• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minikkelebeğin zayıflama günlüğü

Aksam uzeri markete ciktim, vallahi yutkuna yutkuna baktim cikolara vb...lerine :kk77:
Ama almadim,sadece baktim ve cikonun mutluluk hormonu salgiladigna eminimmm yemeyince cok mutsuzum cok uzgunum :rolleyes:

Aksam uzeri markete ciktim, vallahi yutkuna yutkuna baktim cikolara vb...lerine :kk77:
Ama almadim,sadece baktim ve cikonun mutluluk hormonu salgiladigna eminimmm yemeyince cok mutsuzum cok uzgunum :rolleyes:
Iyi yapmısssın canım tebrik ederm
Zayıf olcaz biź
Yemeyelim

Elektrik yoktu bugün dünyadanda haberimiza yoktu
Simdi izliyoruz
Allahım bi savcı vurulmuş
RÂBBIM sifa versin
Ailesine sabır versin

Amin caniim allah duani kabul etsin..
Bizim kilolar supriz yapiyor bize benim tartida hos degil icimi acmiyor, gun icini soylemiyorum bu sabah kalktim tartiya ciktim allahimm 74,800 gun icinde 75lerde =) napcam bilmem o patates yemegi iyi gelmedi bana,
Sanada bulgur pilavi.. Menun gayet kararinda, fazla gramlar bize pazartesinden armagan..

Amin caniim allah duani kabul etsin..
Bizim kilolar supriz yapiyor bize benim tartida hos degil icimi acmiyor, gun icini soylemiyorum bu sabah kalktim tartiya ciktim allahimm 74,800 gun icinde 75lerde =) napcam bilmem o patates yemegi iyi gelmedi bana,
Sanada bulgur pilavi.. Menun gayet kararinda, fazla gramlar bize pazartesinden armagan..
Aynen canım dediğin gibi
İyi gelmedi bize dün yediklerimiz
Bu sabah 75 tim bende :(

Bende öyle yutkuna yutkuna bakıyorum şu yan gözle bile bakmamayı beceremiyorum

Kastın ="Minikkelebk, post: 40250295, member: 400032"]Aynen canım dediğin gibi
İyi gelmedi bize dün yediklerimiz
Bu sabah 75 tim bende :KK43:[/QUOTE]
Kaçtın boyun kaç

bi sekilde toparlamamız lazım

Bi arkadaşm hurma+yogurt diyeti yapmis
Hic kilo veremediginden yakinirdi
1 haftada 2 kilo vermis
Israr etti illa yap sende diye
Yapsak mı ki

Canim ben o sekil beslenmekten cekiniyorum acikcasi...
Vucut ona alisir ve diyet bittikten sonra,vucut alisilmisin disina cikinca kilo alarak tepki gosterirse diye
Hos o diyeti yapan kisi diyetten sonrada skinti yasamamis bilemedim

Canim ben o sekil beslenmekten cekiniyorum acikcasi...
Vucut ona alisir ve diyet bittikten sonra,vucut alisilmisin disina cikinca kilo alarak tepki gosterirse diye
Hos o diyeti yapan kisi diyetten sonrada skinti yasamamis bilemedim
Aslında bende sevmiyorum bu sekil beslenmeyi ama
Çok aklımı çeldi :)
Neyse kilomuz filan durursa
Aklimizda bulunsun

Back