- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
AminnnnnTamamen aynıyız sizinle
Ilk cocugumuda 1.5 yıl beklemistim..Dogustan pko'luyum...Hicbir zaman ya olmazsa demedim.Olacagi gunu sabirsizlıkla bekledim..
Her ay bıkmadan,yorulmadan...Yeri geldi hüngür hüngür agladim da...Ama yine umitlerime sular döktüm yeserttim...
Allah'tan istedim ve verecegine cani gonulden inandim en ufak suphesiz...
Elimden ne geliyorsa da yaptim bu surecte...Hareket ettim...Dua ettim..Sağlıklı beslendim...
Allah isteyen herkese sağlıklı,hayırlı,imanli evlatlar nasip etsin
Sizinde bu sene icinde guzel haberinizi alacağınızı hissediyorum
Sağlıcakla kalın
Merhaba sevgili Kadınlar Kulübü’nün güzel anne adayları nadide çiçekleri
Bu topik öyle bir topik olsun ki hamişlerle dolsun taşsın
Hep birlikte yeni başlangıçlara imza atalım istedim.Güzel goncalarım gebe kalıp çiçek açacağımız bu süreçte birbirimize destek olalım.
Haydii çıkın çıkın gelin
Hemsirecik kuzumla beraber düşündük. Hepimize uğur mutluluk getirsin. Mis kokulularımıza kavuşmayı Rabbim hepimize hayırlısını kolaylıkla nasip etsin. Amin
Eki Görüntüle 3191364
Amin canım Allah'ın izniyle...Aminnnnn
İçime öyle güzel umutlar ektin ki mutluluğum Allah razı olsun.Mesajın beni çok iyi hissettirdi.
Aynı işteKendini nasıl biliyorsan bende öyleyim.Benimde inancım sonsuz.Bir gün benimde buraya gelip çok şükür oldu diyeceğim gün yakındır Miniğini vaktinde sağlıkla kucağına almayı Rabbim nasip etsin canım beniim. Dualarınızda bizleri de unutmayın
Oyy AyşemMaşallah Allah bağışlasın canım. Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürlü eylesin.
İnşallah 9 - 10 hafta sonra benimde böyle fotoğrafım olurZaman geçmiyor kokusunu çok merak ediyorum, kucağımda olduğunu onu emzireceğimi hayal edince, garip bir şekilde alt tarafım sızlıyor resmen.
Kızımı çok seviyorum ve onu çok öpmek istiyorum ☺ 5 yıl sonra gelen mucizem
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ay ben senin bebeğin zannettim.Oyy AyşemAllah söyletti belkide resmi Pinterestten aldım. Rabbim senide minik kızçenle sağlıkla hayırla kavuşturmayı nasip etsin.Hayallerini doya doya yaşa inşAllah
Teşekkür ederimm MeryoşummmHayırlı uğurlu olsun, Rabbim tez zaman da nasip etsin insAllah
Hoş buldumm ablacımAyy kuzum da gelmiiş hoşgeldiinnnAllahım hayırlısını kolaylıkla nasip etsin ne dedik bu 2023 bizim senemiz
Hoş buldum canımmmm aminnn hepimizinHosgeldin canimm, rabbim gonlunuze gore versin inşallahbizde suan bir tedavi gormuyoruz ama yakin zamanda gitmeyi planliyorum artik
Hoş buldum canımmm,Canım sen de hoşgeldin sefalar getirdin bu dönemde biraz dışa kalka ilerleyeceğizinşallah gönlünce olsun kolaylıkla olsun
Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.
Maalesef bir suredir benimde motivasyonum yoktu, bu ay tekrar baslamak istiyorum bakalım, yine negatif gorursem bir sonraki aya doktora gitmeyi planlıyorumHoş buldum canımmmm aminnn hepimizin
Biz de güya bu ay gidecektik ama hep erteliyoruz işteilk başlardaki heves ve heyecan kalmadı sanki aylar geçtikçe insan sanki hiç olmayacak gibi hissediyor, burada arka arkaya güzel haberler alırız inşallah bizlere de moral motivasyon heyecan olur
Ya resmin güzelliği. Böyle bebislerimiz olsun tinnosummMerhaba sevgili Kadınlar Kulübü’nün güzel anne adayları nadide çiçekleri
Hep birlikte yeni başlangıçlara imza atalım istedim.Güzel goncalarım gebe kalıp çiçek açacağımız bu süreçte birbirimize destek olalım.
Haydii çıkın çıkın gelin
Hemsirecik kuzumla beraber düşündük. Buradaki herkese uğur mutluluk getirsin. Rabbim mis kokulularımıza kavuşmayı da hepimize hayırlısını kolaylıkla nasip etsin. Amin
Eki Görüntüle 3191364
Esramm, HemsiremmMerhaba sevgili Kadınlar Kulübü’nün güzel anne adayları nadide çiçekleri
Haydii çıkın çıkın gelin
Hemsirecik kuzumla beraber düşündük. Buradaki herkese uğur mutluluk getirsin. Rabbim mis kokulularımıza kavuşmayı da hepimize hayırlısını kolaylıkla nasip etsin. Amin
Eki Görüntüle 3191364