• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Minik oğlum.kavusamadigim

Ruzgarmasal

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2016
89
120
8
36
Merhaba arkadaşlar araniza yeni katildim ama nolur yardim edin.ben 15nisanda 27+4gunlukken minik oğlumu kucagima alamadim kaybettim.ögun kontrola bebegimi görmeye gittiğimde heyecanla oğlumu görmek için yattigim sedyede kalbi durduğunu ve bebeğim i kaybettigimi öğrendim dünya basima yikilmisti.ve hemen normal doğum için hazirlandim.12saat suni sanci çektim fakat olmadi ve hemen sezeryana alindim kucagima alamadigim.bebeğim doğmuştu ama sesi cikmiyodu bu nazil bi aci.ayni gün aldigim odasi bile gelmişti.herşeyi hazirdi.bugün 34gun oldu ama sanki ilkgin gibi.onu asla unutamam ama yine anne olmak hamile kalmak çok istyrm hemen.aranizda hemen hamile kalan varmi silinti olduğu nolur yardim edin

Merhaba arkadaşlar araniza yeni katildim ama nolur yardim edin.ben 15nisanda 27+4gunlukken minik oğlumu kucagima alamadim kaybettim.ögun kontrola bebegimi görmeye gittiğimde heyecanla oğlumu görmek için yattigim sedyede kalbi durduğunu ve bebeğim i kaybettigimi öğrendim dünya basima yikilmisti.ve hemen normal doğum için hazirlandim.12saat suni sanci çektim fakat olmadi ve hemen sezeryana alindim kucagima alamadigim.bebeğim doğmuştu ama sesi cikmiyodu bu nazil bi aci.ayni gün aldigim odasi bile gelmişti.herşeyi hazirdi.bugün 34gun oldu ama sanki ilkgin gibi.onu asla unutamam ama yine anne olmak hamile kalmak çok istyrm hemen.aranizda hemen hamile kalan varmi silinti olduğu nolur yardim edin

çok üzüldüm Allah sabır versin ama yeni bir hamilelik için çok acele etmeyin isterseniz hem vücudunuzun kendini toparlaması lazım hemde sizin duygusal olarak toparlanmanız açısından...

Çok saolun ama o kadar zor geliyoki sanki yejo bir bebek biraz olsun acimi jafifletcek gibi geliyor unutturmaz acim bitmez ama belki biraz iyi gelir diye ama

Çok saolun ama o kadar zor geliyoki sanki yejo bir bebek biraz olsun acimi jafifletcek gibi geliyor unutturmaz acim bitmez ama belki biraz iyi gelir diye ama

evet anlıyorum sizi ama kendinize lütfen biraz zaman tanıyın bu dönemdeki psikolojiniz yeni bir hamileliği ve bebeğide etkileyecektir. acele edip daha zor günler yaşamayın Allah hayırlısı ne zamansa o zaman evladınızı kucağınıza almayı nasip edecektir zaten hayrda şerde Allah'tan bunu unutmayın Allah'a sığının...

Biraz ara verip bekleyin bence.çivi çiviyi söker misali davranıpta acele etmeyin,.
İnşALLAH bir yavrunuz daha olucaktır,şükür ki RABBİM dayanma gücünü veriyor..Tekrardan ALLAH yardımcınız olsun..

Arkadaşım Rabbim sabır versin çok etkilendim . o kollarini dolduracak en hayırlı evladı versin Rabbim , en kısa zamanda acinin yerini mutluluk alsin. Az daha bekle . bi toparlan vücudun icinde Öyle şuan. Evet arkadaşlarından öyle oldu hemen hamile kalan da oldu bi kaç ay sonra da oldu. Bir yıl sonra da. Allahın izni ile sesinde oluyor bak ama Rabbimin hikmetinden sual olunmaz demek ki hayırlı değildi , şer gordugumuz şeyler bizim için hayırlı olabilir

Arkadaşım Rabbim sabır versin çok etkilendim . o kollarini dolduracak en hayırlı evladı versin Rabbim , en kısa zamanda acinin yerini mutluluk alsin. Az daha bekle . bi toparlan vücudun icinde Öyle şuan. Evet arkadaşlarından öyle oldu hemen hamile kalan da oldu bi kaç ay sonra da oldu. Bir yıl sonra da. Allahın izni ile sesinde oluyor bak ama Rabbimin hikmetinden sual olunmaz demek ki hayırlı değildi , şer gordugumuz şeyler bizim için hayırlı olabilir

Saol arkadasim o kadar zorki yokluğu hersabah teknesiyle uyandiran bebeğim simdi yok.afişi bitmez ama biraz dindiricek bibebek istyrm hayirlisiyla saglikli uzun ömürlü bibebek allahim

seni cok ama cooook iyi anliyabiliyorum arkadasim :( bi benzerini bende yasadim:( 6 ocak 2016 22 +6 haftalik olan oglumu erken dogumla kaybettim. Hersey cok guzel gidiyordu. Ilk gebeligim oldugu icin bazi konularda cahildim. Meger enfeksiyon kapmisim akintim oluyordu fakat hic doktora soyleme geregi duymamistim. Bilemezdimki... :( 6 ocak sabahi uyandigimda hafif kanamam olmustu apar topar hastahaneye gittim. acil servisteki dr. suyumun yavas yavas geldigini erken dogum yapabilecegimi soyledi.. Dunyam basima yikildi. Bebegim daha kucucktu!!! Nasil yasiyabilirdiki. Esimle birbirimize sarilip 1 gun boyu ca hastahanede agladik. Iste o an gelmisti... Sancilarim basladi:( Bebegim geliyordu.. Ultrasonda karnimdan bakti dr"m bebegim hala yasiyordu.. 5 dkk sonra dogumum basladi ve bebegim dunyaya geldi. Esime soruyorum yasiyormu yasiyormu esim donmustu :( Bebegim nefesini alamadi ve vefat etti esimin kollarinda. Allahim o aciyi anlatamam :( Dogumhane sessiz.. bebegim dogdu fakat ses yok. Ne aci!!!! hele mezara gomdugumuz o gunu anlatamiyorum bile :( ... Oglumun Ümeyrimin acisi hic dinmiyor fakat suan 3 aylik kardesine hamileyim. Allahim bu bebegimi insallah sagsaglim kucagima almami nasip eyler... Cennet kusumu hic unutamam.. Rabbim kardeslerini sevmemizi nasip eylesin insallah❤️

İnşallah bu bebeğini saglikla kucagina alip buyutursun cnm.allah buna omur versin.benim daha 2.5ay oldu.ama okadar zOrki içinin acisi geçmiyor.onun kalbinin durduğu an benim.dünyam.durdu.evet bibebek istyrm.ama unutmak için değil acim.biraz hafiflesin istyrm.Rabbim.bize bir daha evlat acisi yasatmasin.kordon dugumlenmesi nadir olan birşey beni bulmustu hep neden ben dedim.neden.ama.inşallah allah bizimde yuzumuzu guldurcek cmm.ama senin için çok sevdindim.allahim benim.ruzgarimi aldi ama yeni rüzgar vericek inş.

İnşallah bu bebeğini saglikla kucagina alip buyutursun cnm.allah buna omur versin.benim daha 2.5ay oldu.ama okadar zOrki içinin acisi geçmiyor.onun kalbinin durduğu an benim.dünyam.durdu.evet bibebek istyrm.ama unutmak için değil acim.biraz hafiflesin istyrm.Rabbim.bize bir daha evlat acisi yasatmasin.kordon dugumlenmesi nadir olan birşey beni bulmustu hep neden ben dedim.neden.ama.inşallah allah bizimde yuzumuzu guldurcek cmm.ama senin için çok sevdindim.allahim benim.ruzgarimi aldi ama yeni rüzgar vericek inş.
Cnm normal doğumu oldu senin

Back