O dolabın açıklama kısmı çok uzun 😂
Orası banyo ve Yatak odasi antresi gibi bir yer eskiden orda yüklük tarzı dolap vardı
Normalde kapaklı olacaktı ama internet satışı yoktu bizde iskeleti aldık sadece
Birde çekmece alamadım zamanla inşallah 😁
Gece holü deniyor oraya :D lindalinda lindalinda :D

Aynen öyle, büyük kızım şimdilik kullansın diye montessoriyi 2 aldım gelmiyor bile hanımefendi, odasında kalacakmış 🙈

İhtiyaca göre ev şekilleniyor, Allah hepimize sağlık huzur versin 🥰🥰
Bebek yatar emekleyince kendi girer yatar. Odan çok büyük olduğu için ferahlığı bozmamış zaten 😍😍

Aynen öyle, büyük kızım şimdilik kullansın diye montessoriyi 2 aldık gelmiyor bile hanımefendi, odasında kalacakmış 🙈

İhtiyaca göre ev şekilleniyor, Allah hepimize sağlık huzur versin 🥰🥰
Aynen öyle sende zevkli ve güzel bir eve sahipsin zaten 😊

İnşallah, o günleri de görelim bakalım, şu an doğuma o kadar odaklı ve stresindeyim ki bi doğum yapıp evimize gelseydik hayırlısıyla 😅😅
Olur canım hayırlısıyla çok iyi anlıyorum seni:36: sağ salim geleceksiniz inşallah :36:

Kızlar son zamanlarda hep bi halsizlik hep bi uyku hali var bende gözümü açamıyorum:uykucu: var mı tavsiyesi olan :uykucu:
Bi hap olsa atsam da şöyle dip köşe bi temizlik yapsam :temizlik:

Kızlar son zamanlarda hep bi halsizlik hep bi uyku hali var bende gözümü açamıyorum:uykucu: var mı tavsiyesi olan :uykucu:
Mevsim geçişinden dolayı mı acaba? Geçmiş olsun canım, bende çok özledim temizlik yapmayı ya 🙈

Miaaa kurtuldun yani en sonunda dolabından ve çiçekli yatak başlığından :) gözün aydın diyelim🤣
Yeni odanı güle güle kullan.

Bahardandır o ben de öyleyim uyumak istiyorum kesintisiz 3-5 saat en azından 😞

Senin yine gelip yapan var ben dağınıklığı toplayıp onu da çağıramıyorum ev aldı başını gidiyor:rolleyes:

Nankör bu temizlik işi, 1 gün rahat oturtabiliyoruz ne oluyo ki sanki. Sonra yine topla sil süpür 🤦🏻‍♀️

Aynen aslında çok eşyanın farkına varamıyoruz normal kabul ediyoruz
Evin baya ferahlayacak süper

Ben bazalardan vazgecemedim
Içinde misafir yorgani yastığı var
Ütü masam ve ütü de orda
Balkon minderlerini yıkarsam yine baza altına koyarım
Evde ki herşeyi topluyor
Ama çerçeve ve başlıktan kurtuldugum için kaydırıp altını silebiliyorum
Bazadan bende vazgeçemem. Toparlayıcı oluyor :)

Back