- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Ya şu tabirlerine bayılıyorum hemşirem yaaBugünkü önerim bol su icmek ve yürüyüş yapmaksu zaten temel yapitasimiz vee sulanmayan cicekler solar goncalarim bol bol su için yürüyüş yapmak rahme bolca kan pompalar, sizi zinde tutar güçlü ve sağlıklı hissettirir🏋 çalışan demir paslanmaz goncalarimm
Ben bugün gelemedim.Yoğundum bundan sonra günlük yaptıklarımızı yazarız minnoşummNerdesiniz goncalarrr
Ahh ahh benimde içim gitti fasulyemmYa resmin güzelliği. Böyle bebislerimiz olsun tinnosumm
Ahh amin aminnn her birimizi mucizelerle sarsın canım beniimGerek kalmaz inşallah canım bir de bakmışsın mucize gerçekleşmiş bile
Kurabiyemmm teşekkür ederizzTinnom bitanem topiğin hayırlı olsun
Boll hamişş bebişş haberleri aldığınız
Sağlıkla sıhhatle miniklerinize kavuştuğunuz
En güzel en heyecanlı anılarınızı yazdığınız
Hep ama hep mutlu olduğunuz bir topik olması dileğiyle
Rabbim yolunuzu kolaylaştırsın
Ennnn kolay yoldan hamile kalasınızzzz
Hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı evlatlar nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere
Sanki kokusuu sayfalara sinmiş gibi kurabiyemmmO baştaki fotoyu da yerimmmmmm
Bu güller de sizin için gözel bacılar
Aminnnn inşallah birtanemTeşekkür ederiimmm Linoşummm
Çiçekler gibi açacağız
Ben inanıyorum kii 2023 hepimize o eşsiz duyguyu tattıracak.
Aminnn kuzum.Rabbim dualarımızı tez vakitte kabul eylesin aminnn
Yogaya başlayıp başlayıp bırakıyorum ben de fıtığım için yapıyorum normaldeama bir türlü rutine oturtamadım, spor doğurganlık için de iyi düzene dönebilsem ben de keşke
Hangi programdan destek alıyorsun?
Guzelliklerimm ekliyorum programin adini resminiBaak baak helee benim fit hemşiremeben isterim kuzucum hangi uygulama
Aminn aminn bitanemmm bal böcümmmmKurabiyemmm teşekkür ederizzBir heyecan mutlulukla açtık topiğimizi. İnşAllah tatlı heyecanlarımızı mutluluklarımızıda paylaşırız kuzucumm Dualarınıza her daim ihtiyacımız var bitanemmm.
Oyyy kurabiyemmm bilmez miyimmmAminn aminn bitanemmm bal böcümmmm
Datlummmmmm
Uykusuz gecelerdeee moklu bezlerdee buluşalım
Son beddua bükücü geldi hanımmmm
İnşallah tez vakitte gebe kalasınız da wc de çiş nöbeti bekleyesiniz emiii
Vaktinde zamanında sağlıcakla kucağınıza alasınız da açımm doymuyommm yediğim süte gidiyooeahh diyesinizzz emiii
Ahh Ahh zamanında niye bez stoğu yapmadık bunlar çok mıçıyooaaeehh diyesinizzz emiii
(bilmeyenler için parantez açayım bizim topikte kızlarla aramızda bir şakalaşmadır buhepinizin gönlüne göre olsun inşallah. Evlat hasreti çekmiş biri olarak güzel haberlerinizi almayı en çok isteyenlerdenim bende )
Ben içiyorum kuzucummSelamm canlarim dun gelemedim esimleydimnasilsiniz bakalim? Sular iciliyormu ciceklerim
Çok teşekkür ederim canımGuzelliklerimm ekliyorum programin adini resminikendinize uygun plani olusturup gunluk yapabilirsiniz sporunuzu Eki Görüntüle 3192291
Bekliyoruzzz merve kuşummKızlaarr merhaba ben de birer yıl arayla iki kimyasal gebelik geçirdim Şubat'ta genetik test vereceğimiz için bu ay korunuyorum Ocak ayı topigim kapanınca koşa koşa geleceğim inşallah
Aminnnnn ne güzel dileklerMerhaba sevgili Kadınlar Kulübü’nün güzel anne adayları nadide çiçekleri
Bu topik öyle bir topik olsun ki hamişlerle dolsun taşsın
Hep birlikte yeni başlangıçlara imza atalım istedim.Güzel goncalarım gebe kalıp çiçek açacağımız bu süreçte birbirimize destek olalım.
Haydii çıkın çıkın gelin
Hemsirecik kuzumla beraber düşündük. Buradaki herkese uğur mutluluk getirsin. Rabbim mis kokulularımıza kavuşmayı da hepimize hayırlısını kolaylıkla nasip etsin. Amin
Eki Görüntüle 3191364
Sifa olsun minnosummBen içiyorum kuzucummbende oek yoktum buralarda yoğundum kimseciklerde yok gibi
Merhabalar canimmKızlaarr merhaba ben de birer yıl arayla iki kimyasal gebelik geçirdim Şubat'ta genetik test vereceğimiz için bu ay korunuyorum Ocak ayı topigim kapanınca koşa koşa geleceğim inşallah
Rica ederim canimcimÇok teşekkür ederim canım
Düzenli yapmaya niyet ediyorum ben de artık kendimi toplamam lazım her anlamda çok saldım yapmak istediğim bir sürü şey var hiçbir şeye odaklanmıyorum