- 21 Haziran 2012
- 2.857
- 799
- 148
- 37
- Konu Sahibi Minikkelebk
-
Bitter yok evdeBanada oluyor o, gunde max.2kare bitter yesek yakisikalmaz mi
Iyi yapmısssın canım tebrik edermAksam uzeri markete ciktim, vallahi yutkuna yutkuna baktim cikolara vb...lerine
Ama almadim,sadece baktim ve cikonun mutluluk hormonu salgiladigna eminimmm yemeyince cok mutsuzum cok uzgunum
Aynen canım dediğin gibiAmin caniim allah duani kabul etsin..
Bizim kilolar supriz yapiyor bize benim tartida hos degil icimi acmiyor, gun icini soylemiyorum bu sabah kalktim tartiya ciktim allahimm 74,800 gun icinde 75lerde =) napcam bilmem o patates yemegi iyi gelmedi bana,
Sanada bulgur pilavi.. Menun gayet kararinda, fazla gramlar bize pazartesinden armagan..
Bende öyle yutkuna yutkuna bakıyorum şu yan gözle bile bakmamayı beceremiyorumAksam uzeri markete ciktim, vallahi yutkuna yutkuna baktim cikolara vb...lerine
Ama almadim,sadece baktim ve cikonun mutluluk hormonu salgiladigna eminimmm yemeyince cok mutsuzum cok uzgunum
Kaçtın boyun kaç[/QUOTE]Kastın ="Minikkelebk, post: 40250295, member: 400032"]Aynen canım dediğin gibi
İyi gelmedi bize dün yediklerimiz
Bu sabah 75 tim bende
Hurma ve yogurt sadeceO diyette ne yicez peki
Canım esr in de dedigi gibiNeden aldınız acaba bakıyorum dikkatlisinizde
Aslında bende sevmiyorum bu sekil beslenmeyi amaCanim ben o sekil beslenmekten cekiniyorum acikcasi...
Vucut ona alisir ve diyet bittikten sonra,vucut alisilmisin disina cikinca kilo alarak tepki gosterirse diye
Hos o diyeti yapan kisi diyetten sonrada skinti yasamamis bilemedim
Ben arada gunlugunu takip ediyorum canim biraz stres icindesin saniyorum buda yediklerine yansiyorBende öyle yutkuna yutkuna bakıyorum şu yan gözle bile bakmamayı beceremiyorum
Yehuuuu maçı biz aldık
Evet son zamanlarda cok olduesr_esr .!.:Ben arada gunlugunu takip ediyorum canim biraz stres icindesin saniyorum buda yediklerine yansiyor
Cok kacamagin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?