Yatak odan çok güzel olmuş, başlık bile yok, güle güle kullan. Bende hafta sonu köydeki ev için kap kacak vs ayırdım. Gelen misafirlere bile 2/3 poşet eşya çıktı. Yok desek de aslında bardak, kaşık, tencere vs muhakkak 2. leri oluyor. Bu hafta sonuna kadar yorgan battaniye vs ayırırım. 10 günlüğüne izne çıkıp götürüp bırakır döneriz inşallah.Gunaydinlar
Bugün erken uyandım
Evi topladım kızımı kreşe bıraktım
Markete uğradım küp şeker bitmişti
Kek aldim birde çay da demliyorum
Çok severim çayla keki yemeği
11 gibi evi süpürürüm
Kızımın dolabını duzenlerim
Akşam için yemek yapılacak
Akşam ablamlar gelebilir
Birde inş kalorifer peteklerini takmaya usta gelir. Havalarda soğudu.
Aynen aslında çok eşyanın farkına varamıyoruz normal kabul ediyoruzYatak odan çok güzel olmuş, başlık bile yok, güle güle kullan. Bende hafta sonu köydeki ev için kap kacak vs ayırdım. Gelen misafirlere bile 2/3 poşet eşya çıktı. Yok desek de aslında bardak, kaşık, tencere vs muhakkak 2. leri oluyor. Bu hafta sonuna kadar yorgan battaniye vs ayırırım. 10 günlüğüne izne çıkıp götürüp bırakır döneriz inşallah.
Sağol wendycim o kadar ferah oldu ki anlatamam
Başucunda ahşap raf var dimi?Sağol wendycim o kadar ferah oldu ki anlatamam
Yaa sorma, bi tane yataktan yatakhaneye geçiş yaptık resmen bizSeninki daha güzel
Benim de herkesin yatak odasına kadar haberim varYaa sorma, bi tane yataktan yatakhaneye geçiş yaptık resmen biz
Yatağımız, sepet beşik + 2 mini montessori
5 kişilik minimalizm
Evet ahşap raf aslında onlar başka yere alınmıştı çok kalın olduğundan buraya uygun gördümBaşucunda ahşap raf var dimi?
Çok güzel olmuş o raflar. Ben de düşünmüştüm ama yatak şu an olması gereken yerde değil duvarı da sürekli delmeyelim dedik. Giyinme odası mı var tam anlamadım resimdenEvet ahşap raf aslında onlar başka yere alınmıştı çok kalın olduğundan buraya uygun gördüm
Benim de herkesin yatak odasına kadar haberim var
Evet ahşap raf aslında onlar başka yere alınmıştı çok kalın olduğundan buraya uygun gördüm
O dolabın açıklama kısmı çok uzunÇok güzel olmuş o raflar. Ben de düşünmüştüm ama yatak şu an olması gereken yerde değil duvarı da sürekli delmeyelim dedik. Giyinme odası mı var tam anlamadım resimden
O zaman şimdi yatak odasının içinde gardrop yok dimiO dolabın açıklama kısmı çok uzun
Orası banyo ve Yatak odasi antresi gibi bir yer eskiden orda yüklük tarzı dolap vardı
Normalde kapaklı olacaktı ama internet satışı yoktu bizde iskeleti aldık sadece
Birde çekmece alamadım zamanla inşallah
Sağolasın zamanla çocuklar büyüyecek seninde odan öyle kalmayacakAhahahha, gerçekten öyle
Çok çok beğendim
Resmen giyinme odası olmuş orası, harikasınO dolabın açıklama kısmı çok uzun
Orası banyo ve Yatak odasi antresi gibi bir yer eskiden orda yüklük tarzı dolap vardı
Normalde kapaklı olacaktı ama internet satışı yoktu bizde iskeleti aldık sadece
Birde çekmece alamadım zamanla inşallah
Sağolasın zamanla çocuklar büyüyecek seninde odan öyle kalmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?