Aynen ev cok daginik ve kirloş haldeBen de geldim malum yasaklardan önce
Görevler birikti
Eline sağlık hergün ufakta olsa ilerlemek güzelAhh işler bitmiyordusadece bebiş uyuduğunda iş yapabildiğim için hiç işimi bitirip de oh bugün rahatım diyemiyorum ya
Mutfağa giriştim bu sabah, dolaplarını, fayansı, ara taşları sileyim dedim bebiş uyandı yarım kaldı, gün bitmeden yapıcam inşallah
Görevleri de ufak ufak yapıyorum fırsat buldukça, bakliyat dolabını, buzdolabını düzenlendim, makyaj malzemelerine baktım, mutfaktan 4 tane çizilmiş eskiyen tavamı ayırdım, yerine 2 boy yeni tava aldım, bakliyat dolabında kullanmadığım plastik kapları ayırdım
Mia- senden ricam görevleri yazarken öncekilere ek olarak yazsan yeni görevi, sohbet kısmında bulmak biraz zor olabiliyor, ben eskileri toplayıp yazayım sana kolaylık olsun olur mu
Yaaa süpersinSen yorulma özel isteğimle diye ben yaptım, buradan devam edebilirsin
Çorap çekmecemi düzenledimSelam kızlar manti yaptık
Çok yoruldum
9.Gün çorap çekmecesi
Gardrop raflarını genel olarak düzenledim10. Gün
Gardıroptan 1 raf veya çekmece
Yarın da yaparsınBugün günlük iş yapmanın değerini anladım
Herşey 1 güne sığdırmak ne zormuş
Her yer dağınık olunca huzursuz oluyorumYarın da yaparsın
Mia toplu olarak şimdiden belirli mi acaba tüm liste. Yeni yildan sonra ajandama yazacağım listeni. Yeni yildan sonra basliyorum bende insallah.1. Gün GıdalarBuzdolabı bakliyat çerezler
2. Gün Çanta içini kontrol etmek
3. Gün Tokalar ve takıları düzenlemek
4. Gün Antrede bir bölüm düzenleme
5. Gün Evraklar ve kağıt düzeni
6. Gün Makyaj ve bakım ürünleri
7. Gün İstediğiniz bir bölüm olsun
8. Gün Oturma odası
9.Gün Çorap çekmecesi
10.Gün Gardıroptan 1 raf veya çekmece
11. Gün Temizlik malzemeleri