Senin de eline sağlıkEki Görüntüle 2714462
Bakliyat gıda bölümünü bitirdim
Çay kahve bölümü topluydu
Şu yedek posetli eşyalara kutu almam gerek
Yarın çerez vs koyduğum dolap duzenlenecek
Oh çok şükür. Bunu da atlattın geçti bittiSelam kızlar, şükür ikimizde iyiyiz, hepinize sevgiler
Sağlıklı huzurlu ömür diliyorumSelam kızlar, şükür ikimizde iyiyiz, hepinize sevgiler
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinSelam kızlar, şükür ikimizde iyiyiz, hepinize sevgiler
İGAllah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
BayildimEl dokuma halısı o çok sevdiğim parçadır
Ben de ayirdim kücük gelenleri. 4 büyük poset. Bir kismini ikinci el dükkanina sattim gerisini hediye olarak sokak kenarina biraktim. Burada öyle bir kültür var. Sokakta yada oturdugunuz apartmanda bir köse hediye kösesi. Posetin üstüne hediyedir yaziliyor ihtiyaci olan aliyor.Merhabalar,
Kızımın yazlık kıyaferini hurca koyup kışlıklarını dolabına yerleştirdim. Küçük gelenleri ayırdım. Zaman zaman ayırıyordum zaten, epey birikti. Henüz ihtiyaç sahibine veremedim. En yakın zamanda vereceğim inşallah.
Gözünüz aydinSelam kızlar, şükür ikimizde iyiyiz, hepinize sevgiler
Bu cok mantikli geldi bana. Ben de deneyecegim. Ben cocuk odasindan baslayayim.Bu ay her hafta için bir oda belirleyelim
Fly lady e gore değil de kendime gore plan yaptım
Sizde istediginiz odadan başlayabilirsiniz
1. Hafta odak noktam mutfak
Pazartesi bakliyat dolabını kontrol edeceğim
Kavanozlar
Yedekler
Alinacaklar listeye yazılacak
Salı gıda dolabı kontrolü
Çerezler
Icecekler
Alınacaklar listeleme
Çarşamba baharat bölümü
Kavanoz kontrolü
Eksikler
Perşembe
Buzdolabı
Cuma raflar ve çevre temizliği 15 dk süre içinde
Almanya’da mı yaşıyorsunuz? Arkadaşlar bahsetmişti çok hoşuma gitmişti bu fikir. Keşke bizim burda da uygulansaBen de ayirdim kücük gelenleri. 4 büyük poset. Bir kismini ikinci el dükkanina sattim gerisini hediye olarak sokak kenarina biraktim. Burada öyle bir kültür var. Sokakta yada oturdugunuz apartmanda bir köse hediye kösesi. Posetin üstüne hediyedir yaziliyor ihtiyaci olan aliyor.
Evet Almanyadayim. Cok hos gercekten.Almanya’da mı yaşıyorsunuz? Arkadaşlar bahsetmişti çok hoşuma gitmişti bu fikir. Keşke bizim burda da uygulansa
Bütün zamanını temizliğe harcamaktansa 10- 15 dk 1 dolap veya bölüm düzenlemek daha faydalı oluyorBu cok mantikli geldi bana. Ben de deneyecegim. Ben cocuk odasindan baslayayim.
Bunu yazdıktan sonra tüm evi topladım sildim süpürdm toz aldım +wc+banyo bunları eşime yikattim paçaları sıyırdı foşur foşur iyi olduHemen bir değerlendirme ile başlamak istiyorum,
1.Gectigimiz ay benim için ruhsal çöküntü yaşadığım bir ay oldu,bu kadar olumsuzluk içinde şu dönemde insanın psikolojisi ister istemez etkileniyor,ayın son günleri kendimi toparladim çok şükür.Bu konudaMikan in çok etkisi oldu.Ona çok teşekkür ediyorum
Ayın son haftası beslenmeme dikkat etmeye başladım ve kendi adıma iyi bir başlangıç oldu .Aya kötü basladim ama iyi kapattım.
Bir kaç parça eşya eledim ve 3 büyük koli ayırdım.Bunlar şuan derin depolamada ihtiyaç duymazsam elenecek eşyalar.
2.Bu ay hedefim 5 kilo vermekbir kısmı gitti bile şükür.
3
4.Bir kaç gündür dolap içlerini elden geçiriyorum.Ben çok hatıra saklayan biri değilim ama eşimin yazdığı notlar vs saklamışm oğlanın kıyafetleri de hep verdim ama bir kısmı hatıra olacak.Bugun hedefim derin temizliği bitirmek.Haftaici okul+canlı dersler olduğundan asla detaylı bir iş yapamıyorum.Bu haftaya iyi bir başlangıç yapmak istiyorum.Ve eşimin oğlumun hatiralarini minimal bı düzende küçük bı kutuda toplama hedefim var.Bunu da bugün bitirmeyi planlıyorum.
5.Bu ay ders notları ve tutanaklarima odaklanıp dosyalamaya odaklanacagim bı konuda çok daginigim,planlarım eksik.
6.Butce planlaması yapmıştım,ama bir kaç ay birikim yapamam ,yakin zamanda sıfır arac almıştık ödemeleriniz var.
7.8.9.10
Arkadaşlarımla düzenli aralıklarla görüşüyorum bana iyi geliyor.
Bir kaç ziyaret yapmam lazım uygun bir şekilde onları da planladim ,aramam gereken uzun zamandır aramadigim bir kaç arkadaşımı aradım dün bana çok iyi geldi bu da.
Vee Şükür
Tüm buhranlarimiza rağmen gulumseten Rabbimize
Ben kalkıyorum kızlar akşam rapor vereceğim bana katılmak isteyen var mı
EvetttttDüzenli ve planlı 1 aya geçtik
Amacımız 2 ay boyunca zamanımızı yönetmek ve yeni yıla daha planlı başlamak
Planınızı yaptınız mı
deftere yaziyorum hep tek tek uyguluyorum :)Düzenli ve planlı 1 aya geçtik
Amacımız 2 ay boyunca zamanımızı yönetmek ve yeni yıla daha planlı başlamak
Planınızı yaptınız mı