- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 37
- Konu Sahibi Minikkelebk
-
- #1.501
Oyy kuzum beniimmCanim misafirlerin ne zaman geliyor..
Onlar gelince iyice ayri kalicaz diye tasalaniyorum valla
Ekliyorum canim mutlaka daa galiba az yemekle alakali olarak barsaklar dolmuyor gunlerce, ve gunlerce bekleyincede kabizlik olusuyor zaten kabizlikla alakali hamileliktede kotu bir gecmisim var.esr_esr canimm aman dikkat et kabizliga..
Salatalrina mutlaka z.yagi ekle..
Bende simdi 15 tane sam fistigi yedim...10 tanesi bile gunluk yag ihtiyacini karsiliyormus...
Biraz cok kacmis..
Tanesi 12 kaloriymis..sirf yag galiba..fistik..
aynen canım eltimin mufağını temizledik günboyu ben mayıs sonuna kadar temizlik yaparım heralde :) 3 ev az dğil :)
Eee bebegin napiyor kv.mi bakiyor canim kolay gelsinaynen canım eltimin mufağını temizledik günboyu ben mayıs sonuna kadar temizlik yaparım heralde :) 3 ev az dğil :)
Evet canim kabizlikla alakalidir o zamanEkliyorum canim mutlaka daa galiba az yemekle alakali olarak barsaklar dolmuyor gunlerce, ve gunlerce bekleyincede kabizlik olusuyor zaten kabizlikla alakali hamileliktede kotu bir gecmisim var.
Caniim ben arada atladigimi farkettim yediklerimi
Dun erik yedim hemde nee hemde ne
Daha evvel ki gun ise 1avuc islenmemis antep fistigi yediydim
Biraz basi kalabalik olunca insan kafasini toparlayamiyor galiba yedikleri konusunda,valla senin antep fistigi paylasimin hatirlatti
Kolay gelsin ...imece usulu iyidir ama..3 ev olunca bilemedim..aynen canım eltimin mufağını temizledik günboyu ben mayıs sonuna kadar temizlik yaparım heralde :) 3 ev az dğil :)
Bende bugün oyle miskindim ki...Oy basiiiimmcook agriyor
Guya mutfak dolaplarini silcektim bugun kaldi
Camlarda sirada,yagmur yagcakmis bu haftada kalsin bakalim
Caniim yapariz bi araBende bugün oyle miskindim ki...
Dogru duzgun bisi yapamadm malesef
bende kilo verme ümidindeyim canım o üzden seve seve yapıyorumKolay gelsin ...imece usulu iyidir ama..3 ev olunca bilemedim..
Daha zor olur heralde :)
Spor olur sanada
5 kilo kafadan verirsin : D
afiyet olsun tatlım :)Sabah 1 minik parca tost..domates,1 biber,1 ince dilim havuclu kek
Ögle 1 kasik bulgur pilavi,3 kasik yogurt( cocukkardan kalani kasikladm)
15 sam fistigi,1 ceviz
Ara 1 buyuk yesil elma
Aksam 1 kase salata (icinde 1servis kasik haslanmis makarna vardı)
Eee bebegin napiyor kv.mi bakiyor canim kolay gelsin[/QUOTEkayınvalidm bakıyor bizde eltimle yapıyoruz canım :)
Eee bebegin napiyor kv.mi bakiyor canim kolay gelsin[/QUOTEkayınvalidm bakıyor bizde eltimle yapıyoruz canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?