Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

Gunaydiiinnn
Uyuyormusunuz kizlar havada kapali tam uyku havasi
Biz kalktik toparlandik bugun evimize gidiyoruz ama evde cook isim var ilaclama yapildi heryeri kaldirip temizlik yapicam

Gunaydiiinnn
Biz kalktik toparlandik bugun evimize gidiyoruz ama evde cook isim var ilaclama yapildi heryeri kaldirip temizlik yapicam
Aaa yinede benden önce yazdın
Günaydın canım...
Allah yardımcn olsun..
Bi çırpıda bitiversin işler

Gunaydiiinnn
günaydın ....kolay gelsin canım ben birazdan yürüyüşe çıkacağım kahvaltıyı ge yaptım :) temizlikte baya kalori harcatıyor televizyonda duymuştum temizlik yaparken vücudu streç filmle sarmak zayıflatıyormuş

Birimiz kacamak yapinca bir digerimizde yapiyor dedigin gibi bulasici galiba
evet canım allahta baka birileri var da ben arada çıkıp nefes alabiliyorum yoksa eve hapsolurdum yağsız çiğköfeyi eltim yapıyor urfalı kendis baharat ve esmer ince bulgur ve bol isotla hiç yağ koymadan yapıyor çok lezzetli yağsız olası da hafif yapıyor bulgur çok faydalı zaten en hiç pilav yiyemiyorum sevmem sadece köftede tüketebiliorum :) bulgur yasak değil demi

Allahım ya
S harfini yazmayınca yağsız yerine, yağız sandım...
Degisik bi çiğköfte cesiti sandım
Tanesini 25 kalori sanıyordum ben..,65 mis
Ona göre yemek lazım...
Bende çok severim,dayanamam...
Ama yedigimde illaki kilom artıyor...
Bulgur cok sık olmamak şartyla 2-3 kaşık yiyoruz canım

hadi ya okadar kalori varmıymış bende tamtersi yağsız bulgurun zayıflamaya yardımcı olduğunu duymştum

hadi ya okadar kalori varmıymış bende tamtersi yağsız bulgurun zayıflamaya yardımcı olduğunu duymştum
bide esmer bulgur yemissin zaten bisey olmaz...
Ben onu genel olarak yazdm
Sen emziriyorsun tabiki biraz daha fazla yiyebilirsin
Yalnız cidden o kadar kalorui var mıdır ki?
Yürüyüşünü yapabildin mi?

Yok canim yaa bizim planlar degisti kombi arizalanmis esim geldi ama eli bos dondu bizsiz yolladik babamizi =) servisi aradik ariza giderilsinde oyle gidelim dedik hava soguk cesaret edemedim soguk eve kizimi goturmeye elektrikli isiticida yeterli olmayabilir havalarda duzelmedi gittii. Pazartesine kadar annemdeyim. Soz verdigim uzere emanet tartiyida verdim komsuya kaldimmi tartisiz esim geldiginde ciktik civardaki marketlerde bulamadik buyuk marketlerde uzak, benim anneci kizim durmayinca donduk geri
Kilo kontrolu yapamiycam malesef kontrolsuz bir hafta beni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…