanirim uzun bir surec.. yavas yavas ilerlersem belki basaririm