- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 37
- Konu Sahibi Minikkelebk
-
- #1.521
Günaydın canım...canım günaydın nasıl oldun bugün
yok cnm haftaya perşembe yatacağızGünaydın canım...
Bugün biraz daha iyiyim sükur...sagolsin
Hastaneye bugün mu yaticaktinz?
Afiyet oldun canımm...Sabah:1sigara boregi 2zeytin 2dal roka
Oglen:1kase yogurt,2ceviz
Ara:dondurma(magnum mini,cikolata kaplamasini kizima verdim dondurma diye kandirdim)
Aksam:2parca tavuk gogus,1kase salata
Maleaef seviyorum..Saol kuzum sanada afiyet olsunn benim cimcime henuz tam olarak dondurma ile tanismadigi icin diretmedi saolsun
isil 1 sen 2
Tam cigkoftecisinizacidir da bence
Ohh mis valla..k.validenin ki bitti mi?selam kızlar ... :) dün giremedim eltimden geldiğimde pert olmuştum haftaya salı onun evi biter:) ah bide benimki bitse gücüm kalmayacak bu gidişle
Canim saglam bir temizlik var anlasildii hali koltuk duvar petek allah kolaylik versinselam kızlar ... :) dün giremedim eltimden geldiğimde pert olmuştum haftaya salı onun evi biter:) ah bide benimki bitse gücüm kalmayacak bu gidişle
amin canım allah sanada kolaylık versin :)Canim saglam bir temizlik var anlasildii hali koltuk duvar petek allah kolaylik versin
Bende tasincagim evime yapacagim insallah burda saldim biraz
yok canım eltimin bitince benle kayınvalideminkini yapacağız kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz zaten :) bebek yaramaz o engelliyo bazen kaynanam bakıyo ama zor zapdediyo :)Ohh mis valla..k.validenin ki bitti mi?
ne güzel abur cuburu sevmeyen bir çock İnşallah bemimkide öyle olur ilerde:)Kizlaarr napiyosunuz benimde misafir var aksama esimin babasi gelicek hazirliklarim vardi ugrayamadim
Bilmez kuzum ciko,dondurma,seker vs.. Ciko.ayda 1 oda belki,istemez bile yavrusum cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?