- 27 Haziran 2010
- 6.556
- 13.167
Aaaa öyle mi diyorsun?Dükkân da covid den etkilendi bak müşteri azaldı
Bence tam tersi olmalıydı covidden evlere kapandık sanal alemde sosyalleşiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa öyle mi diyorsun?Dükkân da covid den etkilendi bak müşteri azaldı
Kesinlikle çok ihtiyacım var benim de, asosyallikte öyle bir seviyeye ulaştım ki artık kimseyi arayasım bile gelmiyor. Biri mesela annemi arıyor beni istiyor telefona sonra bahaneler uydurup müsait değil dedirtiyorumMia- coştur dükkanı bişeyler yap
Evi bebişe göre düzenleme vakti gelmiş :)Aynen bu aralar içimi gene karalar bagladi benimde kovitten. Off bitse de artik kurtulsak gercekten. Mal gibi dizi izliyorum bu ara. Ne bulursam valla. Yeni bi seylere ihtiyacım var. Temizlikci covit olmus gecen hafta. En son bana 1 ay önce geldiydi. Artik korkumdan kimseyi de alamam. İş başa düştü yeni projelere acigim. Banyo ve mutfak dolabinin altinda deterjan ne varsa kaldırdım yukarlara malum bıdık rahat durmuyor artikin
Pek yazamıyorum yazacaktm da uygulamalı göstermiş oldumBakıyorum ama Mia paylaşımlarını çok beğeniyorum,ders arası falan sıkışık zamanda bakıyorum pek yaşamıyor kusuruma bakmayın
Ev mobilya magazasina döndü oraya buraya vurmasin kafasini gözünü diye. Ama olsun eşya azalttikca sade yasadikca isim azaliyor. İnstagramdaki evlere bakmayi bitiirsem bi de. Yetersizlik duygusu ile alisverise engel olmaya çalışıyorum.Evi bebişe göre düzenleme vakti gelmiş :)
Ayyy bende bugunlerde boyleyim yaaaaa hic bisey yapasim gelmiyor ruhum daraliyorAynen bu aralar içimi gene karalar bagladi benimde kovitten. Off bitse de artik kurtulsak gercekten. Mal gibi dizi izliyorum bu ara. Ne bulursam valla. Yeni bi seylere ihtiyacım var. Temizlikci covit olmus gecen hafta. En son bana 1 ay önce geldiydi. Artik korkumdan kimseyi de alamam. İş başa düştü yeni projelere acigim. Banyo ve mutfak dolabinin altinda deterjan ne varsa kaldırdım yukarlara malum bıdık rahat durmuyor artikin
Hayırlısı olsun zor ama sonuç güzel olur mutlaka hiç telaş yapmaGünaydın kızlar ben ilerisii için hayaller kurarken sabah bir telefonla tasinmamiz gerektiğini öğrendikyorucu bı döneme giriyoruz bakalim
Mia net duruşunu seviyorum ne istediğini bilen bı kadinsn gerçekten bunları laf olan diye demiyorum okuduklarimdan bana geçen buS Salty
Şu ara çok detaya girmiyorum evde
Ev yaşanacak halde olsa yeter
Temizlik yapmak için dünyaya geldiğimizi düşünmüyorum
Arada istek gelirse dip köşe giriyorum tabi
Yeterince sadelestim bu yaz banyo wc de tadilat olursa artik minik detaylar dışında uğraşmayacağım evle
Yazın balkonuma güzel bir yer yapacağım
Bahçeme sebze ekeceğim
Aslında eşim sigorta acentesi açacak ona yardım ederim evden
Yeni hobiler deniyorum
Bir yandan da sorumluluklarıma sürdürülebilir sistem bulmaya çalışıyorum
Şuan bizde ne yapacağını bilememe sorunu var ama emlakci bir kaç arkadaş var onlara güveniyoruz bu süreçler ister istemez yoruyor ama halolmayacak birşey yok Allah'ın izniyleHayırlısı olsun zor ama sonuç güzel olur mutlaka hiç telaş yapma