- 23 Ekim 2018
- 15.629
- 35.775
- 598
TeşekkürlerAllah bagislasin bidigi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerAllah bagislasin bidigi![]()
Dolap koyacak yer yok varolan mutfak dolabimda kucuk ve yapisi geregi bicimsiz yapilmis tum dolabi degismek cozum yani mutfagi oysaki 10 yillik bina icini yaparken hic dusunmemisler ucuza kacmislar ne yapmislarsaHepsini dolapta tutmayi dene firin haric farki kolayligi goreceksin![]()
Tencereleri koydugum alt dolabi yani lavabo alti dolabimi deneyecegim suan ins basaririm da tencereleri nereye koysam sanirim birseyler atacagim bitince foto atayim sayfa senlensin basarirsam :))Hepsini dolapta tutmayi dene firin haric farki kolayligi goreceksin![]()
Ben de azalttım. Ayda 1 kitap anca bitiyorBu aralar kitap okumuyorum o konuya da el atmam lazım
Ooo bekliyoruz foto :)Tencereleri koydugum alt dolabi yani lavabo alti dolabimi deneyecegim suan ins basaririm da tencereleri nereye koysam sanirim birseyler atacagim bitince foto atayim sayfa senlensin basarirsam :))
Bu aralar kitap okumuyorum o konuya da el atmam lazım
Ben de azalttım. Ayda 1 kitap anca bitiyor
Uçurtma avcısıEvet son okuduğum kitap sarmadı konu güzelde ilerlemesi hızlı değil degisik
Kitap alsam iyi olcak şöyle akıcı bir kitap tavsiyesi olan varsa yazabilir
Uçurtma avcısı
Ketçap bir sebzedir
Serenad
Saç örgüsü
Göçüp gidenler koleksiyoncusu
Gelirken ekmek al
Aklıma ilk gelenler![]()
Beğenirsin inşallah sen denot alıyım ajandama
Lizbon’a gece treniEvet son okuduğum kitap sarmadı konu güzelde ilerlemesi hızlı değil degisik
Şeyma çekicinin burası gerçek dünya da eğlenceli ama senin pek ayy her şey sadece benim başıma mı geliyor gibi hallerin yok sarar mı bilmiyorum![]()
1, 4, 5, 6 yı okumadım okuyayım ben deLizbon’a gece treni
Suç ve ceza
Karamazov kardeşler
Araba sevdası
Otomatik portakal
İki şehrin hikayesi
Lizbon’a gece treni
Suç ve ceza
Karamazov kardeşler
Araba sevdası
Otomatik portakal
İki şehrin hikayesi
Ahmet ümit kırkaçgıç Çığlığı çok beğendimEvet son okuduğum kitap sarmadı konu güzelde ilerlemesi hızlı değil degisik
Zülfü Livaneli Serenad, son ada, kardeşimin hikayesiEvet son okuduğum kitap sarmadı konu güzelde ilerlemesi hızlı değil degisik
Çok sürükleyici. Kitap ağır ama bin küsür sayfa oluncaSuç ve ceza ağır bir roman değilmi![]()