Direk iade ettik canim. Esime söyledim firmayı arayalim diye. Aramadi dur bakalim nolcak. Ayni firmadan alirim zaten yine üst modelini alsınlar da bi ilk basta.
Üst modeli istiyoruz falan deyince sesleri çıkmaz gibime geldi 🤦🏻‍♀️ İnşallah sorunsuz halledersiniz canım.

Kızlar bu arada büyük peluş oyuncakları nasıl yıkıyorsunuz büyük ayı ve arı maya var nasıl yıkasam acaba

Hakkınızda hayırlısı olsun mikancım, öyle kalabalık bir siteyi tercih etmediğiniz çok iyi olmuş, TOKİ’yi de keşke yapılırken farketseymişsiniz, kısmetinizde varsa haberi gelir 😍

Biraz ürün yorumlarına baktım, mendil olduğu halde boyadı yazanlar olmuşta o yüzden tedirgin olmuştum bende, rossmanın ürününden herkes çok memnun, sanırım onu tercih edeceğim, aklımda olsun bende çift atayım ilk yıkamaya olmazsa.
Teşekkürler 😊 evler yeni değil ama estetik ferah konumu güzel. Kısmet artık hayırlıysa olur inşallah

Ben de ekim ayı listemi yazayım:
1- 4 kitap okunacak
2-Her gün 10 dakika karın egzersizi yapılacak.
3- Günde 10000 adım
4-Saç kesimine gidilecek.
5- Kızımın doğum günü yapılacak
6-Eşimle 2 gece evde sinema keyfi yapılacak(çocuktan fırsat bulamıyoruz da)
7- Kızım için kreşler araştırılacak.
8- Kışlık turşu, domates, fasülye gibi dondurucu hazırlıkları yapılacak
9-Kızıma kışlık kıyafetler ve ayakkabı alacağım.
10-Yatırılan AGİ parası ile dolar alınacak
11-1 haftalık aralıklı oruç deneyimlenecek.
12- Kızımla her gün telefon ve televizyonsuz 1 saat oynanacak.
13- Havanın elverdiği günlerde kızımı 1 saat parka götüreceğim ya da evden çıkaracağım.
14- Kızımın 2 yaş aşıları ve doktor kontrolleri yapılacak.
15-Ay boyunca 2 adet yeni yemek tarifi deneyeceğim.
16-Eşimin işlerine yapabildiğim ölçüde destek olacağım(aynı meslek olmanın avantajları)
17-Telefon faturamı düzenleyeceğim.
18- Her gün ailem veya arkadaşlarımdan birini arayıp sohbet edeceğim.
19-Kızımı sütten kesmeye çalışacağım
20-Evin kase, yemek tabağı, kaşık ve çatal eksikleri için alışveriş yapacağım.

Yok ya hamur yoğuruyor benim dediğim:KK70:
Valla yemek pişirmek için araştırdım ben de aynı malzemeleri sen katıyorsun yine ha tencereye katmışsın ha makineye bana çok mantıklı gelmedi🤔
Ben zaten yarım saatte ana yemek çorba pilav çıkarabiliyorum ayıptır söylemesi :KK70:
Ben 1 sene önce aldım karacadan çok memnunum çok büyük rahatlık. Ekmeklerimi hep onda yoğuruyorum tavsiye ederim.

Kizlar supurge geldi🙈🙈
Sevinç cigliklari atabilirim vallaha. Alın aldirin daha da bi sey demiyorum. Bir odayi supurttum haftasonu supurmustum yuhh yani dedim gozle görünür bi halt yoktu ama iyi iş cikartti. Haritalama olayini anlayamadim bi. Parasi olan s5 max alsin bence. Bu bile super çünkü. Bunda git mutfagi süpür yok sanirim. Daha çözemedim pek zaten.
Favori üçlüm 1 kurutma makinasi 2 dyson sarjli 3 robot supurge.
Hatta simdiden bunlar icin ufak para koyacagim kenara ki bozuldugunda 3 5 sene sonra çat diye alabileyim🤣🤣
Hayırlı olsun ileride alacaklarımın arasına ekliyorum ☺

Back