Ben de baştan seni okuyarak başlamıştım bu sayfaya ,Ilk sayfalardan beğeni gelince 4 yıl öncesine gidiyorum hep
Ah be mia koca okyanusta çırpınmışsın hep
Bitmeyen çamaşırlar varmis 3 mak birikmiş
3 nevresimin varmis 2 tane daha olsa hayır demezmissin
Bitmeyen ev işleri
Kaseleri çokmuş ama veremezmiş
Hayallerine adım atamayacak kadar korkak ve yorgun
Sonra büyümüşsün değişmişsin
Bugün elimde çayımla dinlenirken mia yi okudum
O günler o kadar yorumlasaydım bugün bu kadar rahat olamazdım belki de
Değişmeyen bir şey var ütüyü hala sevmiyorum ama ütülenecek eşyam az
Ne güzel anlatmışsınBen evlenmeden çalışıyordum zaten tüm paramı ceyize yatirirdm çılgın bir ev arkadaşım vardı deli gibi alışveriş yapardık ,karaca da o dönem almadığimiz hiç birşey kalmamıştı, English h, Madame c. Evimiz gibi olmuştu.Evlendigimde 11 tane çift kişilik nevresim takımi vardı,4 tek kişilik hepsini yıkayıp yerleştirdim kullanackms gibi
Kaç yıl oldu bunlar hala duruyor
Şükür ki sade şık şeyler almışım bugün hala severek kullanıyorum hatta hiç eskimesn istediklerm de var ,su pike takımları yatak örtüleri vs onlardan da aldm tabi düğün setleri çeyiz setleri ne varsa aldım
Son iki yıldır o tarz gereksiz şeylerin hepsini ya sattım ya hediye ettim kurtuldum
Evlenecek olup burayı okuyan varsa bir kere evleniyorum içimde kalmasın gibi tarihi geçmiş cümleleri lütfen hayatınızdan çıkarın .Yatağı da bazali almayınsöyleyeceklerim şimdilik bu kadar
Teşekkürler :)Ne güzel yolculuklar bunlar... İlham veriyorsunuzMia-
Ben de eve alınan yeni şeyleri sınırlayarak, eski avına başladım.
Her gün 1 şey atma rutinimi hiç aksatmadım şimdiye kadar.
Aynen ne zaman pes etsem birileri yorum yazmış yeniden motive olmuşumBen de baştan seni okuyarak başlamıştım bu sayfaya ,
ilerlemek ne guzel ya hep aynı yerde kalsaydık Mia
bir zamanlar inanılmazmışım gerçekten diyesim deldi benim deBu mesajdan sonra yaşıyor musun diye sormak geldi içimden inanilmazsiniz.
Ooo kimler gelmişbir zamanlar inanılmazmışım gerçekten diyesim deldi benim de
Valla şu an aynı şeye ihtiyacım var ama takatim ve zamanım yok
bir zamanlar inanılmazmışım gerçekten diyesim deldi benim de
Valla şu an aynı şeye ihtiyacım var ama takatim ve zamanım yok
Ooo kimler gelmiş
Bazen akışına bırak Her şeyi
Kendine odaklan temizlik başka zamanda olur
Tabii ki anlıyorumay yaşam kımıltısı verdiniz endişelenmeye başlamıştım şaka tabi bunlar. Ha gayret bi yallah diyiverin
Tekrar yasamamanizi dilerim o günüTabii ki anlıyorum
Ama ben bile endişelendim kendimden okuyunca
çok yaşayasım var ama hayat engelliyor.Tekrar yasamamanizi dilerim o günü
Bazen uzandığım yerden kafamdan evi toplayıp siliyorum gerçek gibi oluyor bi deneyin belki hoşunuza gider , sihirli annem betüş gibi , hatta bakım falan yapıyorumçok yaşayasım var ama hayat engelliyor.