evet memleketim güzeldir :)Bilecik güzeldir ama küçük şehir. Birde biraz daha ortalarda ve deprem konusunda daha az riskli bir yer olsun diyoruz.
Trafik sorunu olmadığı için arabana atlar istediğin yere gidersin o konuda sıkıntı çekmezsiniz. 2 çocukluyken ben de severdim ama 4 çocukla evden çıkasım gelmiyorHerşeyin başı sağlık olsun...
Biz daha çok ailecek doğada olmayı seviyoruz. Göller, parklar, ormanlar vs. Konya da 27 yıl kadar önce aladdin tepesi mi neydi oraya çay içmeye çıktık. Mevlana'ya girdik. Yanında cami yeni yapılıyordu sanırım. Ereğli deki ifriz di galiba oraya gittik.. O kadar zaman geçtiki hatırlayamıyorum :) Olurda oraya taşınacak olursak senden semt bilgilerini alırız :)
Çocukların ne zaman ne giymek isteyecekleri belli olmuyor Eğer küçülme durumları yoksa bence bekletilebilir. Giymezlerse ilerde yine verirsin.Kv saolsun kızlara bişiler almış ama hiç tarzımız değil, değişim yapmaya da hiç vaktim yok malum, hoş gitsem olanlardan beğenmekte de zorlanıyorum, etiketleriyle ihtiyacı olana versem israf mı etmiş olurum yayoksa ya giyerlerse diye bekleteyim mi
Tek çocukla bile dışarısı evden daha yorucu koşturmalı geçiyor... Bazen çıktığıma pişman olduğumda oluyor. Ama 4 çocukla heryer güzel olur diye düşünüyorum.. Birbirlerine arkadaş olurlar. Bizim gibi ya çocuğa arkadaş aramak yada onunla oynamak zorunda kalmak da zorluyor. İşte sanırım dışardan bakınca yaşamadığımız durum daha çekici geliyor insana :) :)Trafik sorunu olmadığı için arabana atlar istediğin yere gidersin o konuda sıkıntı çekmezsiniz. 2 çocukluyken ben de severdim ama 4 çocukla evden çıkasım gelmiyor
Aynen ben tek çocuk kısmını çok anlamadan hemen arka arkaya oldular 2 çocukla başlamış gibi oldum olayaTek çocukla bile dışarısı evden daha yorucu koşturmalı geçiyor... Bazen çıktığıma pişman olduğumda oluyor. Ama 4 çocukla heryer güzel olur diye düşünüyorum.. Birbirlerine arkadaş olurlar. Bizim gibi ya çocuğa arkadaş aramak yada onunla oynamak zorunda kalmak da zorluyor. İşte sanırım dışardan bakınca yaşamadığımız durum daha çekici geliyor insana :) :)
Sağol canımZeynolin44 canım 3 çocukla ne kadar minimal olabilirsin bilmiyorum ama buraya takıldığımdan beri bayağı sadeleştimmm
Günlük rutinlerini de yazabilirsin
Hoş geldinizSağol canım
Tam benlik bir konu öyle yasamaya çalışıyorum zaten
Herkese selamlar
HoşgeldinSağol canım
Tam benlik bir konu öyle yasamaya çalışıyorum zaten
Herkese selamlar
Kv saolsun kızlara bişiler almış ama hiç tarzımız değil, değişim yapmaya da hiç vaktim yok malum, hoş gitsem olanlardan beğenmekte de zorlanıyorum, etiketleriyle ihtiyacı olana versem israf mı etmiş olurum yayoksa ya giyerlerse diye bekleteyim mi
Beklet bazen giyebiliyor çocuklarKv saolsun kızlara bişiler almış ama hiç tarzımız değil, değişim yapmaya da hiç vaktim yok malum, hoş gitsem olanlardan beğenmekte de zorlanıyorum, etiketleriyle ihtiyacı olana versem israf mı etmiş olurum yayoksa ya giyerlerse diye bekleteyim mi
Haklısın canım öyle yapayım olmazsaWendy hangi mağazadan almış, eğer aynı mağaza ise, eşin iade etsin karta para olarak yükletsin sonra ihtiyacın olduğunda gider alışveriş yaparsın benim fikrim
Değişemezse de hemen vermeyeceğim, 2 bluz pantolon bile gözüme batmaya başladı artık miacımBeklet bazen giyebiliyor çocuklar
Ben 1 yıldan beri eylülün zevkine gore alıyorum herseyini kendi seçiyor
O kadar pembe ve parlak şeyler seviyor ki
Annemin aldıklarını da severek giyer.