Nasıl yaaa ciddi misin o kadar büyük mü halın?

Mia yaaa bayıldımmm, Eylül’ün dolabı var mıydı peki? Hiç abes görünmüyor çok yakışmış oraya.
Evet maalesef. Eski evimiz sobalı olduğu için duvardan duvara halı döşetmiştik. Buraya gelince o halıları atmaya kıyamadık öyle kullanıyoruz

Evet maalesef. Eski evimiz sobalı olduğu için duvardan duvara halı döşetmiştik. Buraya gelince o halıları atmaya kıyamadık öyle kullanıyoruz
Anladım canım, ne güzel değerlenmiş o da, değiştirmişken hepsini bir değiştirsin içine sinenlerle inşallah.

Halıları serdim ama isler bitmedi
Çamaşır serilecek katlanacak
Bulaşık mak bosaltilacak
Banyonun az işi var
Perde ütülenecek
Sonra yemek işi var

Selaam kızlar nasılsınız 🥰🥰 geçmişi okuyup öyle geleyim dedim ama bitiremedim 🙈 neler yapıyorsunuz görüşmeyeli, benim bebiş büyüdü 8.5 aylık oldu, aynı zamanda okullar açılıyor çalışmaya başladım, ikisi aynı anda zor oluyor, yemeği zor yetiştiriyorum ama gönlümde hala minimalizm var, sizi okursam gaza gelirim tekrar dedim, hepiniz iyisinizdir umarım 😘

Selaam kızlar nasılsınız 🥰🥰 geçmişi okuyup öyle geleyim dedim ama bitiremedim 🙈 neler yapıyorsunuz görüşmeyeli, benim bebiş büyüdü 8.5 aylık oldu, aynı zamanda okullar açılıyor çalışmaya başladım, ikisi aynı anda zor oluyor, yemeği zor yetiştiriyorum ama gönlümde hala minimalizm var, sizi okursam gaza gelirim tekrar dedim, hepiniz iyisinizdir umarım 😘
Hoşgeldin 🤩 nasılsın bebiş kocaman olmuş maşallah ne çabuk geçiyor zaman. Kim bakıyor ?

Banyo bizim de sıkıntı kaldırdım ben paspası mecburen. İnstagramda ikeanın bulaşık kurutmalığını kullananlar gördüm küçük demezsen bi bak. Bir de mermer köpük gibi mermer gibi değişik bi malzemeden kullananlar var anında kuruyormuş. Ama o da küçük
İlginçmiş iki fikir de. Araştırayım. Çok teşekkür ederim. 🤗

Hoşgeldiniz psidan hanım 🤗

Işte yatak odamın son hali
Sifonyerler eski takımımdı kulpları cicekliydi ters cevirdim düz sade oldular
Avize ve raflar ocak ayında alınmıştı
Sadece perde ekledim eşya çıkarttım sonuç böyle
Ileride tabi dekor eklemeleri yaparim
1 sandalye alabilirim
Şimdilik böyle 20201021_094702.jpg 20201021_094542.jpg 20201021_094517.jpg 20201021_094459.jpg

Back