- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahSelam kızlar, şükür ikimizde iyiyiz, hepinize sevgiler
Amin canım çok teşekkür ederimHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Seviliyorsun kızzz
Teşekkürler canım. :)Çok geçmiş olsun
Sağol canımMia- şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullan makineni
Sağlık olsunSlm herkese ben hala detaylara giremedim anca günlük işleri yap yemek çamaşır oyuncak topla.bu gidişle hiç yapamayacağım sanırım
Ayy ne güzel yapmışsın, ben bi gıcık oldum o 2. El uygulamalara, millet satan kişiden ucuza alıp daha pahalıya yeniden satıyomuş şok oldum. Öyle yapacağıma veririm daha iyi dedim.Slm kızlar oğlumun küçülen yazlıkları 2. El uygulamada satıldı. Bir poşet böyle elendi. 1 poşet küçülen kuşluklarını da verecek bir arkadaş buldum. Bugün verdim. Ferahladı biraz dolap.
Yaza Doğum yapacağım dediAyy ne güzel yapmışsın, ben bi gıcık oldum o 2. El uygulamalara, millet satan kişiden ucuza alıp daha pahalıya yeniden satıyomuş şok oldum. Öyle yapacağıma veririm daha iyi dedim.
Selam bende temizlik yaptım biraz
1 poşet daha kıyafet eledim
Çok iyi okudukça ferahladımSlm kızlar oğlumun küçülen yazlıkları 2. El uygulamada satıldı. Bir poşet böyle elendi. 1 poşet küçülen kuşluklarını da verecek bir arkadaş buldum. Bugün verdim. Ferahladı biraz dolap.
Ne güzel olmuşSlm kızlar oğlumun küçülen yazlıkları 2. El uygulamada satıldı. Bir poşet böyle elendi. 1 poşet küçülen kuşluklarını da verecek bir arkadaş buldum. Bugün verdim. Ferahladı biraz dolap.
Kargoyla gönderiyorum. Sen geri dönüşüme gidiyor deyince için rahat etmediNe güzel olmuş
Elden mi teslim ediyorsun kargoyla mı gönderiyorsun?
Kız ben sordum kesin gidiyor demedimKargoyla gönderiyorum. Sen geri dönüşüme gidiyor deyince için rahat etmedi
En çok ona ihtiyacım var zatenSağlık olsun