- 18 Haziran 2022
- 4.189
- 5.905
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Amin inşaallah kuzucumBekliyoruzzz merve kuşummRabbim hayırlısını kolaylıkla nasip etsiinnnn aminnn
İnşallah canımSifa olsun minnosummyavas yavas toplaniriz askom haftasonu kimse aktif olamıyor
Merhabalar canimmbekliyoruz
Rica ederim canimcimtelefonlariniza yukleyin hergun birbirimizi kontrol edelim
Amin inşaallah kuzucum
İnşallah canım
Allah'ım hepimize sağlıklı hayırlı bebisler nasip etsin benim olursa ilk olcak
Ay kız valla benim de umudum o yönde rabbim ikimize de hayırlı sağlıklı ikizler nasip etsinBenim de Allah nasip ederse ilk olacak canım. Allah aynı anda iki tane versin inşallah şu ara ona taktım duam ikiz :) olumlama yapıyorum
Ay kız valla benim de umudum o yönde rabbim ikimize de hayırlı sağlıklı ikizler nasip etsinbir yıldır evliyim iki kere kimyasalim oldu Şubat'ta kan vericem pıhtılaşma ve genetik test pıhtılaşma olsa çözümü var da onun genetik te sorun çıkarsa ne yaparlar bilmiyorum eşim de varikosel ameliyatı oldu 1 Ocak ta doktorumuzun verdiği kağıdı atayım buraya belki yardımım dokunur bu arada yaşım 19
Balım varikosel tekrar nuksetmis olabilir mi çünkü benim eşim de 4 sene ince sol varikosel den ameliyat olmuş sağ kasıkta ağrı olunca gittik geçen ay ultrasondan baktı doktor sağda 3. Grande nuksetmis sağda da 1. Seviye daha yeni başlıyor dedi bu sefer de iki taraflı ameliyat oldu canım umarım güzel haberler alalım ikimizde balım eşin de bir sperm testi verdi miAmin canım inşallahbilgiler için teşekkürler bende sadece kan sonucum var :) bilgileri muhakkak okuyacağım.
Yasin daha gencmis canım maşallah bence en kısa sürede güzel haberleri alırsınız genetik testleriniz umarım iyi çıkar
Benim eşim de 19 sene önce varikosel ameliyatı olmuş. Benim yaş 34 eşimin 36. Umarım ikiz haberlerini veririz birbirimize:)
Çokta umutlanmak istemiyorum cumartesi acaba ne kadar yumhrtam oluşacak onu bekliyorum:)
Amin canım inşallah çok geçmeden görürüz pozitifleri. 3 yıldır nasip olmadı artık olsunHayırlı sabahlar canım
Bir gün göreceğiz hep beraber.Uzun zaman oldu test yapmayalı bendee
Üzülmemek elde değil ki canım ya 3 yıldır psikolojik olarak çom yıprandım. Birde dört bir yanım hamile. Testin içini açınca daha net görüyorum ya ondan açıyorumAmin canım üzülme sakın
Şubat ayında bence bu topic hepimize iyi haberler verdirecek çok inanılmaz umutlu içim
Bir de kasetli testin üstünü niye çıkarıyorsunuz ben bir iki kişide daha gördüm cahilligimden soruyorum öğrenmek için
Ahhhh ahhh tinnoşum Allahm bizim de kucağımızı doldursun inşallahMucizemmmm gel gelllsağol kuzucumm bu sene coşacaz bak öyle hissediyorum.Göbüşler dolacak
Bence hepimiz en geç 2 aya tamamiz öyle hissediyorum:) He anladım tamam mantıklı bende öyle bakayım hahhaÜzülmemek elde değil ki canım ya 3 yıldır psikolojik olarak çom yıprandım. Birde dört bir yanım hamile. Testin içini açınca daha net görüyorum ya ondan açıyorumsilik falan çizgi varsa göreyim diye işte umut fakirin ekmeği
Hoş buldumm canımmmVeziir Perlitik Mervenur277 hoş geldiniz fıstıklaaaar
Perlitik ben de 34 yaşındayımmm genciz güzeliz bebeleri er meydanına bekleriz
Veziir Perlitik Mervenur277 hoş geldiniz fıstıklaaaar
Selaaaaam
Ben de şuraya ilişeyim madem. Hikayem kısaca şöyle:
34 yaş 10 senelik evlilik
2018 yılında ilk defa istemiştik korunmayı bıraktık ovu takibi vs yaptım olmadı dört beş ay sonra araya sağlık sorunları girdi bebek mevzusu rafa kalktı. O dönem doktora ben gitmiştim tetkiklerde sorun çıkmamıştı.
Sağlık sorunu arasından sonra 2022 Ağustos itibarıyla yeniden istemeye başladık 5 6 aydır korunmuyoruz yaklaşık olarak yine gelen giden yok. Hiç hamile kalamadım kimyasal bile olmadı. Bir ara doktora gideceğiz ama sorun varsa da tedavi olmak istemediğimiz için biraz erteliyoruz sanırım. Ovu takibini falan da bıraktık şimdilik bebek mevzusunu düşünmeden normal akışında yaşıyoruz hayatı sadece korunmuyoruz işte, olursa Allah verirse ne ala olmazsa vardır bir bildiği deyip yolumuza iki kişi devam etme düşüncesindeyiz.
İnşallah her birimiz hakkımızda hayırlı olanı yaşarız Rabbim gönülden isteyen dileyen ve layık olan herkese nasip etsin
Canım bana da önerir misinKizcelerim ben gunluk egzersizlere basladim fit bir gebe olacagimgunde 30 dakika yoga yapiyorum ben ruhuma hem bedenime iyi geliyor benimle yapmak isteyen olursa uygulama önerebilirim
HoşbuldumVeziir Perlitik Mervenur277 hoş geldiniz fıstıklaaaar
İnşallah öyle olur ya valla takatim kalmadıBence hepimiz en geç 2 aya tamamiz öyle hissediyorum:) He anladım tamam mantıklı bende öyle bakayım hahha
MucizemmmTinnoşum Hemşirem topiğini hayırlı olsun
Görünce geleyim de sürtünem belki pozitiflik bulaşır karnım şişer dedim he
Hayirli gunleerHayırlı sabahlar kızlar bende geldim
Ter temiz test ile geldim inşallah çift çizgiyi hep beraber görürüz
İnşallah kocaman yumoslarin haberiyle geleceksin canim moralini yuksek tutAmin canım inşallahbilgiler için teşekkürler bende sadece kan sonucum var :) bilgileri muhakkak okuyacağım.
Yasin daha gencmis canım maşallah bence en kısa sürede güzel haberleri alırsınız genetik testleriniz umarım iyi çıkar
Benim eşim de 19 sene önce varikosel ameliyatı olmuş. Benim yaş 34 eşimin 36. Umarım ikiz haberlerini veririz birbirimize:)
Çokta umutlanmak istemiyorum cumartesi acaba ne kadar yumhrtam oluşacak onu bekliyorum:)
Bugun 5 yarin 6 haftaya 30 dakika çiçeğim 🏋Hemsirecik Tiniminimavihanim bugün mata çıkmamla beş dakika sonra yere yapışmam bir oldu acayip hamlamışım pes etmek yok ama yavaş yavaş açacağız minnoş kasları
Tabiki canimCanım bana da önerir misin
Hoşbuldum çiçeğimMucizemmmhosgeldin minnosum topigimiz ugur getirecek hepimize inşallah
Hayirli gunleeruzulmek yok, denemeye devamm
İnşallah kocaman yumoslarin haberiyle geleceksin canim moralini yuksek tut
Bugun 5 yarin 6 haftaya 30 dakika çiçeğim 🏋🏋 🏋
Tabiki canim
Eki Görüntüle 3192834