Popüler Konu Minimal Yaşam

12. Gün Banyo dolabı ve banyo düzeni
13. Gün Mutfak eşyaları
14. Gün Baharat ve içecekler
15. Gün Ardiye depolama alanı
16. Gün Yatak odası nevresim ve battaniyeler
17. Gün kitaplık çalışma masası
18. Gün Sürdürülebilir yaşam
19. Gün Planlı yaşam
20. Gün Sağlıklı yaşam
21. Gün Aromaterapi

7. Gün istediğiniz bir bölüm olsun
8. Gün oturma odası
7. Gün istenilen bölüm olarak balkonu düzenledim✔️
Sildim, çiçekleri suladım. Şu an 1 çift balkon terliği ve bitki dışında hiçbir şey yok.

8. Gün oturma odası düzenlendi✔️
Oyuncaklar çocuk odasına taşındı, ortalık toplandı, tozu alındı, süpürüldü.

Dün eşimin evde olması vesilesiyle sabah yapılacak işleri listeledim, yaptıkça üzerini çizdim, hem motive oldum hem de bütün gün ne yapacağım derdim olmadı
Salon ve mutfak camlarını sildim, bundan sonra haftada bir sileyim dedim balkona girip çıkarken çok el izi oluyor
Çamaşır yıkadım, katladım
Mutfağı topladım
Robot sırayla odaları süpürdü, ben o sırada lavabo tuvalet temizledim
Yemek yaptık eşimle, mutfakta ailecek vakit geçirdik

Bugün
Dünden kalan çamaşırlar yerleşti sabah ilk iş
Bulaşık makinesi yerleşti
Öğlene çorba yaptım sebzeli tavuklu kış çorbası, sirkeli sarımsaklı
Bebişe ayrı çorba yaptım, fazlasını buzluğa atıyorum küçük kavanozlarda yemek yokken çıkarması iyi oluyor

Dün yıkanan çamaşırları ütüleyip yerleştireceğim
Şöyle bir evi gezip toplarım

Bundan sonra akşamdan liste yapıp ertesi gün bebişin ilk uykusunda onu yapıp gün içinde biraz oturmak kendime vakit ayırmak istiyorum, böyle günler ev işi döngüsünde geçiyor zamanım boşa gidiyor diye üzülüyorum

Dün eşimin evde olması vesilesiyle sabah yapılacak işleri listeledim, yaptıkça üzerini çizdim, hem motive oldum hem de bütün gün ne yapacağım derdim olmadı
Salon ve mutfak camlarını sildim, bundan sonra haftada bir sileyim dedim balkona girip çıkarken çok el izi oluyor
Çamaşır yıkadım, katladım
Mutfağı topladım
Robot sırayla odaları süpürdü, ben o sırada lavabo tuvalet temizledim
Yemek yaptık eşimle, mutfakta ailecek vakit geçirdik

Bugün
Dünden kalan çamaşırlar yerleşti sabah ilk iş
Bulaşık makinesi yerleşti
Öğlene çorba yaptım sebzeli tavuklu kış çorbası, sirkeli sarımsaklı
Bebişe ayrı çorba yaptım, fazlasını buzluğa atıyorum küçük kavanozlarda yemek yokken çıkarması iyi oluyor

Dün yıkanan çamaşırları ütüleyip yerleştireceğim
Şöyle bir evi gezip toplarım

Bundan sonra akşamdan liste yapıp ertesi gün bebişin ilk uykusunda onu yapıp gün içinde biraz oturmak kendime vakit ayırmak istiyorum, böyle günler ev işi döngüsünde geçiyor zamanım boşa gidiyor diye üzülüyorum
Bende bugun ajandama baya notlar aldim. Günlük ne işleri yazacagini yazinca bir iş bitirmenin keyfi oluyor insanda. Sende de robot mu var. Bende de var. Dysoni açmıyorum 2 aydir kendisi supurup duruyor yeminle. Ben sadece koltukların üstünü supuriyorum. Bir de phlipsh maraton var acaba satsam mi ki. Onu da yeni almistim.

Bende bugun ajandama baya notlar aldim. Günlük ne işleri yazacagini yazinca bir iş bitirmenin keyfi oluyor insanda. Sende de robot mu var. Bende de var. Dysoni açmıyorum 2 aydir kendisi supurup duruyor yeminle. Ben sadece koltukların üstünü supuriyorum. Bir de phlipsh maraton var acaba satsam mi ki. Onu da yeni almistim.
Evet 1 ay olacak alalı, bebek yerlerde sürünmeye başlayınca çok rahatsız oldum evden, sürekli makine açmak mümkün olmuyordu, çok büyük rahatlıkmış gerçekten keşke daha önce alsaydım dedim, süpürgeyi dediğin gibi koltuk, yatak ve banyo için kullanıyorum, eğer dyson varsa maratonu sat bence hiç gerek yok, benim de süpürgem bozulursa kablosuz en düşük dyson modelini alırım

Kizlar podcast diye bi sey kesfettim. Inanin instagtamda gecirecegim vakti artik bi seyler dinlemek istiyorum. Kullanan var mi kimleri dinlemek lazim acaba öneri istiyorum?
Ben onu deneyemedim ama birkaç haftadır Storytell kullanıyorum çok memnunum, gün içinde kablosuz kulaklıkla kitap dinliyorum bebekle oynarken, yemek temizlik yaparken, 10dan fazla kitap okudum o sayede, hem merak ettiğim ama kitaplığımda uzun süreli tutmak istemediğim kitaplar da aradan çıkmış oluyor, minimalizme de yardımcı 🤭
15 günlük deneme ücretsiz, dinlemek hoşuna gittiyse seversin diye düşünüyorum, ben önceden video dinlerdim, bir süre sonra takip edecek kişi bulmakta zorlanırdım, kitap işi iyi oldu

X