- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 37
- Konu Sahibi Minikkelebk
-
afiyet olsun bizim tüp bitti gece gece yapamayacağım maalesef:))Kaç gündur türk kahvesi çekiyordu cânım
Yaptm içiyorum şimdi...
ooo bayağı sert,bu şekilde verirsin kısa sürede..Sabah 1 yumurta,1 dilim k.ekmegi.2 ceviz,domates,salatalk,2 kayisi,1 catal peynir
Ara 1 yesil elma
Ara 1 avuc leblebi,5 badem
Aksam 1 dolma biber,1 tanede sade kabuğu,1 kase yogurt
Gel sana da yapayımafiyet olsun bizim tüp bitti gece gece yapamayacağım maalesef:))
Yok tatlım ya nerdeeooo bayağı sert,bu şekilde verirsin kısa sürede..
kalorileri hesapladınmı..bir topla bakalım 1500 ün altında olması gerek bende 28 kilo verdim..78 den 50 kiloya..Yok tatlım ya nerdee
Pazartesi gördüğüm kilonun üstüne böyle dikkat ettiğim halde ekleyip duruyorum...
Gel sana da yapayım
Cok güzel olmuştu
Sende yarın içersin artık :)
Bana kalırsa 1000 ancak eder..kalorileri hesapladınmı..bir topla bakalım 1500 ün altında olması gerek bende 28 kilo verdim..78 den 50 kiloya..
nacizhane tavsiyem açlık krizi geldiğinde elma yada havuç ye saltalık ılık su iç..8 bardak içmeye çalışın..ilk bir ay tartıda farketmeyebilir vücut kendini kilitliyor gibi..istikrar önemli sonra devam ettiğinde sıska bir şey olacaksınız:)yağsız sütlerden bir bardak olabilir..domates olabilir..vitamini çok kalorisi az olan herşey..birde çok az yağlı mercimek kurufasülye nohut hiç ekmeksiz salata ile bunlar sağlıklı karbonhitratmış..Yok tatlım ya nerdee
Pazartesi gördüğüm kilonun üstüne böyle dikkat ettiğim halde ekleyip duruyorum...
Tüp öyle oluyor tabi..birde laf işittim eşimden içime doğacak hali yok değilmi tüpün biteceğinin
tatlım sen diyete maaydonaz kıvırcık salat falan ekle birde o yazdıklarımda 1200 e çık bir şey olmaz karbonhitrat minimum olsun mesela sadece günde bir dilim ekmekmi diyeyim..önemli olan sağlıklı kilo vermek bir daha almamak..Bana kalırsa 1000 ancak eder..
Wuuu ne güzel vermissin öyle şimdi 50 kilo musun
Nasıl verdin?
Bize de anlatt
haklısın canım..ben yarın yine uğrarım olurmu..Tüp öyle oluyor tabi..
Bizim eskiden tüpümüz vardı..
Mutlaka yedek alırďı annem ))
Yada küçük bi tüp bulundur
Biz ikimizde çok dikkat ediyoruz canımnacizhane tavsiyem açlık krizi geldiğinde elma yada havuç ye saltalık ılık su iç..8 bardak içmeye çalışın..ilk bir ay tartıda farketmeyebilir vücut kendini kilitliyor gibi..istikrar önemli sonra devam ettiğinde sıska bir şey olacaksınız:)yağsız sütlerden bir bardak olabilir..domates olabilir..vitamini çok kalorisi az olan herşey..birde çok az yağlı mercimek kurufasülye nohut hiç ekmeksiz salata ile bunlar sağlıklı karbonhitratmış..
canım 1 senede sanırım..benimde vardı bir başlık çok eskiden ona bakıp yazarım buraya..Biz ikimizde çok dikkat ediyoruz canım
1 ay oldu 6 kilo verdik..
Ama bi haftadr dikkat ettigim halde eksilmiyorum
Bi anda gudeceği ümidini taşıyorum tabi o ayrı
Daha öncede diyet yaptım
Bu kadar istikrarlı olduğumu hatırlamıyorum)))
Sen ne kadar sürede verdin
Bekleriz her zamanhaklısın canım..ben yarın yine uğrarım olurmu..
GünaydınnnGunaydiin caniimmm
Cok uyumusuz coookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?