Gunaydinlar
Bugün erken uyandım
Evi topladım kızımı kreşe bıraktım
Markete uğradım küp şeker bitmişti
Kek aldim birde çay da demliyorum
Çok severim çayla keki yemeği

11 gibi evi süpürürüm
Kızımın dolabını duzenlerim
Akşam için yemek yapılacak
Akşam ablamlar gelebilir

Birde inş kalorifer peteklerini takmaya usta gelir. Havalarda soğudu.

Yatak odan çok güzel olmuş, başlık bile yok, güle güle kullan. Bende hafta sonu köydeki ev için kap kacak vs ayırdım. Gelen misafirlere bile 2/3 poşet eşya çıktı. Yok desek de aslında bardak, kaşık, tencere vs muhakkak 2. leri oluyor. Bu hafta sonuna kadar yorgan battaniye vs ayırırım. 10 günlüğüne izne çıkıp götürüp bırakır döneriz inşallah.

Aynen aslında çok eşyanın farkına varamıyoruz normal kabul ediyoruz
Evin baya ferahlayacak süper

Ben bazalardan vazgecemedim
Içinde misafir yorgani yastığı var
Ütü masam ve ütü de orda
Balkon minderlerini yıkarsam yine baza altına koyarım
Evde ki herşeyi topluyor
Ama çerçeve ve başlıktan kurtuldugum için kaydırıp altını silebiliyorum

Evet ahşap raf aslında onlar başka yere alınmıştı çok kalın olduğundan buraya uygun gördüm
Çok güzel olmuş o raflar. Ben de düşünmüştüm ama yatak şu an olması gereken yerde değil duvarı da sürekli delmeyelim dedik. Giyinme odası mı var tam anlamadım resimden

Çok güzel olmuş o raflar. Ben de düşünmüştüm ama yatak şu an olması gereken yerde değil duvarı da sürekli delmeyelim dedik. Giyinme odası mı var tam anlamadım resimden
O dolabın açıklama kısmı çok uzun
Orası banyo ve Yatak odasi antresi gibi bir yer eskiden orda yüklük tarzı dolap vardı
Normalde kapaklı olacaktı ama internet satışı yoktu bizde iskeleti aldık sadece
Birde çekmece alamadım zamanla inşallah

Mia başlığın yok ya başucuna şöyle bi yazıyı çok yakıştırırdım ben, kendi başlığımız da küçük, fiyatı ara ara bayaa düşüyor o dönem alıp takmayı düşünüyorum bende.

O zaman şimdi yatak odasının içinde gardrop yok dimi

Resmen giyinme odası olmuş orası, harikasın bence zamanla tamamlanınca harika olacak

Sağolasın zamanla çocuklar büyüyecek seninde odan öyle kalmayacak

Aynen öyle, büyük kızım şimdilik kullansın diye montessoriyi 2 aldık gelmiyor bile hanımefendi, odasında kalacakmış

İhtiyaca göre ev şekilleniyor, Allah hepimize sağlık huzur versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…