- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
SusummmEsramm, HemsiremmHemsirecik topiğiniz hayırlı olsun. Bu yıl bebeklerinize kavuşmanızı canı gönülden diliyor ve bunun için dua ediyorum canım kankilerim
Sohbetinize doyum olmuyor zaten aşkımSusummmaminn aminn teşekkür ederiz minnosum sende bizimle sohbete katil minnosum
İnşallah canım bu topik uğur getirsin bebişlerle dolsun taşsınHoşgeldin canım inşallah çok fazla geçmeden istediğin vakitte kolaylıkla hamile kalırsınNeler yapıyorsun bu dönemde yazarsın
Sağol perişimmm aminnn aminnn kuzumm inşAllah son topik olsun çiçeğim
Ne güzell bende leslie baslicam ama şu hastalik bitsinKizcelerim ben gunluk egzersizlere basladim fit bir gebe olacagimgunde 30 dakika yoga yapiyorum ben ruhuma hem bedenime iyi geliyor benimle yapmak isteyen olursa uygulama önerebilirim
Ben yoga yapıyorum askom kafami boşaltıyor resmen, birde sırtım cok agriyor 2 aydir ona da iyi geliyor. Cabucak toparlanda sende baslaNe güzell bende leslie baslicam ama şu hastalik bitsin
Yoga vs bana gelmez kuzuBen yoga yapıyorum askom kafami boşaltıyor resmen, birde sırtım cok agriyor 2 aydir ona da iyi geliyor. Cabucak toparlanda sende basla
Vucudu hem sekillendiriyor hemde guclendiriyor askom dene mutlakaYoga vs bana gelmez kuzuama denerim bı ara ...
Tamam balimmmVucudu hem sekillendiriyor hemde guclendiriyor askom dene mutlaka
Deneyince yaz bana bakalim nasil hissedeceksinTamam balimmmdenicem merak da etmiyor deglm ,
Gerek kalmaz inşallah canım bir de bakmışsın mucize gerçekleşmiş bileMaalesef bir suredir benimde motivasyonum yoktu, bu ay tekrar baslamak istiyorum bakalım, yine negatif gorursem bir sonraki aya doktora gitmeyi planlıyorum
Yogaya başlayıp başlayıp bırakıyorum ben de fıtığım için yapıyorum normaldeKizcelerim ben gunluk egzersizlere basladim fit bir gebe olacagimgunde 30 dakika yoga yapiyorum ben ruhuma hem bedenime iyi geliyor benimle yapmak isteyen olursa uygulama önerebilirim
Topiğin hayırlı olsun tinnoşummmmMerhaba sevgili Kadınlar Kulübü’nün güzel anne adayları nadide çiçekleri
Bu topik öyle bir topik olsun ki hamişlerle dolsun taşsın
Hep birlikte yeni başlangıçlara imza atalım istedim.Güzel goncalarım gebe kalıp çiçek açacağımız bu süreçte birbirimize destek olalım.
Haydii çıkın çıkın gelin
Hemsirecik kuzumla beraber düşündük. Buradaki herkese uğur mutluluk getirsin. Rabbim mis kokulularımıza kavuşmayı da hepimize hayırlısını kolaylıkla nasip etsin. Amin
Eki Görüntüle 3191364
Teşekkür ederiimmm LinoşummmTopiğin hayırlı olsun tinnoşummmm
Çok güzel olmuş çiçek gibi
Bu topic bebek haberleri ile dolup taşsın
Bizde şahit olalım mutluluklara, sevinç gözyaşlarına..
2023 yılı bizim yılımız olacak inanıyorum
Rabbim isteyen bekleyen herkese sağlıkla ve kolaylıkla nasip etsin inşallah
Teşekkür ederimm Nesiboşummm
Bizi bu konuda yönlendir bebeğisimmBen yoga yapıyorum askom kafami boşaltıyor resmen, birde sırtım cok agriyor 2 aydir ona da iyi geliyor. Cabucak toparlanda sende basla
Baak baak helee benim fit hemşiremeKizcelerim ben gunluk egzersizlere basladim fit bir gebe olacagimgunde 30 dakika yoga yapiyorum ben ruhuma hem bedenime iyi geliyor benimle yapmak isteyen olursa uygulama önerebilirim
Şüşümmmm teşekkür ederizzEsramm, HemsiremmHemsirecik topiğiniz hayırlı olsun. Bu yıl bebeklerinize kavuşmanızı canı gönülden diliyor ve bunun için dua ediyorum canım kankilerim