Popüler Konu Minimal Yaşam

Ben de baştan seni okuyarak başlamıştım bu sayfaya ,
ilerlemek ne guzel ya hep aynı yerde kalsaydık Mia

Ben evlenmeden çalışıyordum zaten tüm paramı ceyize yatirirdm çılgın bir ev arkadaşım vardı deli gibi alışveriş yapardık ,karaca da o dönem almadığimiz hiç birşey kalmamıştı, English h, Madame c. Evimiz gibi olmuştu.Evlendigimde 11 tane çift kişilik nevresim takımi vardı,4 tek kişilik hepsini yıkayıp yerleştirdim kullanackms gibi
Kaç yıl oldu bunlar hala duruyor
Şükür ki sade şık şeyler almışım bugün hala severek kullanıyorum hatta hiç eskimesn istediklerm de var ,su pike takımları yatak örtüleri vs onlardan da aldm tabi düğün setleri çeyiz setleri ne varsa aldım
Son iki yıldır o tarz gereksiz şeylerin hepsini ya sattım ya hediye ettim kurtuldum
Evlenecek olup burayı okuyan varsa bir kere evleniyorum içimde kalmasın gibi tarihi geçmiş cümleleri lütfen hayatınızdan çıkarın .Yatağı da bazali almayın söyleyeceklerim şimdilik bu kadar

Ne güzel anlatmışsın

Günaydın
Geçen hafta çok temizlik yaptigimdan bu hafta üstten temizlik yeterli oldu
Güzel bir haftaydı
Pazartesi yine genel bir temizlik yaparim
Ve hergün 1 çekmece kontrolü yaparim

Bugün veteriner gidilecek
Fırını silmem gerek dün kullandım
Birde kalan dolap kapaklarını silerim içlerini kontrol etmiştim.
Süt geldi kaynatıp yoğurt yaparsam
Molada gelirim

Ooo kimler gelmiş
Bazen akışına bırak Her şeyi
Kendine odaklan temizlik başka zamanda olur
Mia- ve diğer kızlar hepinize selamlar.

Mia- 'cığım, sen, her işi bitmeyen, temiz olmaya çalışıp yetişemeyen, eşyalardan evi görünmeyen hepimize ön ayak oldum, ilham verdin.

Ben senelerdir çok şeyden kurtuldum. işimi çok azalttım.
Bir türlü girişemediğim 2 yer var.
1- gardrop
2- mutfak eşyaları (senin gibi inanılmaz kaselerim var. yemek takımımı kullanayım dedim, diğerlerini çıkartalım elden. eşim cam tabak kullanmaktan yana. porselen sağlıksız olduğu için, o hepsinden kurtulma taraftarı.)

Bu motiveyi ne zaman bulacağım bilmiyorum.

Bu süreçte tv konsolumu eledim, şifonyerimi eledim, tabaklar, bardaklar, poşet poşet kıyafetler, ayakkabılar.. yeni evlenecek durumu olmayan birine çeyizimden bir şeyler.. çocuğum büyüdükçe küçülenleri verdim.. eşimin giymediği kıyafetler.. anı diye biriktirdiğimiz ıvır zıvırlar.. vs. Ama bunları yaparken bir yandan da almaya devam etmedim. İhtiyaç doğrultusunda alış veriş yaptım. Düzeni severim, karışıklık beni rahatsız eder. Azalınca her şeyi düzenlemek daha kolay oldu. Sadelik harika bir şey.

Gerçekten bu sayfa hepimizin hem evine eşyalarına hem yüreğine dokundu
Her şeyden önemlisi kendi adıma daha amaçlı bir yaşam sürmeye başladım. Depresif bir dönemimde küllerimden doğdum diyebilirim, teşekkürler burada katkısı olan başta Mia- olmak üzere diğer tüm arkadaşlara

selamlar.
bayadır ajanda kullanmayı bırakmıştım.ya küçük defterime yada minik not kağıtlarına arada yazıyordum.dün masada gördüm eşim bir tel nosu yazmış sayfanın birine. muhtemelen telefon gelmiş biri no bırakmış falan filan.sinirlendim.ajandamı elime aldım sayfaları karıştırdım.ne güzel şeyler planlamışım ne güzel resimler çizmişim.yemek listeleri,haftalık rutinler vs..günün mottosu...günümü nasıl hisstiğimle ilgili renkler belirlemiş bilmem hangi ayın hangi gününde kızgınmışım,birinde enerji tavan...düzenim iyi gidiyor ama ajanda kullanmak başka bişeymiş.alacaklar verecekler market listesi.akşam zamanım olursa tekrar başlıyacağım,yoksa yarın kahvaltıdan sonra kahve içerken..

çok yaşayasım var ama hayat engelliyor.
Bazen uzandığım yerden kafamdan evi toplayıp siliyorum gerçek gibi oluyor bi deneyin belki hoşunuza gider , sihirli annem betüş gibi , hatta bakım falan yapıyorum
kafada bitiyor iş yani önemli olan o temizlik duygusu değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…