- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 37
- Konu Sahibi Minikkelebk
-
Aaa yinede benden önce yazdınGunaydiiinnn
Uyuyormusunuz kizlar havada kapali tam uyku havasi
Biz kalktik toparlandik bugun evimize gidiyoruz ama evde cook isim var ilaclama yapildi heryeri kaldirip temizlik yapicam
günaydın ....kolay gelsin canım ben birazdan yürüyüşe çıkacağım kahvaltıyı ge yaptım :) temizlikte baya kalori harcatıyor televizyonda duymuştum temizlik yaparken vücudu streç filmle sarmak zayıflatıyormuşGunaydiiinnn
Uyuyormusunuz kizlar havada kapali tam uyku havasi
Biz kalktik toparlandik bugun evimize gidiyoruz ama evde cook isim var ilaclama yapildi heryeri kaldirip temizlik yapicam
Selaaamlar kızlar...
Esr canım bugün acılıs icin gec kalmissin sanki
slm canım ben sizin kadar sık giremiyorum nete ama ırsat buldukça bakıyorumSelaaamlar kızlar...
Esr canım bugün acılıs icin gec kalmissin sanki
evet canım allahta baka birileri var da ben arada çıkıp nefes alabiliyorum yoksa eve hapsolurdumBirimiz kacamak yapinca bir digerimizde yapiyor dedigin gibi bulasici galiba
Sana yazılanlar havada kalmaz, sohbetlerimize katılırsan sorun yok canımslm canım ben sizin kadar sık giremiyorum nete ama ırsat buldukça bakıyorum
Allahım yaevet canım allahta baka birileri var da ben arada çıkıp nefes alabiliyorum yoksa eve hapsolurdumyağsız çiğköfeyi eltim yapıyor urfalı kendis baharat ve esmer ince bulgur ve bol isotla hiç yağ koymadan yapıyor çok lezzetli yağsız olası da hafif yapıyor bulgur çok faydalı zaten en hiç pilav yiyemiyorum sevmem sadece köftede tüketebiliorum :) bulgur yasak değil demi
hadi ya okadar kalori varmıymış bende tamtersi yağsız bulgurun zayıflamaya yardımcı olduğunu duymştumAllahım ya
S harfini yazmayınca yağsız yerine, yağız sandım...
Degisik bi çiğköfte cesiti sandım
Tanesini 25 kalori sanıyordum ben..,65 mis
Ona göre yemek lazım...
Bende çok severim,dayanamam...
Ama yedigimde illaki kilom artıyor...
Bulgur cok sık olmamak şartyla 2-3 kaşık yiyoruz canım
bide esmer bulgur yemissin zaten bisey olmaz...hadi ya okadar kalori varmıymış bende tamtersi yağsız bulgurun zayıflamaya yardımcı olduğunu duymştum
bence okadar kalori yoktur:) evet canım 40dk yürüdüm şimdide yemeğimi yedimbide esmer bulgur yemissin zaten bisey olmaz...
Ben onu genel olarak yazdm
Sen emziriyorsun tabiki biraz daha fazla yiyebilirsin
Yalnız cidden o kadar kalorui var mıdır ki?
Yürüyüşünü yapabildin mi?
Ohh gitsin kilocuklar...bence okadar kalori yoktur:) evet canım 40dk yürüdüm şimdide yemeğimi yedim
süper gitsin teker teker gramlarOhh gitsin kilocuklar...
Bende 1 saat yürüdüm
Dünde 50 dk yurumustüm galiba yazmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?