• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

Sabah:1yumurta,3zeytin,1kk peynir
Oglen:3catal makarna, 1kase yogurt
Aksam: 2baget haslama (sossuz, yagsiz ve tuzsuz)
Aralarda bool suu bir orta kahve yatmadan yesil cay icerim ve maden suyu

Yok canim yaa bizim planlar degisti kombi arizalanmis esim geldi ama eli bos dondu bizsiz yolladik babamizi =) servisi aradik ariza giderilsinde oyle gidelim dedik hava soguk cesaret edemedim soguk eve kizimi goturmeye elektrikli isiticida yeterli olmayabilir havalarda duzelmedi gittii. Pazartesine kadar annemdeyim. Soz verdigim uzere emanet tartiyida verdim komsuya kaldimmi tartisiz :KK14: esim geldiginde ciktik civardaki marketlerde bulamadik buyuk marketlerde uzak, benim anneci kizim durmayinca donduk geri
Kilo kontrolu yapamiycam malesef kontrolsuz bir hafta beni bekliyor :KK17:
Sağlık olsun canım..annenin yaninda kalmaya vesile olmuş işte..
Sen her zamanki gibi dikkat edersin...
Pazartesi sürpriz olur hepimize...
Belki arada komsuya kacar tartılırsın:KK45:

Minikkelebgn telafi haftasi artiyi gorunce kuzum napsiin dengelemek gerek :KK5:
Aynen canım bide bu var tabi...
Bu hafrtada veremezsem
Atlicam aşağıya...:mad:
Bide hafta sonu evde yokum
Büyük imtihan olacak
Bide pasta,kek yapacagm.,.
Ama yemek istemiyorum...:KK67:

Kiz aklim cikiyoorr annemde kilo alip gidicem diye cidden coook zor oluyor diyetteken misafir gitme gelme durumlari
evet şu misafirlikler yok mu görmezsen yemiyorsun keki böreği ama oralarda görünce hem milletin hadi ye baskısı hemde içindeki azıcık ye canım ne olacak sesi :) ama o bir tane yiyeyim ne olacağın devamı geliyor mutlaka o yüzden kendimizle savaşmak zorundayız:KK49:

evet şu misafirlikler yok mu görmezsen yemiyorsun keki böreği ama oralarda görünce hem milletin hadi ye baskısı hemde içindeki azıcık ye canım ne olacak sesi :) ama o bir tane yiyeyim ne olacağın devamı geliyor mutlaka o yüzden kendimizle savaşmak zorundayız:KK49:
Evet caniimm sen emziriyorsun birde tamamm herkes birsey yedirme cabasindadir =)

Yok masallah harika gidiyorsun...:nazar:
Şu misafirlikler fena oluyor gercekten:KK17:
Hemde ne fenaa
cokk minicik,kucucuk bir parcacikk kek yedim annemin komsusu getirmisti diyette oldugmu soyledimm:KK12: bana dediki bu kek insana diyet bozdurur :KK53:
Bi lokmacik aldim kalanida prensesime yedirdim ardindan indim tartildim cok sukur iyiydim :KK9:

Hemde ne fenaa
cokk minicik,kucucuk bir parcacikk kek yedim annemin komsusu getirmisti diyette oldugmu soyledimm:KK12: bana dediki bu kek insana diyet bozdurur :KK53:
Bi lokmacik aldim kalanida prensesime yedirdim ardindan indim tartildim cok sukur iyiydim :KK9:
Bi lokmayla kalabiliyorsak,yiyelim zaten...helal olsun...
Kız sürekli tartılma : )
Tartiyi geri sana verirler yoksa:KK53:

Back