Ya ben şöyle site içinde veya yakınlarda birini bulamadım. Mesela şimdi mutfak dağınık etraf dağınık. 4 yaşındaki oğlumun ateşi var öksürüyor. En büyük canlı derslerde. 2 yaşındaki de iyice yapıştı can sıkıntısından bana. Kız acıktı zorla ona çorba içirdim. Yakında biri olsaydı çağırsaydım gelse toplasa süpürse 2 kap yemek yapsa ne iyi olurduNankör bu temizlik işi, 1 gün rahat oturtabiliyoruz ne oluyo ki sanki. Sonra yine topla sil süpür
Geçmiş olsun Allah yardımcın olsunYa ben şöyle site içinde veya yakınlarda birini bulamadım. Mesela şimdi mutfak dağınık etraf dağınık. 4 yaşındaki oğlumun ateşi var öksürüyor. En büyük canlı derslerde. 2 yaşındaki de iyice yapıştı can sıkıntısından bana. Kız acıktı zorla ona çorba içirdim. Yakında biri olsaydı çağırsaydım gelse toplasa süpürse 2 kap yemek yapsa ne iyi olurdu
Ya ben şöyle site içinde veya yakınlarda birini bulamadım. Mesela şimdi mutfak dağınık etraf dağınık. 4 yaşındaki oğlumun ateşi var öksürüyor. En büyük canlı derslerde. 2 yaşındaki de iyice yapıştı can sıkıntısından bana. Kız acıktı zorla ona çorba içirdim. Yakında biri olsaydı çağırsaydım gelse toplasa süpürse 2 kap yemek yapsa ne iyi olurdu
Yok canım gelmiyor zaten torun sahibi kadın baya yaşı var. Şimdi de kovidden karantinadalar rabbim şifa versin. Bi kaç kişi var temizliğe giden ama böyle 2-3 saat için gelemeyiz dediler.Ya ahh öyle biri olsa iyi kötü idare ediliyor işte, görevlimizin eşi çok iyiydi bizim, ayağını kırdı sonra da ayrıldılar, ne iyi oluyordu 1-2 saatlik almak o zaman.
Sizin orada görevlinin eşi falan gelmez mi? Temizlik dip köşe yapmasa da sana yardım etse.
Bu karantina döneminde tüm yardımcılar da kıymete bindi zaten, iş beğenmez oldular.Yok canım gelmiyor zaten torun sahibi kadın baya yaşı var. Şimdi de kovidden karantinadalar rabbim şifa versin. Bi kaç kişi var temizliğe giden ama böyle 2-3 saat için gelemeyiz dediler.
Vardır herkesin kendine göre bi sebebi napalımBu karantina döneminde tüm yardımcılar da kıymete bindi zaten, iş beğenmez oldular.
En son bana uyu demişsin ama yok hala uyku yok banaSlmmm herkese buranın hala aktif olmasına çok sevindimEn son nezaman yazdım hatırlamıyorum ama süperdi burası
En son bana uyu demişsin ama yok hala uyku yok banahoş geldin nasılsın
İyiyiz çok şükür canım. Aynen 1 sene olmuş baktım beniyim canım saol sen nasılsın çocuklar ne durumda okuyorum hafiften geçmişi mia nın bebekli oldu anlayamadım demekki bayadır gelmemişim buraya ben
Banyo bizim de sıkıntı kaldırdım ben paspası mecburen. İnstagramda ikeanın bulaşık kurutmalığını kullananlar gördüm küçük demezsen bi bak. Bir de mermer köpük gibi mermer gibi değişik bi malzemeden kullananlar var anında kuruyormuş. Ama o da küçükMerhaba kızlar.Yazmıyorum ama okuyorum sizleri. Güle güle kullan yatak odanı Mia- . Son halini merak ediyorum.
lindalinda , hayırlı olsun robotun. Darısı tüm gruba.
Ben de kış temizliğine başladım. Perdeleri yıkadım. Ütüleyip asmam lazım. İş içinde iş çıkıyor. İnşaallah yarın yapabilirim.
Apartmanın dış cephesi boyanıyor. Açık renkle gri olacak. İlk katmana da ısonem uygulandı. Umarım su alma işi artık olmaz. Artık zaman ve fırsat buldukça iç cepheleri elden geçirebilirim.
Sizden iki konuda yardım istiyorum:
1) İç cepheler tüm alçı. 3 çocuğum var ve ister istemez alçılar zedeleniyor. Boyayınca yine zedelenme olacak malesef. Belli alanlarda duvar kağıdı düşündüm ama içime de sinmiyor. Strafor köpük ve duvar kaplama modellerine baktım da, sizden kullananlar varsa tavsiye eder misiniz? Boya olarak tavsiyeniz ne olur? Her duvarı kaplamak şık olmaz diye düşünüyorum.
2) Banyom çok ıslanıyor. Halı şeklinde paspas olmaz. Hergün kurutmak istemiyorum ve malum,önümüz kış.
Bambu/ahşap paspas önerir misiniz? Başka alternatiflere de açığım.
Şimdiden teşekkür ederim.
Sağol canım :)Merhaba kızlar.Yazmıyorum ama okuyorum sizleri. Güle güle kullan yatak odanı Mia- . Son halini merak ediyorum.
lindalinda , hayırlı olsun robotun. Darısı tüm gruba.
Ben de kış temizliğine başladım. Perdeleri yıkadım. Ütüleyip asmam lazım. İş içinde iş çıkıyor. İnşaallah yarın yapabilirim.
Apartmanın dış cephesi boyanıyor. Açık renkle gri olacak. İlk katmana da ısonem uygulandı. Umarım su alma işi artık olmaz. Artık zaman ve fırsat buldukça iç cepheleri elden geçirebilirim.
Sizden iki konuda yardım istiyorum:
1) İç cepheler tüm alçı. 3 çocuğum var ve ister istemez alçılar zedeleniyor. Boyayınca yine zedelenme olacak malesef. Belli alanlarda duvar kağıdı düşündüm ama içime de sinmiyor. Strafor köpük ve duvar kaplama modellerine baktım da, sizden kullananlar varsa tavsiye eder misiniz? Boya olarak tavsiyeniz ne olur? Her duvarı kaplamak şık olmaz diye düşünüyorum.
2) Banyom çok ıslanıyor. Halı şeklinde paspas olmaz. Hergün kurutmak istemiyorum ve malum,önümüz kış.
Bambu/ahşap paspas önerir misiniz? Başka alternatiflere de açığım.
Şimdiden teşekkür ederim.
Ooo hoşgeldin :)Slmmm herkese buranın hala aktif olmasına çok sevindimEn son nezaman yazdım hatırlamıyorum ama süperdi burası
Bende paspas kullanmıyorum çok ıslanıyor dusakabin yok birdeBanyo bizim de sıkıntı kaldırdım ben paspası mecburen. İnstagramda ikeanın bulaşık kurutmalığını kullananlar gördüm küçük demezsen bi bak. Bir de mermer köpük gibi mermer gibi değişik bi malzemeden kullananlar var anında kuruyormuş. Ama o da küçük
Tadilat yaptırdım tabi eşya azalttımiyim canım saol sen nasılsın çocuklar ne durumda okuyorum hafiften geçmişi mia nın bebekli oldu anlayamadım demekki bayadır gelmemişim buraya ben
Benim var duşakabin yine ıslanıyor. Çocuklar ellerini yıkıyor oyun oynuyor abdest alınıyor derken kaldırdım en son. Şimdi de kayıp düşüyorlar gerçi böyle de olmadıBende paspas kullanmıyorum çok ıslanıyor dusakabin yok birde
Yenileme olursa belki koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?