- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
Olsunn minnoşummMinnosumm hayırlı olsun topigimizhepimize uğur getirsin inşallah topigin bebek kokusu var resmen hepimiz birbirimize destek olup motive edecegiz inşallah hepimiz cicekler gibi açıp mutluluk yayacagiz etrafımıza
Oyyy paremm beniimmTinnosum bitanem inşallah bol sevinçli müjdelerin dolu supriz hamileliklerin dolup taştığı bir yer olur❣
Rabbim olmayan herkese hemen versin tez versin hayırlısıyla versin❣
InşallahTiniminimavihanim seninde müjdeli haberini almayı nasip etsin mevlam bende teyze olarak döverek sevicem biliyorsun hemde ne dövmeler
Bende teyze olucam kuzum biliyorsun bekliyoruz yaramaz kızımızı❣❤
Hayırlı olsun bol sohbetleriniz olsun dostluklariniz daim olsun⚘ 🏵 ❤
Oy bitanem canom tatlı dillim benimOyyy paremm beniimmDuaların güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim. Rabbim senin de inşallah gönlüne göre versin Çiçeğim
Oyy teyzoş yapacam sizi ben artık güzel başlangıçlarımız olacak paremmm İstediğin gibi sevebilirsin
Minik kuzunız hayırla sağlıkla gelsin inşallah cancağzımSeni seviyorum paremmmm
Aminnn canimOy bitanem canom tatlı dillim benim❤ 🏵
nasıl anne olmak istiyorum biliyorsun
Dua gruplarımda duaları seçerken hep anne olmayı isteyenler için illaki bir duam oluyor biliyorsun❣❣⚘⚘
Duam sizlerle her an her zaman duamdasınızHemsirecik Ve sen ve diğer bebek isteyen tedavi gören hamile olan herkesle rabbim nasip etsin yuzlerini: de güller açsın inşallah kizlar❤ ❣⚘🏵 🏵
Amiinn zerrosum2023 yılı anne olmak isteyenlerin anne oldukları bir yıl olsun inşaAllah. İsteyen tüm kadınlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşaAllah.
Hosgeldin canimmBendeee 31 yaşındayım 2 yıllık evliyim. 2 yıl doğal yollarla korunduk. 3 aydır deniyoruz bu ay da olmadı. Gelecek ay hepimizin pozitif sürpriz yumurtalar olsun buradan hepimiz güzel haberler bırakalım inşallah