Kızlar Merhaba
Topici kaçırmayayim belki bulamam diye dün yazdım uyudum :)
Tiniminimavihanim canim vajinismus gecmisim var benim desteklerini çok net hatırlıyorum:) ama ben korkak :) Dr la temmuz ayında yendim. Mayıs ayında 6 yıldır evli olacağız ama aslında 6 aydır ilişki yaşayabiliyoruz.
6 ay gelişine bıraktık. Regl 3. Gunu 13 ocak cuma kadın doğuma gittim. Gitmeden de çok araştırdım kendimce özel de iyi bir doktor buldum. Arkadaşlarımdan da duyduğum bir isimdi.
3. Günüm sabahı hormon testi verdim. 2017 de evlendim. 2018 den beri de her yıl regl 3. Gunu hormon testi verdim. Bir Excel tablosu tuttum :) maşallah değerlerim neredeyse aynı. Fakat Dr ultrasonda yumurtaların küçük yasa bağlı rezervinin çok iyi değil ama korkma önemli olan hormonların dedi.
Regl 3. Gününden akşamları 2 tane klomen verdi. Cumartesi regl 11. Günümde de ultrason kontrolü verdi. Bugün ilacım bitiyor 5. Gunu. Kasiklarimdan bacaklarıma yayılan yanma ağri karışımı birsey yaşıyorum henüz bir akıntım yok ara ara kahverengi akıntı geliyor. Agri ve yanmanin iyi birsey olduğunu düşünüyor ve dert etmemeye çalışıyorum:)
Perşembe günü de eşim sperm testi verecek inşallah sonuçları iyi çıkar:)
Bana doktorum klomen yanında vinalac verdi.
Incir çok faydalıymis yumurtalara. Günde 1 incir yiyorum. Kabak çekirdeği fındık ceviz eşimle yiyoruz. Bir de eşime keçi boynuzu pekmezi yediriyorum. D vit kullanıyor b 12 yüklemesi yaptırıyor bugün 2. Gunu. Durumlar bu bizde :)
Cumartesi heyecanla bekliyorum umarım bir sürü yeterli boyutta yumurtam oluşur artık gözü kararttım ikiz olsun diye dua ediyorum:)
Hepimizin bu topicten kucaklarimiz dolu dolu ayrılırız inşallah.
Beni de aranıza alın sohbet edelim iyi geliyor :)