- Konu Sahibi Minikkelebk
-
71 olsa mı ki?Caniiimm bende seni tebrik ederiim cok mutluyum ikimiz icinde..
Emeklerimizin karsiligini aliyor olmak cok guzell
Yeni hedefimiz nedir teyit edelimde tam olsun
Olur kuzum ben 70dusunmustum ama dedigin gibi fazlasi olursa ne ala,71 olsa mı ki?
Fazlası olursa ne ala
Bu arada ben kahvaltı yapmadm
Birazdan güzel bi kahvalti yapacagmm
Sende iyi ki varsın canımOlur kuzum ben 70dusunmustum ama dedigin gibi fazlasi olursa ne ala,
Birde duraklama donemine falan girersek daha ulasilir olmasi adina 71de kararimizi verelim.
Afiyet olsun caniim,bizde kizceyle kahvalti masasindayiz hala birazdan kalkip evi derleyip toplayacagim
Canimm ya bu gunlugu acman ne iyi olmus
İyiki varsinn
Dip kose giristim canim ya dun bocek gordum evde,tum gece uyuyamadim cok huylandim, kendimi rahatlatmak icin temizligin dibine vurdumEsr tatlim gelmemissin...
işler çokmuydu..yoksa evimi toplamaya başladın :)
Ben yürüyüşümü yaptım..,
Aksam vakit bulursam spor yaparım birazda...
BöcekDip kose giristim canim ya dun bocek gordum evde,tum gece uyuyamadim cok huylandim, kendimi rahatlatmak icin temizligin dibine vurdumhavalar isindi ya cikiyorlar yavas yavas ilaclamak gerekicek.. Aksam yemegi yok ortada,yemis olmak soyle dursun
Bende spor yok canim =( skilasmadan zayiflamak canimi skiyor persembe gunu kbb.muayenemi olduktan sonra ise yarar sonuclar alirsam insallah baslamayi dusunuyorum tekrardan
Ben yemege koyulayim bi an evvel
Evet canım öyle olduAfiyet olsun canimm zengin bir menu olmus pazartesinin hatrina =)
Aslinda bulgur ile pirincin kalori acisindan pek bi farkı yok..bazi yemekler yanina pilav istiyor=) bende yerim haftada 2-3 sefer
Aslinda pirinc pilavi cok severim ama napcan iste bulgurla idare ediyorum
Tansiyonun dusmus olabilir
Yeni geldi canımCaniim gelmedi sanirim elektrigin,umarim bunun disinda hersey yolundadir
Banada oluyor o, gunde max.2kare bitter yesek yakisikalmaz miCanimm felaket tatlı çekiyor
Öyle böyle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?