Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım evin çok hoş..
öneriye açığım demişsin o zman birkaç öneride bulunayım.
bence senin aksesuar fazlan var :)
bilhasa o büyük uzun vazon var ya o hiç uymamış odanla, onu çıkar bence.. güzel ama odanla uymamış, koridorunda daha hoş durabilir, antrende ya da.. ya da birine hediye et.
ve onun yerine daha kısa ama yine ince uzun tarzda bir vazo al, cam da olabilir siyah da olabilir.. içine de üç ya da beş tane beyaz leylak, zambak ya da lale tarzı çiçeklerden koy..
iki koltuğunun arası da boş ya oraya da bir abajur koyabilirsin, ya da oraya vazo koyabilirsin..
duvarların boş, odanla uyumlu tablolarla doldurabiirsinn.
bence de masanın üzerindeki örtüyü kaldır.
mumların çok hoş. o tabağın da hoş.. sadece öyle kalsın. ya da başka objelerle ve mumlarla süsle.
bu arada masanın üzerinedki vazoya ve objelere bayıldım...
canım yemek takımın koltukların çok hoş halılarına bayıldım zaten
bende öneride bulunayımm bari bence fazla renklerdirme çok hoş böyle
yukardaki arkadaşlara katılıyorum orta sehpanın örtüsü (bence tüm örtüleri kaldır bulabilirsen 3 lü takımlar var masa örtüsü konsol önü ve orta sehpa ya konan 3lğ takım olabilir bulmazsan sadece masana güzel bir örtü alabilirsin)ve çiçekler konusunda ben gerçi çiçekten nefret edrrim benim evde gelin çiçeğimden başka çiçek yok mesela bide ben vitrine bardak fincan konulmaması gerektiğini düşünüyorum
ve tablo kesinlikle lazım bencede
bide masanın üzerindeki süslere takıldım ben yaaaaaa onlarıda değiştirsen tam süper olurrr:)
bende cherrye katılıyorum nacızane bı kac fıkır de ben vereyım o zaman :)
duvarlardan bırıne guzel bır tablo kullan canlı olsun rengı (yeşilin tonları olabılır) ve mutlaka o cıceklerı salondan cıkar. orta sehpa uzerındekı ortuyu de kaldırmalısın benceaydınlatma olarak da içlerinden krıstal taşlar sarkan abajurlar mevcut onlardan tercıh edersen hem klasık hem spor bır salon elde etmıs olursun
bunlar nacızhane benım fıkırlerım, koltukların halıların cok sık ve modernmıs cnm :) ha bı de eger gumusluk gıbı seyın ıcınde varsa bardak, gumus tepsı vs (varsa dıyorum cunku goremıyorum) onları kaldıralım kı odanın konseptıne aykırı bır durum olmasın :)
huzurla otur evınde...