Günaydınlar
Dün kızımı hastaneye götürdüm idrar yolu enfeksiyon olmuş
2 gün kreşe götürmeyeceğim
Pazartesi duruma gore götürürüm

Bugün ev toplayacağım sadece
Yemeğim var
Çamaşır katlanacak
Geçmiş olsun canım bol bol su içsin👍👍

Slmmm yine yediğim birşey midemi rahatsız etti uyuyamıyorum yıldım artık ☹️Rabbim sağlık versin tek isteğim bu..Neyse bugün 2 parça kıyafet eledim ama dolabımda en az 22 kıyafet daha vardır elenmesi gereken🥳. Ev çok dolu ve düzensiz bayadır ince işlere girişmiyorum...

Slmmm yine yediğim birşey midemi rahatsız etti uyuyamıyorum yıldım artık ☹️Rabbim sağlık versin tek isteğim bu..Neyse bugün 2 parça kıyafet eledim ama dolabımda en az 22 kıyafet daha vardır elenmesi gereken🥳. Ev çok dolu ve düzensiz bayadır ince işlere girişmiyorum...
Geçmiş olsun
Evinde zamanla düzene girecektir
Önemli olan başlamak ve ufakta olsa ilerlemek 👍

Günaydınlar, bu aralar ben de baya bir eleme yaptım.
Dün bir kesme tahtasını ve 3 parça kıyafeti çöpe attık.

Bir poşet kıyafeti de belediyenin kutusuna atmak için ayırdım.
Canım belediyenin kutuları atıl durumda olanlar için değil mi geri dönüşüm yazıyor üzerinde🙄

Öyle mi, sadece giysi kutusu ama ben ihtiyacı olanlara ulaştırıyorlar diye biliyorum. Diğer ağzı açık kutular değil kapalı kutular bunlar aynısından mı bahsediyoruz acaba 🤔🤭
Ben de bilmiyorum da geri dönüşüm yazınca atmakta tereddüt ettim yeni kıyafetleri ondan sordum. Foto çekerim gidince

Mia hayatını okurken bir huzur hissediyorum,kendine bı düzen kurmuş planlarini gerçekleştirmeye çalışan bir kadın.

Kendimde bunu göremiyorum; yorgun hissediyorum,güçsüz bazen boş vermiş.

Eşyada sadelik 👍
Benim problemim zihindeki karmaşa, dağınıklık 😶

Back