Popüler Konu Minimal Yaşam

Günaydınnn, bugün çorap ayıklamaca oynadım tespit ettiğim kullanılmayan çift sayısı ektedir, bir çantayı da boşaltmış oldum böylece, onun içine de başka gereksizleri koyacağım...

Eklentiler

• IMG_20201106_103937.jpg
    154,1 KB · Görüntüleme: 71
Ooo miss

Bugün kargom geldi eşofman almıştım 185 tl
Kızıma da mont aldık netten 342 tl

Bişeyler almayacağım diyorum ama eksikler bitmiyor
Hiç almadan olmuyor... Alırken gerçekten ihtiyaç duyulan alınıyorsa sıkıntı yok.
Bende güneş koruyucum bitmişti, onu almak zorunda kaldım.
Her yerden 11.11 indirim bildirimi geliyor, hatta eşim bile halı indirimi göndermiş. Bakmaya bile gerek duymuyorum. Çalışıp çalışıp, çula çaputa yatırılan zamana üzülür hale geldim :) :)

1 tek kişilik yorgan elendi, daha doğrusu büyük oğlumun küçük yorganını küçüğe verdim. Büyüğe de çeyizde aldığımız uyku setini açtım. Havalansın diye balkona astım, rüzgar var uçurmuş canıım yorganı, aradık bulamadık böylelikle elenmiş oldu inşallah ihtiyaç sahibine gitmiştir

Merhaba ben buraya ara sıra yazıyorum yaklaşık 5 yıldır minimal yaşamaya çalışıyorum. annemin evindeyken sadece kendi od ve eşyalarında uyguluyordum. 4 ay önce evlendim ve eşyalarım bana çok gelmeye başladı sizce. Öyle mi yoksa boyutları büyük olduğu için mi ? Henüz yeni evlenmeme rağmen eşyalar bana batıyor.
3lu iki koltuk
bir berjer tw sehpası 6 kişilik masa sandalye + yatak odası takımı. Takımın ikicinde iki komodin sifonyer ve gardolap var.
Mutfağı hiç söylemek istemiyorum ann ve kv doldurdu ne varsa atamiyorumda eşim kızıyor. Ve eşim ayrıca oturma odası yapmakta istiyor yine koltuk alalım diyor.. her eşya aldığımızda üzerime yük oluyor sanki elimi kolumu bağlıyor neden böyle hissediyorum..

Canım aslında büyük parçaların normal ama kaç oda bebeğin olursa diye bir odanı ona boş bırakmalısın
Selam kızlar size ankanin evinden sesleniyorum
Kavuştuk sonunda
Yaaaaaa gerçekten miiiişş

Biraz abartmamis misiniz. Koltukları gardolabi atamazsınız. Normal olması gerekir bunların zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…