Gebeliğe Hazırlık Miniklerimize Kavuşmada Adım Adım👣👼🏻🤰🏻😍🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya şu tabirlerine bayılıyorum hemşirem yaaBende su hatırlatıcı uygulaması indirdim.Bazen su içmeyi unutuyorum. Dışarda yürüyüş yapamasamda evde 40 dk yürüyorum.

Kurabiyemmm teşekkür ederizz Bir heyecan mutlulukla açtık topiğimizi. İnşAllah tatlı heyecanlarımızı mutluluklarımızıda paylaşırız kuzucummDualarınıza her daim ihtiyacımız var bitanemmm.

Teşekkür ederiimmm Linoşummm
Çiçekler gibi açacağız
Ben inanıyorum kii 2023 hepimize o eşsiz duyguyu tattıracak.
Aminnn kuzum.Rabbim dualarımızı tez vakitte kabul eylesin aminnn
Aminnnn inşallah birtanem

Güzel haberler almaya çok ihtiyacım var

Baak baak helee benim fit hemşiremeben isterim kuzucum hangi uygulama
Guzelliklerimm ekliyorum programin adini resmini kendinize uygun plani olusturup gunluk yapabilirsiniz sporunuzu

Aminn aminn bitanemmm bal böcümmmm
Datlummmmmm

Uykusuz gecelerdeee moklu bezlerdee buluşalım
Son beddua bükücü geldi hanımmmm
İnşallah tez vakitte gebe kalasınız da wc de çiş nöbeti bekleyesiniz emiii
Vaktinde zamanında sağlıcakla kucağınıza alasınız da açımm doymuyommm yediğim süte gidiyooeahh diyesinizzz emiii
Ahh Ahh zamanında niye bez stoğu yapmadık bunlar çok mıçıyooaaeehh diyesinizzz emiii

(bilmeyenler için parantez açayım bizim topikte kızlarla aramızda bir şakalaşmadır bu hepinizin gönlüne göre olsun inşallah. Evlat hasreti çekmiş biri olarak güzel haberlerinizi almayı en çok isteyenlerdenim bende )

Son düzenleme:
Oyyy kurabiyemmm bilmez miyimmm İnşallah kolaylıkla hayırlı bir şekilde bizlerde o güzel duyguları tadarız bitanem

Yaa ben bu beddualara varımmm desemmmn kabulüm yanii kurabiyemmm
Ben geçen gün burdan sonra gittim bir gaza geldim. Organic içerikli zıbınmış aldım
Sizler hepimizin rehberisiniz.Sizlerden çook şeyler öğrenecez. Güzel dualarınız sizler eksik olmayın çiçeğimmm

Guzelliklerimm ekliyorum programin adini resmini kendinize uygun plani olusturup gunluk yapabilirsiniz sporunuzuEki Görüntüle 3192291
Çok teşekkür ederim canım
Düzenli yapmaya niyet ediyorum ben de artık kendimi toplamam lazım her anlamda çok saldım yapmak istediğim bir sürü şey var hiçbir şeye odaklanmıyorum

Kızlaarr merhaba ben de birer yıl arayla iki kimyasal gebelik geçirdim Şubat'ta genetik test vereceğimiz için bu ay korunuyorum Ocak ayı topigim kapanınca koşa koşa geleceğim inşallah
Bekliyoruzzz merve kuşumm Rabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsiinnnn aminnn

Aminnnnn ne güzel dilekler

Ben içiyorum kuzucumm bende oek yoktum buralarda yoğundum kimseciklerde yok gibi
Sifa olsun minnosumm yavas yavas toplaniriz askom haftasonu kimse aktif olamıyor
Kızlaarr merhaba ben de birer yıl arayla iki kimyasal gebelik geçirdim Şubat'ta genetik test vereceğimiz için bu ay korunuyorum Ocak ayı topigim kapanınca koşa koşa geleceğim inşallah
Merhabalar canimm bekliyoruz
Çok teşekkür ederim canım
Düzenli yapmaya niyet ediyorum ben de artık kendimi toplamam lazım her anlamda çok saldım yapmak istediğim bir sürü şey var hiçbir şeye odaklanmıyorum
Rica ederim canimcim telefonlariniza yukleyin hergun birbirimizi kontrol edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…