- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 37
- Konu Sahibi Minikkelebk
-
Gecmis olsun canımcanım bende antibiyotik kullanıyorum bede bakayım yan etkisine 11 de kalktımallah affetsin
Benim prensesim 3 ay sonra 3 olacak...Kizlarrr kizi olanlar=) kuzularin kulaklarini deldirdiniz mi ne dusunuyorsunuz varsa iyi veya kotu deneyimleri paylasirsaniz sevinirim
aslında büyük bir nimet bizlere ama korkumuzun önüne bir geçebilsek sanki patladı patlayacak gibi hissediyorsunKızlar düdüklü tencee gibi kolaylk var mı ya...
Dikkatli kullanin biseycik olmaz Allahın izniyle...
5 saat bi yemeğin pişmesini bekleyemem ya..
Hele kuruları böyle lokum gibi olunca severim...
Ağzıma tıkır tıkır gelince yiyemiyorum...
Eger caymazsam yarin deldirecegimBenim prensesim 3 ay sonra 3 olacak...
Ben bi küpe delisiyim, çok severim...hep hayal ederdim, kızim olursa bebekken deldircem kulaklarını diye..
Ama şimdi neden bilmiyorum kıyamıyorum..
Deldircek misin canim
1 porsyon nohut 180 kaloriymiş minik kelebek..200 de sen ona..fana değil ama değilmi?Kızlar düdüklü tencee gibi kolaylk var mı ya...
Dikkatli kullanin biseycik olmaz Allahın izniyle...
5 saat bi yemeğin pişmesini bekleyemem ya..
Hele kuruları böyle lokum gibi olunca severim...
Ağzıma tıkır tıkır gelince yiyemiyorum...
Cevremde (akrabalardan) 2kisinin duduklusu patlamis allahtan suratlarina falan degil,tavana kadar etler yemekler firlamis
10yillik evliyim hiic kullanmadim evet zor olmasina cook zor geceden islat sabahtan pisirmeye basla ki yemegin aksama hazir olsun
ben bir zamanlar modaydı bir kaç tane deldirmek bir alet var onunla deliyorlar deldirmiştim ama inan hiç acımıyor..Eger caymazsam yarin deldirecegimannemle birlikteyken ciksin dedim aradan,yasida geldi artik 2yas diye belirlemistim kendimce=)
Benim kiscemde 6ay sonra 3olcak insallah, allah uzun saglikli omurler nasip etsin kuzularimiza
Dimiiiayy ben hiç çevremde duymadım çok fena
Benim anneminde patladıCevremde (akrabalardan) 2kisinin duduklusu patlamis allahtan suratlarina falan degil,tavana kadar etler yemekler firlamis
10yillik evliyim hiic kullanmadim evet zor olmasina cook zor geceden islat sabahtan pisirmeye basla ki yemegin aksama hazir olsun
Burda porsiyon miktarı çok onemli canım...1 porsyon nohut 180 kaloriymiş minik kelebek..200 de sen ona..fana değil ama değilmi?
Aynen canım annem benimkini daha bi kacaylkken deldirmis...Dimiii
Gulermisin aglarmisin durumu dusununce kotu birsey ama anlattiklari zaman gulmustum bende
Benimde delik kulaklarim daa soz konusu minnoslar olunca iste annelik icgudusu
ooo çok iyi miden küçüldü sanırım..Burda porsiyon miktarı çok onemli canım...
4 kaşık= 1porsiyon
Abartmamak lazm
DÜn gece bende nohut ıslatmayı düşundum ama canım hic cekmiuor bugün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?