Ooo eline sağlıkSelamlarrr
Ev toplandı
Nevresimler değişti
Kalan çamaşırlar yerine yerleşti
Müzik eşliğinde ütü yapıldı
Bugün yine yağmur yağdı camlar kaldı..
Yemeğe kv gidicez. Boş gitmeyeyim diye akşamdan zeytinyağlı kuru patlıcan dolması yaptım. Karantina sürecinde canları çekmişti sürpriz olsun dedim :)
Eline sağlık ben de çok severim kuru patlıcan dolmasınıSelamlarrr
Ev toplandı
Nevresimler değişti
Kalan çamaşırlar yerine yerleşti
Müzik eşliğinde ütü yapıldı
Bugün yine yağmur yağdı camlar kaldı..
Yemeğe kv gidicez. Boş gitmeyeyim diye akşamdan zeytinyağlı kuru patlıcan dolması yaptım. Karantina sürecinde canları çekmişti sürpriz olsun dedim :)
Güle güle kullanın canımBugün eşim oturma odasını boyadı, daha doğrusu dün gece başladı bugün öğleden sonra anca bitti ama biz de bittik. O boyarken ben temizlerken öyle bir yorulduk ki bi de 2 sınıfa dersim vardı bir yandan bebek bi yandan diğeri baya gergin bir gündü. Zaten ben temizlik yaparken hep gergin oluyorum ya niye ki
Neyse akşam 6da anca kayınvalidemlere gittik, yemek yedik. Çok iyi geldi. Küçük oğlum silmiş hiç hatırlamadı babaannesini oysa 3 ay önce o bakıyordu. Baya yabancıladı ortamı. Giderken tatlı yapacaktım yalan oldu. Gelince çocukları yıkadım. Ben de yatacağım şimdi. Yarın da bir sürü iş var oturma odasının perdeleri yıkanacak, kapı pencere silinecek.
Ama oda süper oldu. Rengini çok hoşuma gitti. Gereksiz tablo falan hepsini çıkardık gayet minimal oldu.
Uzattım, kusura bakmayın. İyi geceler
Rengini beğenmiş olman çook güzel. İçine sinmesine sevindim. Güle güle kullan.Bugün eşim oturma odasını boyadı, daha doğrusu dün gece başladı bugün öğleden sonra anca bitti ama biz de bittik. O boyarken ben temizlerken öyle bir yorulduk ki bi de 2 sınıfa dersim vardı bir yandan bebek bi yandan diğeri baya gergin bir gündü. Zaten ben temizlik yaparken hep gergin oluyorum ya niye ki
Neyse akşam 6da anca kayınvalidemlere gittik, yemek yedik. Çok iyi geldi. Küçük oğlum silmiş hiç hatırlamadı babaannesini oysa 3 ay önce o bakıyordu. Baya yabancıladı ortamı. Giderken tatlı yapacaktım yalan oldu. Gelince çocukları yıkadım. Ben de yatacağım şimdi. Yarın da bir sürü iş var oturma odasının perdeleri yıkanacak, kapı pencere silinecek.
Ama oda süper oldu. Rengini çok hoşuma gitti. Gereksiz tablo falan hepsini çıkardık gayet minimal oldu.
TeşekkürlerGüle güle kullanın canım
TeşekkürlerRengini beğenmiş olman çook güzel. İçine sinmesine sevindim. Güle güle kullan.
Benim çocuklar da bakıcı teyzelerini çabucak unuturdular. Yazın silinirdi tamamen. İyi birşey mi kötü bir şey mi kararsizim. İlginç
Temizlik yapınca ben de çok gergin oluyorum genelde. Anlamsız bir gerginlik hali... çok da memnun değilim bı durumdan ama sebebini de bilmiyorum. Yalniz değilsin.
Güle güle kullan canım. Bizim evde de çok girinti çıkıntı var çoğu yer ince fırçayla boyanıyor zor oluyor. Ben de gergin oluyorum özellikle ben bi şey yaparken yatan olursaBugün eşim oturma odasını boyadı, daha doğrusu dün gece başladı bugün öğleden sonra anca bitti ama biz de bittik. O boyarken ben temizlerken öyle bir yorulduk ki bi de 2 sınıfa dersim vardı bir yandan bebek bi yandan diğeri baya gergin bir gündü. Zaten ben temizlik yaparken hep gergin oluyorum ya niye ki
Aynen öyleGüle güle kullan canım. Bizim evde de çok girinti çıkıntı var çoğu yer ince fırçayla boyanıyor zor oluyor. Ben de gergin oluyorum özellikle ben bi şey yaparken yatan olursa
Ayyyy seni gördüğüme çok sevindimNasılsınız kızlar
Kendime göre bir kitap buldum ona başladım bakalım inşallah faydası olur
CanımsınAyyyy seni gördüğüme çok sevindim
Oooo o kötü olmuş. Muşambayı atardınız direk. Tecrübe oluyor her şey böyleAynen öylegerçi bu sefer yatan yoktu ama yine de gergindim yok zaten eşim bi daha asla uğraşmam boyacı çağırırım diyor. Asma tavan çok zorladı boyarken bi de yere muşamba almamışız o izleri çıkarmakla uğraştık bugün her yerim kırık dökük
canım hoşgeldiiiinGüle güle kullan canım. Bizim evde de çok girinti çıkıntı var çoğu yer ince fırçayla boyanıyor zor oluyor. Ben de gergin oluyorum özellikle ben bi şey yaparken yatan olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?