- Konu Sahibi Minikkelebk
-
Canım mesela ciddi kilolar verip, duraklayan insanlar için mantıklı neden olmasınDuraklamaya girince, bir gun tika basa yiyin ve ardindan devam edin diye yorumlar okudummantigi anlamissindir sende
Ama boyle birsey olamaz degil mi?
Aynen mantik ters kose ama bilemedim =) kulaga baya degisik geliyor tika basa ye yola devamCanım mesela ciddi kilolar verip, duraklayan insanlar için mantıklı neden olmasın
Metabolizmayı şaşırtmak için
Afiyet olsun canımSabah:1gun kurusu,1bardak ilik su,1kase yogurt
Oglen:2servis kasigi kiymali karnabahar
Aksam:yarim etli ekmek,1barak ayran
Su an midem oldukca rahatsiz, etli ekmegin vicdanini yasiyorum, pidesi kalin ve yarim olmasina ragmen uzundu baya, erken bir vakitte yemis olmamin avantajini gormeyi umuyorum
Aralarda su ictim bitki cayi yok
Aslında Benim icinde hemencecik aksam oluyor ama...Hiic yadirgamadim canim aksine bi bakiyorum aksam olmus esim eve gelmis
Ama benim cimcimem oglen uykusunu birakmaya niyetlendi saat uygulamasindan sonra
Farketti caniim farketmezmiii tam 4elbisemi ve hamileyken ve sonrasindada giyindigim pancomu ablama verdim (hamile kendisi)
Ve olmayan pantolonlarimi daha dun denedim, oluyorr ama hala cook iyi durmuyor sanirim bir 5kiloya daha ihtiyac var.. 5kilonun bir beden oldugnu bilmiyordum cok guzellkilo olarak kulaga az gelsede bir bedene tekabul etmesi cok hoss... 36mi olacagim bu yolculugun sonunda
Afiyet olsun canimcimm menun gayet basariliSabah 1 yumurta (omlet)
2 çatal peynir,domates,biber
Ara 1 cay bardaği leblebi
Aksam yarim lahmacun,domates,1 bardak ayran...
Ben demiştim dayanılmıyor diyeCaniim yarin malum hastane islerim var ve ardindan mecburi anneme gidecegim (evde ilaclama var) saniyorum pazartesiye kadar orda kalacagim bu demek oluyor ki pazartesi eve dondugumde kilom bana supriz olcak, umuyorum iyi bir rakam gorurum. Birde gecen hafta ici tartiyi kaldirmistim ya, yok olmuyor,dayanilmiyor =) geri cikarip gun icinde defalarca tartilmaya devam ettim cunku daha motivasyonum yukseliyor beni hirslandiriyor ve annemde tartilamayacagim ama soz diyeti asla bozmak yok
Canım çok gecmis olsunSelam canimm pazartesi neydi oyle hala anlamis degilim bende o kiloyu yakalayamadim bugun sabah 74.500du tartim artik pazartesi allah kerim
Endoskopi oldum kronik farenjit ve vertigo tanisi koydu dr.odyometriye sevk etti isitme testi yapilcakmis yinede, odyometride temmuza randevu verdi o zamana kadar allerji ilaci ve vertigo ilaci kullanacagim
Amin caniiim insallahh.Canım çok gecmis olsun
Şifa olur ins ilaçlar
Ben anlamadm bu tartının derdini
Gerçi pazartesi o rakamı görüncede sürpriz olmuştu
Pazartesi yine iyi bi rakam görürz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?