Kolay gelsinGunaydin🌤
Bugun 3 gundur camasir askisinda durancamasirlari toplayip katlayip yerlestiricem.
Bir makine camasir aticam
Bugun aksama yemek derdim yok, belki brokoli haslarim
Markete gitmem lazim eksikler alinacak.
Yvess rocher de indirim varmis,belki anneme bi goz kremi alir mutlu ederim
ben de şu kullanmadığım tabak çanaktan kurtulsam ne iyi olacak
Oooo süpersinYarınki alışveriş listem (haftalık) ,
Salatalık domates muz mandalina lahana yoğurt brokoli kabak çekirdeği el açma yufka 3 simit
Yemek listem
Patatesli gözleme çorba salata
Brokoli ( yanına yapacaklarım belli degil)
Lahana sarması ayran
Tavuklu pilav salata ayran tatlı
Sulu köfte bulgur pilavı
Menemen
Evde en son kalan ve artanlari değerlendirme günü yemeği.
Temizlik listem,
Banyo tuvalet
Çamaşır asma
Toz alma
Ev süpürme
Rutin listem
Banyo günü ev halkı
150 tane hayali ip atlama
Bir masal kitabi okuma
Ders çalışmaya devamke.
Ve diğer ufak tefek detay şeyler...
Eline sağlık ayva tatlısı güzel olurBugun baya yorucu oldu, vaktimin cogu mutfakta ugrasmakla gecti
Etli nohut pilav salata ayva tatlisi yaptim.
Ayva tatlisini ilk kez deniyorum, tam 2 bucuk saat pisirdim yine de istedigim renkte olmadi. Tadina bakmak istiyorum ama evde dondurma yok o yuzden bakamiyorum
Esim isterse ona kaymak esliginde (yemekteyizin eski bolumlerinin etkisindeyim) sunucam
Yarin markete gidilecek, eksikler alinacak.
Ablam düğünümde beyaz dar gelinlik gibi kıyafet giymişti konu açsa hak veririm-eltim kına kıyafetiyle düğünüme geldi, sizce amacı ne olabilir?
- iyi ihtimal minimalist kötü ihtimal cimri olabilirsana ne taktı ordan anlarız
ayrıca kapının önünde bi dünya çöp biraktim eşime attirdimSelamlar
3 gün. Boyunca evi sadeleştirme yoluna girmişim
Anca toparladım
Salondaki Kanepe yerlerini değiştirdim yatak odası yerleşildi
Bide süpür sil
Mis gibi
Mutfak dolaplara bakıp bakıp duruyorummobilya kokusunu çok sevıyorım ben
Migi baya sadelik dolu hareketler bunlar tebrik ederimayrıca kapının önünde bi dünya çöp biraktim eşime attirdim
Ayıp etmiş ama ben beyaz giymeyeceğim yaAblam düğünümde beyaz dar gelinlik gibi kıyafet giymişti konu açsa hak veririm
senin sayenle. burayi takip etmesem bunlari nesi olduğu bilmezdim çok teşekkür ederim mia:)Migi baya sadelik dolu hareketler bunlar tebrik ederim
Kına günümü hiç anlatmiyim mazi de derin bir yaraAyıp etmiş ama ben beyaz giymeyeceğim ya
Birde ev istediğin gibi oldu ya eve enerji gelmiştirs
senin sayenle. burayi takip etmesem bunlari nesi olduğu bilmezdim çok teşekkür ederim mia:)
Bide diğer ablam da beyaz kıyafet giyecekti kendi düğününden birşey anlamamış da bu 2. Düğünü gibi hissedecekmiş falan nasıl yani diye sorunca fikrini değiştirdiAyıp etmiş ama ben beyaz giymeyeceğim ya
muhtemelen 3 mutfaklık eşya vardır. hatta minimalist mutfaktan bahsedersek 5 mutfak yapar çıkarttıklarım.Ay ne güzel ferahlar mutfak
Ay çok merak ettimKına günümü hiç anlatmiyim mazi de derin bir yara