- Konu Sahibi Minikkelebk
-
Yok yok mac kolik hic degilimNe maciiii =) sen ciddi ciddi mac koliksiinnn izlemedim evet ama turkiye maci muhtemelen
Oleeyyyyy yehuuuu
Esim evde yok canim o olsa mecbur kalirdim turkiye macini izlemeye ki hic hoslanmam mactan
Evet gecende mactan bahsettinYok yok mac kolik hic degilim
Sevmem diyebiliriz hatta
Ama bu milli mac tabi baska
Yarısından sonra izledim
Gecen hollanda macinda yenilince son anda çok üzülmüstüm bunda yendik :)
Çocuklar iyiler elhDers calisabiliyormusun bu ara biraz yogun geciyor gunlerin,cocuklar toparladimi tamamen
Canim yaa helal olsun sana benimde teyzem kpss yi kazandi ama nasiilll, sabah ezaniyla kalkardi namaz kilar ardindan derse koyulurdu sabahlari zihnim daha acik oluyor derdi emeginin karsiligini aldi hopada gorev yapti simdi dondu evine ikiz bebekleri var allah sanada guc kuvvet versin emeklerinin karsiligni alirsin insallah calis hadi senÇocuklar iyiler elh
Iyilestiler
Ben ders calisiyorum mecburen ama gel bana sor ne halde...
Bugün calismam gerekenin yarisini ancak calisabildim
Kalan Sorularimi côzcem birazdan
Vakite az kaldi
17 gûn var
Masallah teyzeyeCanim yaa helal olsun sana benimde teyzem kpss yi kazandi ama nasiilll, sabah ezaniyla kalkardi namaz kilar ardindan derse koyulurdu sabahlari zihnim daha acik oluyor derdi emeginin karsiligini aldi hopada gorev yapti simdi dondu evine ikiz bebekleri var allah sanada guc kuvvet versin emeklerinin karsiligni alirsin insallah calis hadi sen
İyi cok sukur hapsura hapsura gidiyoruz bizde hapsurmasi tedirgin ediyor beni hasta oldu olcak diyorum ama hep hapsurur iste alerjik... Yok tuzlu yemek yapmam aslinda yani elim aliskin degil yumurtaya ayrana domates salataliga asla tuz dokmem.. Bilemedim deterjandan olabilcegni dusunuyorumCanim senin kuzu nasıl?
Benimde elim şiş
Ama benimkiler el,ayak şişer arada
Doğumdan sonta kaldı...
Normalde böyle bi problemin yoksa
Acaba tuzu mu fazla kacirdin?
Eşimde destek oluyor bana ben zaten o kadar istiyordum ki...Ziyaretine gittigimde salonun duvarinda koca bir harita asiliydi dedim teyze bu neee =) ders calisiyormus canim benim, cok azimliydi senin gibi
Yavrum demek biseye karsı hassas o daİyi cok sukur hapsura hapsura gidiyoruz bizde hapsurmasi tedirgin ediyor beni hasta oldu olcak diyorum ama hep hapsurur iste alerjik... Yok tuzlu yemek yapmam aslinda yani elim aliskin degil yumurtaya ayrana domates salataliga asla tuz dokmem.. Bilemedim deterjandan olabilcegni dusunuyorum
Bocek ve dip kose temizlik
ama ne temizlik bi an korktum kizim camasir suyindan etkilencek diye camlari dayadim
Masallah size canim ne guzel ya allah bozmasin insallahEşimde destek oluyor bana ben zaten o kadar istiyordum ki...
Belki evli olmasam daha zor olurdu...
Herseyimi yapiyor sagolsun
Kayit vs...
Mesela ben okurken o da bos durmadı
Yuksek yaptı filan
Karsilikli ders calistk
Yine sinavı var bu hafta
Evde
Ders calisiyrz
Yani baska biri olsa belki bende yapamazdm
Amin canım hepimizin mutluluğu daim olsunMasallah size canim ne guzel ya allah bozmasin insallah
Amin arkadasim insallah...Amin canım hepimizin mutluluğu daim olsun
İnternetim gidiyorAmin arkadasim insallah...
Ben gittim yarin gorusmek uzere caniimmm
İyi dersler
Canım 2 gün aynı kilodaa olmak duraklama sayılmaz,kac hafta diyet yaptığı halde kilo veremeyenler varGunaydiiinnn
74,400um yok ortalarda nolcak boyle, duraklamaya mi girdim yoksa
Pek icime sinmeyen bir kahvalti yaptim.haftayi yariladik,yerimde saymak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?