Ben de kızımla gezmeye gidiyorum
Şehir dışından arkadaşım geldi onla buluşacağız.

Ben yokken giyinme odası falan mı yaptın dolabın nereye gitti kaçırmışım güle güle kullan çok ferah olmuş

Ben de sadece ben bilmiyorum diyordum yatak odasının ayrı giriş kısmı galiba mia buna benzer bi açıklama yapmıştı sanki
Neresi olduğunu anladım da oraya “gece holü” mü deniyomuş yoksa bir esprisi mi var acaba dedim

Gece holü diye bir yer varmış
Bizim bildiğimiz hol giriş holü diye geçiyormuş
Google sağolsun aydınlandım
Giriş çok başka yerde kapıdan girince büyük oda ve oturma odası kapısı görünüyor
Kemer girişten geçince çocuk odası wc çamaşır dolabı banyo en dipte yatak odası var işte

Konuya aradan giriyorum ama çok üzgünüm kızlar Annemle babam pozitif çıktılar 15 gün karantina demiş doktorlar, doğumumda ve sonrasında yanımda olamayacak annem, bana güçlüsün sen halledersin diyin nolur

Canım benim tabiki de güçlüsün sen sakın kendini üzme pozitif ol hem doğumunu yap onlarda iyileşsin biraz zaman geçtikten sonra görüşürsünüz lütfen kendini üzme

Çok geçmiş olsun
Sen üstesinden gelirsin tabiki de hiç aksini düşünme

Annen baban dışında yanında olabilecek kimse yok mu? Kardeş kayınvalide vs. Kimse olmasa eşin var canım o izin alır bir şekilde hallolur inşallah. Annenlere de çok geçmiş olsun. Bir an önce negatife dönüp torunlarını görmeye gelirler inşallah.

Kv rahatsız zaten onu riske atamam, o çocuklarla ilgilensin artık diyorum ama çocuklar hiç kalmadı bizsiz dururlar mı bilemiyorum o yüzden eşim yanımda mı çocuklarla mı kalsa emin olamıyoruz ona karar vereceğiz.

bir kardeşim var o da erkek, ne teyze ne hala ay yapayalnız gibi hissetmek istemiyorum hayırlısı artık napim canları saolsun da.

Çocuklarla kayınvaliden ilgilenecekse eşin yanında olsun bari. Hastanede biri lazım bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…