Popüler Konu Minimal Yaşam

Bugün kahvaltı yaptık markete gittim geldim canlı derslere başladım
Mutfağı bile toplamadm daha akşamdan yemeği yapmıştım o hazır ,dersler bitince yemek +kişisel bakım +duş +çay ve kapanış yine olağanüstü planlamali bı gün benim için

Kızlar benim taşınma durumumu biliyorsnz taşındık ama tayin isteyeceğiz diye doğrusu pek yerlesmedik yani şuan kendimi pek ait hissetmiyorum eve dolayısıyla evle ilgili pek planım yok ama çok az esyam var şuan sürekli eleme yapiyorm,hergun en az bı parca çıkarıyorm diyebilirim bazen bir kaç parça çıkıyor.Gidene kadar bişey kalmayacak gibi ,zaten ders tempom çok yoğun eve de pek zaman ayiramiyorm doğrusu,oğlumla her gün verimli bir zaman dilimi geçirmek ve yemek yapmak mutfağı toplamak(bazı günler sonraki sabaha bırakıyorum içimden ne kadar gelirse) belli aralıklarla genel temizlik yapmak(esimle beraber yapıyoruz)
Ve okulla ilgili işleri yetiştirip derslerimi yapmak hayatım şuan bu döngüde ilerliyor.

Eline sağlık

Daha ne olsun temizlik işi olduğu kadar
Eleme işi de arada yapılsa yeter

Daha ne olsun temizlik işi olduğu kadar
Eleme işi de arada yapılsa yeter
Elemelerim mutfak ve yatak odasında oluyor başka hiç bir yerde fazla birşey yok gibi görünüyor şimdilik,ama temizlikte öyle eskisi gibi detay yok bende yaşanılacak kadar

Bende neler yaptım
Toptancilarla görüşmeye basladim
Belki ay sonuna acarım online satış işlerine
Ufak başlayıp sonra büyüyebilirim zamanla inşallah

Birde kedi sahiplenmeye karar verdim
Annemin karşı komşusu bahçede bakıyormuş yavrulara bakacak durumu olmadığından barınağa gönderecekmiş
Bende kıyamadım
Çok heyecanlıyım

Elemelerim mutfak ve yatak odasında oluyor başka hiç bir yerde fazla birşey yok gibi görünüyor şimdilik,ama temizlikte öyle eskisi gibi detay yok bende yaşanılacak kadar
Evet uzun zamandır eleme yapıyorsun zaten hemde büyük parca eşyaları bile eledin

Yaaa çok güzel bir fikir aileniz genişliyor

Mia ne is yapmayı planlıyorsn Tr...yol da mağaza da açabilirsin güzel olur

Son düzenleme:
Evet uzun zamandır eleme yapıyorsun zaten hemde büyük parca eşyaları bile eledin
Evet canım baya bı eleme yaptm satış da yapıyorm ikinci el uygulamalardan bu ay 427 lira gelirim oldu hala satacağım şeyler var kıyafet de almıyorum uzun zamandır pek ,yaza doğru tüm ev kıyafetlerimi kumbaraya bırakıp yenilemeyi planliyorm çünkü artık son günlerini yaşıyorlar yipratayim iyice diye bekliyorum

Çarşıya gittim geldim
Yemek olarak et sote şehriye pilavı ve közlenmiş patlıcan yapacağım
O sırada mutfağı toplarım
1 saat boşluğum var ne yapsam acaba

Bende eve bir canlı istiyorum ama köpek seviyorum. Köpek bakımı zor olur binadakileri rahatsız eder diye kediye yöneleyim diyorum ama kediye de dokunamam, oturduğu yere nasıl otururum, kıl, hijyen vs kara kara düşünüyorum. hiç cesaretim yok. Tavşan aldık 48 saat dayanamadım. Midem kaldırmadı
Tecrübelerini paylaşmanı bekliyorum :)

Tavsan kokuyor evde birde kemirgen evde bakilmasi zor gercekten
Bende kuş balık dışında evde baktığımız başka hayvan olmadı
Köpek bahçede baktık çocukken saatlerce oynardım
Birde civ civ bakmisligim var hepsi horoz olmuştu

Kedimiz yarın gelecek önce veterinere gideriz
Her detayı anlatırım belki cesaret olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…