Popüler Konu Minimal Yaşam

Aynen hep eylülün kırtasiye işleri çıktı her yerden

Kızlar nasılsınız ben de biraz dijital minimalizm tecrübesi edinmek için buraya ara verdim , aklımdaki bir kaç şeyi halledip dönmek istedim ama özledim sizi ,aklımdaki süreden daha erken döndüm

Kızlar nasılsınız ben de biraz dijital minimalizm tecrübesi edinmek için buraya ara verdim , aklımdaki bir kaç şeyi halledip dönmek istedim ama özledim sizi ,aklımdaki süreden daha erken döndüm
Haber verip gideydin iyiydi topluca karar almışsınız gibi kimse kalmadı burda

Hoşgeldin

Haber verip gideydin iyiydi topluca karar almışsınız gibi kimse kalmadı burda

Hoşgeldin

Selamlar
Bugün bir yanım dinlen dedi bir yanım kalk iş yap dedi
Evin durumu eh iste

Ajandama baktim aklımdaki işleri yazdım
Birde çarşı işimiz var bakalım

Yarında tatil ilan edeceğim kendime

Rutinler:

• En az 3 ev işi
  • Deniz’le etkinlik/oyun(Özgür uyurken)
  • Yemek
  • Kitap

Ekstra yapılacaklar:

• Spor
  • Bitki çayı
  • En az 2 lt su
  • 1 video

Yarın yapılacaklar:

• Makineyi temizle
  • Kargoları aç
  • Üstünü değiştir/makyaj yap
  • Oturma odası/mutfak süpürt

Telefonun Notlar bölümünü kullanıyorum artık. İlk 2 bölüm fix değişmiyor. 3. Bölüm her gün yenileniyor.

Kızlar Feng shui i arastiran veya uygulayan oldu mu aranizda tam bizlere göre bı felsefe

Kızlar Feng shui i arastiran veya uygulayan oldu mu aranizda tam bizlere göre bı felsefe
Kulaktan dolma bilgiler Benim ki eşyanın konumu enerji akışını etkiliyor falan ama ayrıntı verirsen sevinirim

Kulaktan dolma bilgiler Benim ki eşyanın konumu enerji akışını etkiliyor falan ama ayrıntı verirsen sevinirim
Ben de biraz okudum çok detay bilmiyorum ama her eşyanın yeri konumu çok önemli,özellikle aynalar... o felsefeye göre benim evimdeki tüm aynalar yanlış konumlu şuan yatağın tam karşısında ayna olmaması lazımmis mesela.
Kuru bitkiler evden kesinlikle cikmaliymis kuru negatif enerji verirmiş ,canlı çiçek de tam tersi .

Kuru bitki derken bitki çayları dahil değil dimi

Benim de yatağın karşısında kenarda ayna var şu an önceden Boydan boya aynaydı ve gerçekten odanın enerjisi bana iyi gelmiyordu ama şimdiki halinden memnunum ayna olayını duymuştum ama çok önemliymiş gerçekten. Yatak başına asıyorlar genelde

Evet benim gardropta da iki kapı aynalı başka aynada var hepsi yanlış yerde şuan ama odanın içinde başka konumlandrmamiz mümkün değil şimdilik.
Kurutulmuş çayı yapılamayan bitkiler olduğunu düşünüyorum

Herkese dileklerinin gerçekleştiği ve mutlulukla dolup taştığımız harika bir yıl diliyorum.
Ben de bu sene için her gün 1 eskimiş/verilecek şey belirleyip atmayı hedefledim. Ya da tadilat bekleyen bir şeyin üstesinden gelmek de olabilir. İlk 4 gün için bu hedefe sadık kaldım. Ütü yaparken, mutfakta zaman geçirirken elime geçen şeyleri attım. Kuru temizlemeci/terzi/ayakkabıcı işlerimi hallettim.
Yıl sonuna kadar 365 adet eşya elenmiş olacak. Benim için güzel bir şey.

Super başlangıç olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…