• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Minik oğlum için dua istiyorum sizden

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
nasıl ayırt ediyosun canım....hep merak ederim..

henüz dokunamıyosun dimi canım.....bir de kaç haftalıktı bunlar 29 mu?

telefon çalınca korkuyosun dimi canım şimdi sen*allahım sizin yadrımcınız olsun...allah bi ömür onların mis kokusuyla beraber evlendiklerini çocuklarının olduklarını da görmeyi nasip etsin canım...

canım sena........uzuldum kaybetmene ama ınan hersey kısmet bundan oncekı ıkızdı sorun cıktı bırı sonlandırıldı dıgerı de erken dogdu kaybettım gercekten zor bu tedavıyede zor gıttım üç tutunca cok mzorlandım korktum ama yok dedım dra yola devam edıcem dedım..........cok zor hepsı..........yıne erken geldıler ama bu kez umutluydum azda olsa ve cok sukur daha ıyıler ...........cok zor canım ınş rabbım sıkıntı vermez bı daha kayıp cok zor .........ınş bı daha yasamazsın canım ınş ............bende kuzularımı alırıom ınş kucama..........canım bırbırlerıne cok benxzemıyolar ayırıyorum gıde gıde alıştım tanıdım canlarımı darısı sana tum ısteyenlere ........

canım cok sagol guzel temennı nlerın ıçın amın canım..........evet daha dokunamadım sevemedım 50 gun oldu........28 haftadan üç gıun almıştım.........

peki doktor şu zaman çıkartırız falan diyo mu?

insan üzülüyo ya ekrn doğduğunda hayatından endişe etmek yanındabir de diyosun tam hareketlerini hissetmeye başlamışsın en güzel günler....azıcık daha yaşasaydım diyosun hamilelğin en güzel günleri oluyo onlar dimi?canım ya şükret allahına bak senin meleklerinin üçüde duruyo bo bol dua et...benim 3 tanein üçüde tek tek gitti beni de beraberinde götürdüler yaşama sevincim kalmadı...seninkiler için dua edecem...ben sütümü bile vermedim yavruma...3güncük ya 3 gün bir kere gördüm sadece....üstelik 25 haftalık olmasına rağmen 900 gram doğmuştu biliyo musun...aradan 5 ay geçti.....şimdi yeniden aşılam yaptırdım ama malaesef negatif çıktı...ve adetimin 2. günüydü dün tekrar ara vermeden bidaha başladım çok yıprandım el muaalim ama yılmıcam yavrumu kucaklayan kadar...

canım benım elbette zor ama yılma alacaksın ınş mıs kokulunu..........cok sagol canım duanı eksık etme .........haklısoın tam tadına varırken hamılelıgın gelıvermelerı cok kotu oluyo ama kısmet kım ne duyebılırkı canım..........ınş yenı yıl guzellıkler getırsın sana

sağol canım benim allah yavrularını bağışlar inşallah...

el muallim ve yağmurlu bebişler allahın izniyle iyidir inşallah canlarım...

senacımmmmmmm canım benım kızlar daha ıyıler canım cok sagol........ınş yarın yıne gıdıcemm

el muallim çok sevindim canım allah sana bağışlasın....yağmurlu da hiç yazmıyo inşallah herşey yolundadır...

estamp ve sena canlarım cok sagolun cok sukur cok hersey daha ıyı.............bı kızım bı buçuk kıloya yaklasıyooo ınş hersey guzel gıder alırım artık kucama hıç almadım sevemedım ınşş böle gıderse haftaya verırler azcık elıme.............bende yagmurluyu merak edıyorum ya ınşş ıyıdır nıye yazmadıkı

Back