Popüler Konu Minimal Yaşam

Selam kızlar baharat dolabı dışında günlük işler bitti eylül banyosu yaptırıldı
Etrafı süpürgeyle dolaşsam iyi olacak
Bu arada ip ve kumaş geldi
1 saate başlarım
Yemeğim var sayılır yanına çorba yaparim belki

Önce baharat dolabı ve süpürge işi bitsin

Bu arada eylülün yazliklarini ayirdim 13 parca gidecek

Kv saolsun kızlara bişiler almış ama hiç tarzımız değil, değişim yapmaya da hiç vaktim yok malum, hoş gitsem olanlardan beğenmekte de zorlanıyorum, etiketleriyle ihtiyacı olana versem israf mı etmiş olurum ya yoksa ya giyerlerse diye bekleteyim mi

Trafik sorunu olmadığı için arabana atlar istediğin yere gidersin o konuda sıkıntı çekmezsiniz. 2 çocukluyken ben de severdim ama 4 çocukla evden çıkasım gelmiyor

Çocukların ne zaman ne giymek isteyecekleri belli olmuyor Eğer küçülme durumları yoksa bence bekletilebilir. Giymezlerse ilerde yine verirsin.

Trafik sorunu olmadığı için arabana atlar istediğin yere gidersin o konuda sıkıntı çekmezsiniz. 2 çocukluyken ben de severdim ama 4 çocukla evden çıkasım gelmiyor
Tek çocukla bile dışarısı evden daha yorucu koşturmalı geçiyor... Bazen çıktığıma pişman olduğumda oluyor. Ama 4 çocukla heryer güzel olur diye düşünüyorum.. Birbirlerine arkadaş olurlar. Bizim gibi ya çocuğa arkadaş aramak yada onunla oynamak zorunda kalmak da zorluyor. İşte sanırım dışardan bakınca yaşamadığımız durum daha çekici geliyor insana :) :)

Aynen ben tek çocuk kısmını çok anlamadan hemen arka arkaya oldular 2 çocukla başlamış gibi oldum olaya

Zeynolin44 canım 3 çocukla ne kadar minimal olabilirsin bilmiyorum ama buraya takıldığımdan beri bayağı sadeleştimmm

Günlük rutinlerini de yazabilirsin

Wendy hangi mağazadan almış, eğer aynı mağaza ise, eşin iade etsin karta para olarak yükletsin sonra ihtiyacın olduğunda gider alışveriş yaparsın benim fikrim

Beklet bazen giyebiliyor çocuklar
Ben 1 yıldan beri eylülün zevkine gore alıyorum herseyini kendi seçiyor
O kadar pembe ve parlak şeyler seviyor ki
Annemin aldıklarını da severek giyer.

Buzdolabını temizledim
Menü planlayacagim
Etrafı dolaşsam toplasam yeter bugün fazla işim yok

Wendy hangi mağazadan almış, eğer aynı mağaza ise, eşin iade etsin karta para olarak yükletsin sonra ihtiyacın olduğunda gider alışveriş yaparsın benim fikrim
Haklısın canım öyle yapayım olmazsa
Beklet bazen giyebiliyor çocuklar
Ben 1 yıldan beri eylülün zevkine gore alıyorum herseyini kendi seçiyor
O kadar pembe ve parlak şeyler seviyor ki
Annemin aldıklarını da severek giyer.
Değişemezse de hemen vermeyeceğim, 2 bluz pantolon bile gözüme batmaya başladı artık miacım

Slm kızlar, sabah dersim vardı. Dersten önce sadece kahvaltı yapabildik. 11 de ders bitince
Mutfak toplandı.
WC lavabo yıkandı.
1 mak. Çamaşır asıldı.
Bitkiler sulandı.
Yataklar düzeltildi.
Kalan tüm yazlıklar tamamen kaldırıldı.

Kuruyan çamaşırlar katlanıp yerleştirilecek.
Yemek yapılacak- nohut-pilav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…