Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eline sağlık canım
Evet kış güneşiEline sağlık canım
Mis gibi güneş de vurmuş oh
Ohh eline sağlıkBen akşama pizza yapacağımmm
Salt gelmezse biz geliriz inşallah :) Ama son 5 yıl içinde yapılmış ve en fazla 3/4 katlı bir bina olması lazım :) Deprem beni cok kötü etkiledi.Konyaya gelsene bizim sitede 2+1 evler kullanışlı. Arka binadan tutarsınız ben çocuklarla sana gelirim arada
burası depreme dayanıklı canım. belediyeye ait kooperatif burası. Kar amacı gütmeden yapıldığı için her şeye uygun yapılıyor.Salt gelmezse biz geliriz inşallah :) Ama son 5 yıl içinde yapılmış ve en fazla 3/4 katlı bir bina olması lazım :) Deprem beni cok kötü etkiledi.
Çok haklısın. Tedbir bizden takdir Allah'tan.burası depreme dayanıklı canım. belediyeye ait kooperatif burası. Kar amacı gütmeden yapıldığı için her şeye uygun yapılıyor.
Ama sen tedbirini al gerisini çok düşünme nacizane deprem her yerde var.
Evet daha çok parçalı yer kaplar mı acaba
Güle güle kullanKolaylık ve pratiklik önemli , zaten minimal yaşayan biriyim , bu da azıcık fazla yer kaplayıversin ne yapayım
Alttakinden sipariş verdim bu arada . İnşaAllah memnun kalırım uzun ömürler severek kullanırım . Amin