- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
Şu dönemde riskli dükkan açmak ama bunu iyi dusunmussun zevkli insansın birde yapabilirsiniz benceSağol canım deneyeceğim
Dükkan açmayı düşündüm de zor olacaktı böyle evde yapmayı düşündüm bakalım
Eline sağlık ne güzel mis gibi olmuştur evinDün salon ve mutfak duvarı silindi salon perdesi yıkandı asıldı epeyce ütü vardı onları yaptım askıda yıkanmıslar vardı onları kaldırdım bir makineden yıkadım astım. Bugün yatak odası perdesi planlıyorum küçük oda dağılmış onu toparlarim . yıkanması gereken çamaşırlar var onları yıkarım tatilin son günü dinlenirim.
Exxen yayınına taktım bu ara dizileri güzel Ergen işlerini izlemedim the crown üçüncü sezondayim
Herkese güzel bir gün diliyorum
Sağol canım ev eski pek göstermiyor temizliği ama yapmazsak ta olmuyor güzel bir boya ve tadilat istiyor ama sağolsun eşim pek yanaşmıyor buda hep tartışma konumuzEline sağlık ne güzel mis gibi olmuştur evin
Dizide daha 2. Sezonda kaldım araya başka filmler girdi
Eşim kıyafet üzerine olsun diyorŞu dönemde riskli dükkan açmak ama bunu iyi dusunmussun zevkli insansın birde yapabilirsiniz bence
Bende bu pandemi olmasa pazarda bir tezgah açmak istiyordum giyim üzerine bizim buralarda sosyete pazarları var tam ben düşündüm pandemi çıktı her yer kapandıEşim kıyafet üzerine olsun diyor
Bende ev dekor üzerine düşündüm doğal ürünler vs karar veremedik
Kıyafetle başlayıp sonra home bölümü acarım belki
Bazen konfor alanından çıkmak gerekiyor
Birşeyler denemeyi seviyorum
Kuzenimin arkadaşları Instagram butik açtılar bir dikiş makinesi aldılar sözde kendileri dikiyor( hazır alıyorlar toptancı dan )çok iyi kazanıyor kız valla dene tatlımEşim kıyafet üzerine olsun diyor
Bende ev dekor üzerine düşündüm doğal ürünler vs karar veremedik
Kıyafetle başlayıp sonra home bölümü acarım belki
Bazen konfor alanından çıkmak gerekiyor
Birşeyler denemeyi seviyorum
O ürünleri nerden bulacağızBende bu pandemi olmasa pazarda bir tezgah açmak istiyordum giyim üzerine bizim buralarda sosyete pazarları var tam ben düşündüm pandemi çıktı her yer kapandı
Aklımda ihracat fazlası bir butik var bakalım hayaller hayatlar
SüpersinGardrop hesabım var, evde kullanmadığım 219 parçayı satışa çıkardım. Bende minimalistçiyim
Evet belli bir sitelerde satış ve ig hesabı düşünüyorum toptanci işi zor ya çok uzaklar banaKuzenimin arkadaşları Instagram butik açtılar bir dikiş makinesi aldılar sözde kendileri dikiyor( hazır alıyorlar toptancı dan )çok iyi kazanıyor kız valla dene tatlım
O ürünleri nerden bulacağız
Belki ortak birşeyler yapabiliriz bak bu konuyu konuşalım detaylı
Teşekkür ederim. Takipteyim sayfanı:)Süpersin
Belki yaza doğru imkan olur yaparsın ne güzelBende bu pandemi olmasa pazarda bir tezgah açmak istiyordum giyim üzerine bizim buralarda sosyete pazarları var tam ben düşündüm pandemi çıktı her yer kapandı
Aklımda ihracat fazlası bir butik var bakalım hayaller hayatlar
Seçiyorsun onlar kargo yapıyor diye biliyorumEvet belli bir sitelerde satış ve ig hesabı düşünüyorum toptanci işi zor ya çok uzaklar bana
Ilk görüşsek işte sonrası telefonda olur belkiSeçiyorsun onlar kargo yapıyor diye biliyorum
TeşekkürlerTeşekkür ederim. Takipteyim sayfanı:)
Aynı fikirdeyim canım:)Teşekkürler
Arada yazın böyle konuşalım
Ben vestiyeri düzenledim bugün. Ay ne çöp çıktı yineBütün odalardan 1 sepet eşya çıktı
Yerlerine yerleştireceğim ama mutfağa geçtim