Gebeliğe Hazırlık Miniklerimize Kavuşmada Adım Adım👣👼🏻🤰🏻😍🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminnnnn

İçime öyle güzel umutlar ektin ki mutluluğum Allah razı olsun.Mesajın beni çok iyi hissettirdi.

Aynı işte Kendini nasıl biliyorsan bende öyleyim.Benimde inancım sonsuz.Bir gün benimde buraya gelip çok şükür oldu diyeceğim gün yakındır Miniğini vaktinde sağlıkla kucağına almayı Rabbim nasip etsin canım beniim. Dualarınızda bizleri de unutmayın

Maşallah Allah bağışlasın canım. Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürlü eylesin.
İnşallah 9 - 10 hafta sonra benimde böyle fotoğrafım olur Zaman geçmiyor kokusunu çok merak ediyorum, kucağımda olduğunu onu emzireceğimi hayal edince, garip bir şekilde alt tarafım sızlıyor resmen.
Kızımı çok seviyorum ve onu çok öpmek istiyorum ☺ 5 yıl sonra gelen mucizem
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amin canım Allah'ın izniyle...Dualarımdasınız..
Her anınla seni cok iyi anlıyorum
Hüzün gözyaslarimi,sevinc gozyaslarina ceviren Rabbim kalpten dualarimizi kabul eder..Sadece zamanını sabırla ve ısrarla dua ile isteyerek beklemek duser...

Guzel haberlerini bekliyorum...Görücez Allah'ın izniyle..

Oyy Ayşem Allah söyletti belkide resmi Pinterestten aldım. Rabbim senide minik kızçenle sağlıkla hayırla kavuşturmayı nasip etsin.Hayallerini doya doya yaşa inşAllah

Oyy Ayşem Allah söyletti belkide resmi Pinterestten aldım. Rabbim senide minik kızçenle sağlıkla hayırla kavuşturmayı nasip etsin.Hayallerini doya doya yaşa inşAllah
Ay ben senin bebeğin zannettim.
İnşallah bu ay gelir o mucizende eviniz şenlenir
Duaların için çok teşekkür ederim İnşallah Amin

Evet canlar tanıtayim kendimi ... Biraz daha iyiyim şimdilik.... .
32 yaşındayım 10 senelik evliyim çocuk yok
Geçen sene 2 aşılama ,1 tüp bebek tedavisi gördüm
.. sorun eşimin sperm degerleriydi
2 hafta önce testi tekrarladik ve yükseldi dedi doktorumuz ...
Tüp bebek doktorina da danissicaz o zamana da kadar normal düzendeyiz

Hosgeldin canimm, rabbim gonlunuze gore versin inşallah bizde suan bir tedavi gormuyoruz ama yakin zamanda gitmeyi planliyorum artik
Hoş buldum canımmmm aminnn hepimizin
Biz de güya bu ay gidecektik ama hep erteliyoruz işte ilk başlardaki heves ve heyecan kalmadı sanki aylar geçtikçe insan sanki hiç olmayacak gibi hissediyor, burada arka arkaya güzel haberler alırız inşallah bizlere de moral motivasyon heyecan olur

Canım sen de hoşgeldin sefalar getirdin bu dönemde biraz dışa kalka ilerleyeceğiz inşallah gönlünce olsun kolaylıkla olsun
Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın.
Hoş buldum canımmm,
Aynen öyle gerçekten biraz düşe kalka oluyor ama ne yapalım bizim de nasibimiz buymuş her şeyin hayırlısı
Kocaman yürekten bir aminnnn

Maalesef bir suredir benimde motivasyonum yoktu, bu ay tekrar baslamak istiyorum bakalım, yine negatif gorursem bir sonraki aya doktora gitmeyi planlıyorum

Tinnom bitanem topiğin hayırlı olsun
Boll hamişş bebişş haberleri aldığınız
Sağlıkla sıhhatle miniklerinize kavuştuğunuz
En güzel en heyecanlı anılarınızı yazdığınız
Hep ama hep mutlu olduğunuz bir topik olması dileğiyle
Rabbim yolunuzu kolaylaştırsın
Ennnn kolay yoldan hamile kalasınızzzz
Hayırlı sağlıklı sıhhatli imanlı evlatlar nasip etsin Rabbim tüm isteyenlere

Ya resmin güzelliği. Böyle bebislerimiz olsun tinnosumm

Esramm, Hemsiremm Hemsirecik topiğiniz hayırlı olsun. Bu yıl bebeklerinize kavuşmanızı canı gönülden diliyor ve bunun için dua ediyorum canım kankilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…