- Konu Sahibi Minikkelebk
- #1.001
menü güzel canım ama akşam az değilmi okadarcıkSabah yarım bardak süt,1 kk peynir,1 yumurta,2 ceviz
Ara 1 yesil elma,1 lokma muz
Ara bi avuc leblebi
Aksam 1 salatalık,3 kaşık yoğurt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
menü güzel canım ama akşam az değilmi okadarcıkSabah yarım bardak süt,1 kk peynir,1 yumurta,2 ceviz
Ara 1 yesil elma,1 lokma muz
Ara bi avuc leblebi
Aksam 1 salatalık,3 kaşık yoğurt
Sağlık olsun canım..annenin yaninda kalmaya vesile olmuş işte..Yok canim yaa bizim planlar degisti kombi arizalanmis esim geldi ama eli bos dondu bizsiz yolladik babamizi =) servisi aradik ariza giderilsinde oyle gidelim dedik hava soguk cesaret edemedim soguk eve kizimi goturmeye elektrikli isiticida yeterli olmayabilir havalarda duzelmedi gittii. Pazartesine kadar annemdeyim. Soz verdigim uzere emanet tartiyida verdim komsuya kaldimmi tartisiz esim geldiginde ciktik civardaki marketlerde bulamadik buyuk marketlerde uzak, benim anneci kizim durmayinca donduk geri
Kilo kontrolu yapamiycam malesef kontrolsuz bir hafta beni bekliyor
Aslında ben nohut yicektim...menü güzel canım ama akşam az değilmi okadarcık
Aynen canım bide bu var tabi...Minikkelebgn telafi haftasi artiyi gorunce kuzum napsiin dengelemek gerek
Oyyy bu benden bilem az olmuş...Sabah:1yumurta,3zeytin,1kk peynir
Oglen:3catal makarna, 1kase yogurt
Aksam: 2baget haslama (sossuz, yagsiz ve tuzsuz)
Aralarda bool suu bir orta kahve yatmadan yesil cay icerim ve maden suyu
Aynenn cok iyi bir fikir nasisa alt kat evde erkekte yook cat kapi yapariimSağlık olsun canım..annenin yaninda kalmaya vesile olmuş işte..
Sen her zamanki gibi dikkat edersin...
Pazartesi sürpriz olur hepimize...
Belki arada komsuya kacar tartılırsın
Kiz aklim cikiyoorr annemde kilo alip gidicem diye cidden coook zor oluyor diyetteken misafir gitme gelme durumlariOyyy bu benden bilem az olmuş...
doyduysan sıkıntı yok canım :) hadi bakalım bir kaçamaksız gece daha hepimizeAslında ben nohut yicektim...
Senin menünün azıcıklığını görünce vaz geçtim
Böyle yaptım
Tokum ama sorun yok...
Aksaam türk kahvesi icerim bide...
bu menüyle eksilere düşmemesi mümkün değil :)Minikkelebgn telafi haftasi artiyi gorunce kuzum napsiin dengelemek gerek
evet şu misafirlikler yok mu görmezsen yemiyorsun keki böreği ama oralarda görünce hem milletin hadi ye baskısı hemde içindeki azıcık ye canım ne olacak sesi :) ama o bir tane yiyeyim ne olacağın devamı geliyor mutlaka o yüzden kendimizle savaşmak zorundayızKiz aklim cikiyoorr annemde kilo alip gidicem diye cidden coook zor oluyor diyetteken misafir gitme gelme durumlari
Aynennn tabii tum hafta boyle gidersee ahh o nefsimizz bir anlik birsey ipin ucu kaciyor aradabu menüyle eksilere düşmemesi mümkün değil :)
afiyet olsun canım :)Sabah:1yumurta,3zeytin,1kk peynir
Oglen:3catal makarna, 1kase yogurt
Aksam: 2baget haslama (sossuz, yagsiz ve tuzsuz)
Aralarda bool suu bir orta kahve yatmadan yesil cay icerim ve maden suyu
Evet caniimm sen emziriyorsun birde tamamm herkes birsey yedirme cabasindadir =)evet şu misafirlikler yok mu görmezsen yemiyorsun keki böreği ama oralarda görünce hem milletin hadi ye baskısı hemde içindeki azıcık ye canım ne olacak sesi :) ama o bir tane yiyeyim ne olacağın devamı geliyor mutlaka o yüzden kendimizle savaşmak zorundayız
Yok masallah harika gidiyorsun...Kiz aklim cikiyoorr annemde kilo alip gidicem diye cidden coook zor oluyor diyetteken misafir gitme gelme durumlari
Hemde ne fenaaYok masallah harika gidiyorsun...
Şu misafirlikler fena oluyor gercekten
Bi lokmayla kalabiliyorsak,yiyelim zaten...helal olsun...Hemde ne fenaa
cokk minicik,kucucuk bir parcacikk kek yedim annemin komsusu getirmisti diyette oldugmu soyledimm bana dediki bu kek insana diyet bozdurur
Bi lokmacik aldim kalanida prensesime yedirdim ardindan indim tartildim cok sukur iyiydim
=) iyi ya iste hicte hayir dememBi lokmayla kalabiliyorsak,yiyelim zaten...helal olsun...
Kız sürekli tartılma : )
Tartiyi geri sana verirler yoksa