Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

Duraklamaya girince, bir gun tika basa yiyin ve ardindan devam edin diye yorumlar okudum mantigi anlamissindir sende
Ama boyle birsey olamaz degil mi?
Canım mesela ciddi kilolar verip, duraklayan insanlar için mantıklı neden olmasın
Metabolizmayı şaşırtmak için

Sabah:1gun kurusu,1bardak ilik su,1kase yogurt
Oglen:2servis kasigi kiymali karnabahar
Aksam:yarim etli ekmek,1barak ayran
Su an midem oldukca rahatsiz, etli ekmegin vicdanini yasiyorum, pidesi kalin ve yarim olmasina ragmen uzundu baya, erken bir vakitte yemis olmamin avantajini gormeyi umuyorum
Aralarda su ictim bitki cayi yok

Afiyet olsun canım
Bende birazdan lahmacun yiyeceğim
Ben anladm senin ne yediğini
Bence bişey olmaz
Dediğin gibi erken yemişsin

Ben yaz saati uygulamasını hiç yadırgamazdım
Bi türlü uyum sağlayamadm..
Sen alısabildin mi...
Bide Gecen hafta göbiş pek bi inmis geliyodu
Bugün çok kocaman geliyor??
Hiç olmayan kıyafetine girdin mi canım
5 kilo 1 beden yapıyormuş
Tam 5 kilo verdin çunku

Hiic yadirgamadim canim aksine bi bakiyorum aksam olmus esim eve gelmis
Ama benim cimcimem oglen uykusunu birakmaya niyetlendi saat uygulamasindan sonra
Farketti caniim farketmezmiii tam 4elbisemi ve hamileyken ve sonrasindada giyindigim pancomu ablama verdim (hamile kendisi)
Ve olmayan pantolonlarimi daha dun denedim, oluyorr ama hala cook iyi durmuyor sanirim bir 5kiloya daha ihtiyac var.. 5kilonun bir beden oldugnu bilmiyordum cok guzell kilo olarak kulaga az gelsede bir bedene tekabul etmesi cok hoss... 36mi olacagim bu yolculugun sonunda

Caniim gobisinin kocamanligida tukettigin sivilardandir bence, baktim aclik hissim geliyor hemenn suyla sisiriyorum kendimi geciyor,sabaha karnim duzlesmis(!) oluyor
Duz bir kariinnn
Dahada duzlesicek bir karin

Aslında Benim icinde hemencecik aksam oluyor ama...
Aksamlar çok kısa geliyor...
Bana kalırsa 7,8 kilo bir beden yapıyor :)
Senin boyun uzun bi 10 kilo sonra fıstık gibi olursun

Caniim yarin malum hastane islerim var ve ardindan mecburi anneme gidecegim (evde ilaclama var) saniyorum pazartesiye kadar orda kalacagim bu demek oluyor ki pazartesi eve dondugumde kilom bana supriz olcak, umuyorum iyi bir rakam gorurum. Birde gecen hafta ici tartiyi kaldirmistim ya, yok olmuyor,dayanilmiyor =) geri cikarip gun icinde defalarca tartilmaya devam ettim cunku daha motivasyonum yukseliyor beni hirslandiriyor ve annemde tartilamayacagim ama soz diyeti asla bozmak yok

Ben demiştim dayanılmıyor diye
Bozmazsn canm ins inanıyorum ben sana
Hadi o zaman pazartesi heyecanlı olcak

Gelemedim canim canta hazirligi, kizimin banyosu anca elime aldim tel.i.. İnternetim olcak olmazmiiii
Saol caniim
Vee tebrik ederim
Twiser bilemedim
Ama arastiricam
İyi uykular caniim

Kac gündür çokk dikkat ediyorum
Sonuç, pazartesi gördüğüm rakamı bi daha göremedim
Bu sabah bile 400 fazlaydım..

Selam canimm pazartesi neydi oyle hala anlamis degilim bende o kiloyu yakalayamadim bugun sabah 74.500du tartim artik pazartesi allah kerim
Endoskopi oldum kronik farenjit ve vertigo tanisi koydu dr.odyometriye sevk etti isitme testi yapilcakmis yinede, odyometride temmuza randevu verdi o zamana kadar allerji ilaci ve vertigo ilaci kullanacagim

Canım çok gecmis olsun
Şifa olur ins ilaçlar

Ben anlamadm bu tartının derdini
Gerçi pazartesi o rakamı görüncede sürpriz olmuştu
Pazartesi yine iyi bi rakam görürz ins

Canım çok gecmis olsun
Şifa olur ins ilaçlar

Ben anlamadm bu tartının derdini
Gerçi pazartesi o rakamı görüncede sürpriz olmuştu
Pazartesi yine iyi bi rakam görürz ins
Amin caniiim insallahh.
Aynen umudumuz pazartesi
Gorucez gibime gelmiyor pek, ama yinede dedigin gibi cikmadik candan umit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…