icini ferah tut allaha sigin ve oglunun yasama gücüne güven.
bu mucize bebekler nedense annelerinin yüreklerini hopurdatmayi cok seviyorlar, ikigün iyiye birgün kötüye giderek.
benim bücürler 28+3 dogdu ve bende bunlari yasadim seni cok iyi anliyorum. oksisen akciyerde sorun cikara bilir bu dogru ama cok kötü anlamina gelmez, sadece daha dikatle bronsitden korunmalari gerekir, ilk seneyi nerdeyse iki aya bir tüm öksürmekle gecirdik sürekli buhar verme sorunda kaliyordum ki balgam sökülsün ve büyüdükce bu azaldi nerdeyse 6 aydir sorun kalmadi, ve kronig olarakda birsey kalmiyacak dedi dr um.
benim bidiklar tam 46 gün küvezde kaldi
kizim 1100g di bagirsak ameliyati oldu cok agladim. doktora bebisimi ameliyatan önce görmek isdedigimi söyledim ve kizim derince gözümün icine bakti sanki sil göz yaslarini bana güven diyordu. ve o zaman anladim benim güclü olmam gerekdigini, ki bebeklerimde mücadele etsin. rabbime sükkür ettim, annelik düygusunu tatirdigina, her gecen güne, her kücücük ilerlemeye. her duvamda rabbim bu yavrular senin bana verdigin birer emanetdir, eger emanetini geri alacaksan tes al onlar aci cekmesin,sana sükürler olsun beni cenet kapisinda bekliyecekler. eger bana bagislayacaksan tes samanda büyüt gelisdir kolarima ver ki senin adini ögreteyim.
Rabbim sana daglara taslara verdigi sabri gücü versin, yavrunada tüm su an semaya el acmis amin kelimesini telafuz edenler kadar sihatli uzun önür versin.Bu acin kat kat mükafatlandirilsin yavrunun gülücükleriyle
Kalpimiz duvalarimiz seninle
Allah razı olsun..Hikayeni paylaştığın için ayrıca teşekkürederim,böyle güzel haberler umut veriyo..
Oğlum 3 gündür hudda..tam solunum problemini çözüyo diye sevinmeye başlamıştıkki bugün ultrasondan kötü haber geldi. ventrikül genişlemesi yani hidrosefali..Allaha emanet ettim artık yavrumu, inşallah düzelir,inşallah ilerde problem yaşayabileceği bi sekel kalmaz küçük bedeninde
Allah razı olsun..Hikayeni paylaştığın için ayrıca teşekkürederim,böyle güzel haberler umut veriyo..
Oğlum 3 gündür hudda..tam solunum problemini çözüyo diye sevinmeye başlamıştıkki bugün ultrasondan kötü haber geldi. ventrikül genişlemesi yani hidrosefali..Allaha emanet ettim artık yavrumu, inşallah düzelir,inşallah ilerde problem yaşayabileceği bi sekel kalmaz küçük bedeninde
canim benim seni cok iyi anliyorum burdaki butun anneler seni anliyorlarAllah razı olsun..Hikayeni paylaştığın için ayrıca teşekkürederim,böyle güzel haberler umut veriyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?