Gebeliğe Hazırlık Miniklerimize Kavuşmada Adım Adım👣👼🏻🤰🏻😍🌹

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin canım inşallah çok fazla geçmeden istediğin vakitte kolaylıkla hamile kalırsın😍❤️🌺🤲🏻 Neler yapıyorsun bu dönemde yazarsın🌹

Sağol perişimmm aminnn aminnn kuzumm inşAllah son topik olsun çiçeğim❤️🌺😍🫶🏻
İnşallah canım bu topik uğur getirsin bebişlerle dolsun taşsın🥰

Kizcelerim ben gunluk egzersizlere basladim fit bir gebe olacagim🤣🤣🤣 gunde 30 dakika yoga yapiyorum ben ruhuma hem bedenime iyi geliyor❤️❤️ benimle yapmak isteyen olursa uygulama önerebilirim 😍
Yogaya başlayıp başlayıp bırakıyorum ben de fıtığım için yapıyorum normalde 🥹 ama bir türlü rutine oturtamadım, spor doğurganlık için de iyi düzene dönebilsem ben de keşke
Hangi programdan destek alıyorsun?

Merhaba sevgili Kadınlar Kulübü’nün güzel anne adayları nadide çiçekleri :KK60: Hoppa
Bu topik öyle bir topik olsun ki hamişlerle dolsun taşsın:KK60::anneadayı::anneadayı::emir_bebek:

Hep birlikte yeni başlangıçlara imza atalım istedim.:KK15:Güzel goncalarım 🌹gebe kalıp çiçek açacağımız bu süreçte birbirimize destek olalım.
Haydii çıkın çıkın gelin :KK36:

Hemsirecik Hemsirecik kuzumla beraber düşündük. :KK60:Buradaki herkese uğur mutluluk getirsin. Rabbim mis kokulularımıza kavuşmayı da hepimize hayırlısını kolaylıkla nasip etsin. Amin:dua::KK200:

Eki Görüntüle 3191364
Topiğin hayırlı olsun tinnoşummmm 💜💜💜🌸🌸🌸
Çok güzel olmuş çiçek gibi 🌸🌸🌺🌺
Bu topic bebek haberleri ile dolup taşsın 🥲
Bizde şahit olalım mutluluklara, sevinç gözyaşlarına..
2023 yılı bizim yılımız olacak inanıyorum 💜💜💜
Rabbim isteyen bekleyen herkese sağlıkla ve kolaylıkla nasip etsin inşallah 🤲🏻💜🌸

Topiğin hayırlı olsun tinnoşummmm 💜💜💜🌸🌸🌸
Çok güzel olmuş çiçek gibi 🌸🌸🌺🌺
Bu topic bebek haberleri ile dolup taşsın 🥲
Bizde şahit olalım mutluluklara, sevinç gözyaşlarına..
2023 yılı bizim yılımız olacak inanıyorum 💜💜💜
Rabbim isteyen bekleyen herkese sağlıkla ve kolaylıkla nasip etsin inşallah 🤲🏻💜🌸
Teşekkür ederiimmm Linoşummm :KK60::KK68::KK74:
Çiçekler gibi açacağız🌺🌺🌹🌹🌸🌸
Ben inanıyorum kii 2023 hepimize o eşsiz duyguyu tattıracak.🥹:KK37::anne:
Aminnn kuzum.Rabbim dualarımızı tez vakitte kabul eylesin aminnn:dua::KK60::KK19:

Son düzenleme:
cat-yoga.gif

Hemsirecik Hemsirecik hazırım bebeğimmm yoga benim 2.adım:halay::super::KK45:

Esramm, Hemsiremm Hemsirecik Hemsirecik topiğiniz hayırlı olsun. Bu yıl bebeklerinize kavuşmanızı canı gönülden diliyor ve bunun için dua ediyorum canım kankilerim❤️❤️❤️❤️❤️
Şüşümmmm teşekkür ederizz :KK19: :KK200:Bu yıl teyzoş olmaya hazırlann. Ara ara gel yanımıza bekliyoruz çiçeğim:KK60:

X