• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minikuş'un salonu

minikuxsx

evdeyim ama net yok :(
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
202
2
96
36
İstanbul
kızlar bu da benim salonum, fikirlerinize ve eleştirilerinize açığım.. salonuma biraz renk katmak istiyorum.. aksesuar eksiklikleirm çok :( şimdiden tşkrler, ayrıca telefonumla çektiğim için renkler pek çıkmamış koltuklarım patlıcan moru..mürdüm oluyo herhal:utangac:

Son düzenleme:
Canım beğendim çok güzel takımın.bence aksesuar olarak sade tek renk nesneler kullanmalısın.vazo örneğin.ve bence beyaz hoş olur renk olarak da.ama renkleri tam göremediğim için daha çok yorum yapamıyorum.güle güle eskit

salon güzel...biraz daha renkli aksesuralara yer vermeli bana kalsa ...mutlu ve sağlıklı günşer geçirin evinizde............:1hug:

evınızden mutluluk ve huzur eksık olmasın..
gule gule oturun a.s.

Evin çok hoş ama biraz daha renk katarsan dahada güzel olur mutlulukla oturun a.s.:nazar:

çok aksesuar karışık gösterir böyle iyi gibi, sehpadaki örtü çok hoş ama onsuz daha şık bir görünüm yakalarsın bence. ben bu aralar örtülere taktım, şık ve büyük bir iki aksesuar alıp örtüleri kaldırıcam salondan. ıvır zıvır küçük süsleri de çoktan yok ettim.

ÇİÇEK BAHÇESİ GİBİ OLMUŞ
çiçeklerin çok fazla onun yerine daha modern tarzda aksesarlarla süsleyeblirsin yoksa mobilyaların çok şık. alacağın aksesuarlar mobilyalarını ön plana çıkarmalı ve daha az renk kullanmalısın bence
sevgilerimle

tatlım evin çok hoş..

öneriye açığım demişsin o zman birkaç öneride bulunayım.

bence senin aksesuar fazlan var :)
bilhasa o büyük uzun vazon var ya o hiç uymamış odanla, onu çıkar bence.. güzel ama odanla uymamış, koridorunda daha hoş durabilir, antrende ya da.. ya da birine hediye et.
ve onun yerine daha kısa ama yine ince uzun tarzda bir vazo al, cam da olabilir siyah da olabilir.. içine de üç ya da beş tane beyaz leylak, zambak ya da lale tarzı çiçeklerden koy..

iki koltuğunun arası da boş ya oraya da bir abajur koyabilirsin, ya da oraya vazo koyabilirsin..
duvarların boş, odanla uyumlu tablolarla doldurabiirsinn.

bence de masanın üzerindeki örtüyü kaldır.
mumların çok hoş. o tabağın da hoş.. sadece öyle kalsın. ya da başka objelerle ve mumlarla süsle.

bu arada masanın üzerinedki vazoya ve objelere bayıldım...

bende cherrye katılıyorum nacızane bı kac fıkır de ben vereyım o zaman :)

duvarlardan bırıne guzel bır tablo kullan canlı olsun rengı (yeşilin tonları olabılır) ve mutlaka o cıceklerı salondan cıkar. orta sehpa uzerındekı ortuyu de kaldırmalısın bence ;) aydınlatma olarak da içlerinden krıstal taşlar sarkan abajurlar mevcut onlardan tercıh edersen hem klasık hem spor bır salon elde etmıs olursun ;) bunlar nacızhane benım fıkırlerım, koltukların halıların cok sık ve modernmıs cnm :) ha bı de eger gumusluk gıbı seyın ıcınde varsa bardak, gumus tepsı vs (varsa dıyorum cunku goremıyorum) onları kaldıralım kı odanın konseptıne aykırı bır durum olmasın :)
huzurla otur evınde...

canım yemek takımın koltukların çok hoş halılarına bayıldım zaten
bende öneride bulunayımm bari bence fazla renklerdirme çok hoş böyle
yukardaki arkadaşlara katılıyorum orta sehpanın örtüsü (bence tüm örtüleri kaldır bulabilirsen 3 lü takımlar var masa örtüsü konsol önü ve orta sehpa ya konan 3lğ takım olabilir bulmazsan sadece masana güzel bir örtü alabilirsin)ve çiçekler konusunda ben gerçi çiçekten nefret edrrim benim evde gelin çiçeğimden başka çiçek yok mesela bide ben vitrine bardak fincan konulmaması gerektiğini düşünüyorum
ve tablo kesinlikle lazım bencede
bide masanın üzerindeki süslere takıldım ben yaaaaaa onlarıda değiştirsen tam süper olurrr:)

tatlım evin çok hoş..

öneriye açığım demişsin o zman birkaç öneride bulunayım.

bence senin aksesuar fazlan var :)
bilhasa o büyük uzun vazon var ya o hiç uymamış odanla, onu çıkar bence.. güzel ama odanla uymamış, koridorunda daha hoş durabilir, antrende ya da.. ya da birine hediye et.
ve onun yerine daha kısa ama yine ince uzun tarzda bir vazo al, cam da olabilir siyah da olabilir.. içine de üç ya da beş tane beyaz leylak, zambak ya da lale tarzı çiçeklerden koy..

iki koltuğunun arası da boş ya oraya da bir abajur koyabilirsin, ya da oraya vazo koyabilirsin..
duvarların boş, odanla uyumlu tablolarla doldurabiirsinn.

bence de masanın üzerindeki örtüyü kaldır.
mumların çok hoş. o tabağın da hoş.. sadece öyle kalsın. ya da başka objelerle ve mumlarla süsle.

bu arada masanın üzerinedki vazoya ve objelere bayıldım...

önerilerin için çok tşkkr ederim cnm ellerine sağlık, gerçekten yazdıkların güzel.. hemen uygulamaya geçicem..! en yakın zaman da yeni hali ile görceksin kaydirigubbakcemile4

canım yemek takımın koltukların çok hoş halılarına bayıldım zaten
bende öneride bulunayımm bari bence fazla renklerdirme çok hoş böyle
yukardaki arkadaşlara katılıyorum orta sehpanın örtüsü (bence tüm örtüleri kaldır bulabilirsen 3 lü takımlar var masa örtüsü konsol önü ve orta sehpa ya konan 3lğ takım olabilir bulmazsan sadece masana güzel bir örtü alabilirsin)ve çiçekler konusunda ben gerçi çiçekten nefret edrrim benim evde gelin çiçeğimden başka çiçek yok mesela bide ben vitrine bardak fincan konulmaması gerektiğini düşünüyorum
ve tablo kesinlikle lazım bencede
bide masanın üzerindeki süslere takıldım ben yaaaaaa onlarıda değiştirsen tam süper olurrr:)

tşkkr ederim cnm :) ay o çiçeğede bir sürü para verdim ya..:D koltuların rengine uyuyo diye.. yazık oldu.. soğudum şimdi sırnaşık şey.. önerlilerin için sağ ol cnm

bende cherrye katılıyorum nacızane bı kac fıkır de ben vereyım o zaman :)

duvarlardan bırıne guzel bır tablo kullan canlı olsun rengı (yeşilin tonları olabılır) ve mutlaka o cıceklerı salondan cıkar. orta sehpa uzerındekı ortuyu de kaldırmalısın bence ;) aydınlatma olarak da içlerinden krıstal taşlar sarkan abajurlar mevcut onlardan tercıh edersen hem klasık hem spor bır salon elde etmıs olursun ;) bunlar nacızhane benım fıkırlerım, koltukların halıların cok sık ve modernmıs cnm :) ha bı de eger gumusluk gıbı seyın ıcınde varsa bardak, gumus tepsı vs (varsa dıyorum cunku goremıyorum) onları kaldıralım kı odanın konseptıne aykırı bır durum olmasın :)
huzurla otur evınde...

yok cnm yok bardak ,tepsi felan yok..sadece :utangac: yemek takımım, kahvaltı takımım ve kristal takımım var :utangac: güzel fikirlerin için sağ ol cnm dikkate alınmıştır tamam :D

Back
X