Merhaba herkese güzel mutlu sağlıklı bir yıl diliyorum
Geçtiğimiz hafta pazar günü evin camlarının yarısını sildim bu hafta ise iş yeri çağırdı ama kendime üç günlük bir plan oluşturdum temizlik gitmek istemedim. Cuma günü Kalan camlar silindi iki oda perdesi yıkandı.antre banyo yatak odası küçük Bir koridor var oranın duvarları silindi.
Bugün için ise kalan yerlerin duvarları ve perdeleri var üç aylık genel temizlik işini çok iyi oturttum hem çok kirlenmiyor hemde Bir plan dahilinde yapılıyor kısmet ise diğer temizlik Nisan başı .
Genel temizlik bitince kiler ve dolap içlerine gireceğim Ufak Ufak .
2022 yılı belli ki 2020den zor geçecek tasarruf ve yatırım biraz dikkat edeceğim size de tavsiye ederim
Aylık 0.5gr kredi kartı tasarrufum var sekiz yıldır böyle Bir kullanım var bu para Zor gün parası iki kere bozdurdum ama yeniden başladım
Ayrıca aylık maaştan artan paraları yatirdigim bir yatırım hesabım var ama onu nisan ayından beri yapamıyorum iş değişikliği bazı ailesi içi sorunlardan dolayı 2021 ile bu işe birazda daha dikkat edeceğim bu ara hiç yarınlar yok gibi harcadım artık düzene girme vakti geldi bir kriz işsizlik anında yada daha iyimser büyük bir şey alma anında köşede Bir para olmalı
Beş yıllık Bir telefonum vardı artık şarjı ve aklı kullanılmıyordu Ekim ayında hem Kendime hem anneme telefon aldım beş TL açıldım ve taksit taksit ödemesi bu ay bitiyor
Kardeşim ile ortak anneme robat süpürge aldık
Muhteşem indirimlerden Bir yıllık bulaşık deterjanı aldım.bir yıl yetecek kadar kadın pedi aldım. Evde vardı fakat indirim yakalayınca aldım.
90tl güzel Bir palto yakaladim aldım. İhtiyaç olarak pantolon ve is yeri için bluz ihtiyaçim var son iki senede kilo verdim kilo aldım dolap ta pek bir şey kalmadi onları bu ay alacağım zorunlu başka ihtiyacım olan kalem yok gibi. Uzun oldu kusura bakmayın uzun zamandır yoktum döktüm epey içimi
hepinize bol tasarruflu ve yatırımlı yıl diliyorum