Çok şükür ,çok sevindim,tekrarlamaz inşallah.Şükür canım çok daha iyi, anlık bi mide üşütmesi miydi süt mü bozuk geldi neyse olanlar oldu topladım bitti şükür ki.
Geçmiş olsun wendyMia geçmiş olsun canım, kötü olmuş ama gerçekten ortalıkta çok çok çok yaygın vaziyette şu an
dün bizde bayaa olaylıydık, küçük kızım yatağımızdaydı midesini mi üşüttü süt mü dokundu neyse gece uyanmasıyla tüm ortalığa kusması bir oldu, bütün gece de ayaktaydı yazık bizde tabi.
şimdi onları yıkayıp asmam lazım, büyük kızımın çenesi hiç durmuyor anne ödevimi yaptır anne acıktım anne şu anne bu
Ayy ne zor oldu böyle yaaa, ben son günleri daha huzurlu daha mutlu geçirmeyi düşünüyodum ne oldu
Parasını veriyosun pro oluyorsunKızlarrrr nasıl pro oldunuz sizyani nasıl oluyor bu işler eskiden yarışma oluyordu proluk için şimdi nasıl
Amin canım çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
Zaten ancak ilk doğumda insan dinlenebiliyor 2. Yada 3. De dinlenemiyorsun evde diğer çocuk olumca zor oluyor rabbim kolay doğumlar versin canım
Valla o kadar üst üste aksilikler geliyor ki sağlıkla doğsun başka bir şey istemiyorum moduna girdim artık. Dün annem hastaneye yatış yaptı, zatürreye çevirmiş demiş doktoru, Allahtan çabuk toparlandı da evde devam ediyor tedavisine. Doğum hala stres üstümde ama kaçış yok olacak bitecek inşallah.Çok şükür ,çok sevindim,tekrarlamaz inşallah.
Doğuma hazırsin değil mi
Teşekkür ederim miacım.Geçmiş olsun wendy
Wendy çok güzel geçecek zaten sen hastaneye gittim yattım kalktım derken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksin bile, herhangi bir arkadaşın var mı sadece doğumdan sonra bebeği bir kaç kere alıp kucağına verse emzirme vs için eve geçtikten sonra eşinle herşeyi halledersnz inşallah.Annene de acil şifalar diliyorum umarım biran evvel toparlanırAmin canım çok teşekkür ederim
Valla o kadar üst üste aksilikler geliyor ki sağlıkla doğsun başka bir şey istemiyorum moduna girdim artık. Dün annem hastaneye yatış yaptı, zatürreye çevirmiş demiş doktoru, Allahtan çabuk toparlandı da evde devam ediyor tedavisine. Doğum hala stres üstümde ama kaçış yok olacak bitecek inşallah.
Herhangi belirti yok bizde çok şükürÜffff yaaaaa en çok korktuğummmm
Rabbim korusun
Çok geçmiş olsun canım
Zaten ancak ilk doğumda insan dinlenebiliyor 2. Yada 3. De dinlenemiyorsun evde diğer çocuk olumca zor oluyor rabbim kolay doğumlar versin canım
Yarışmalar hala var oralarda çok takılanlar elinde sonunda pro oluyor ya da para yatırıyorsun onlar da zaten öğrencilere burs olarak kullanılıyor.Kızlarrrr nasıl pro oldunuz sizyani nasıl oluyor bu işler eskiden yarışma oluyordu proluk için şimdi nasıl
Çok geçmiş olsun canım atlamışım ben o mesajıŞükür canım çok daha iyi, anlık bi mide üşütmesi miydi süt mü bozuk geldi neyse olanlar oldu topladım bitti şükür ki.
Amin canım inşallah, artık hastanede de eşim yardımcı olacak inşallah o güne kadar başka bişi olmazsaWendy çok güzel geçecek zaten sen hastaneye gittim yattım kalktım derken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksin bile, herhangi bir arkadaşın var mı sadece doğumdan sonra bebeği bir kaç kere alıp kucağına verse emzirme vs için eve geçtikten sonra eşinle herşeyi halledersnz inşallah.Annene de acil şifalar diliyorum umarım biran evvel toparlanır
Teşekkür ederiz canım şükür geçti gitti.Çok geçmiş olsun canım atlamışım ben o mesajı
geçmiş olsun Miacim.Selam kızlar Dün okul müdürünün korona olduğunu öğrendik
14 gün kreş olmayacak ama ben sonrasında da göndermeyi düşünmüyorum artik
O kadar güven vermişti oysa
Neyseki öğretmeninde negatif çıkmış
Kızımda ve bizde belirti yok
Kolay gelsinselamlar..:) nasılsınız.
bende yazayım dedim :)
2021 planimiz şimdiden belli.:)
eşim iş kurmak istiyor hayirlisi inşallah:)
mutfak dolaplari yenileyecegim. yenilerken sağlam olan tezgahi kırmak istemiyoruz sadece üst ve alt dolap taktiracagiz. rengi krem diye düşünüyorum. tezgahimiz sari olduğu için uygun olsa daha iyi mi olur.
yani sirada yatak odasi dolapı yaptıracagim mutfak dolapla beraber.
gardorobini kaldiracagim.
banyo çeşme altı dolabi ve düz duş kabini yaptırmayi düşünüyorum..
not üçüncü kat yaptırmaktan vazgeçtim çatı ile kapatacagiz artık.
Selam bellezamGünaydın kızlar
Güzel bir hafta olsun
Selam nasılsın? Durgun gördüm seniSelam bellezam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?